listica 9 utakmica u ligi bez poraza

Tuzla City 7 utakmica bez poraza

NEXT:
Velez 10 utakmica bez poraza

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nevjerovatno šta se ljudima dešava, isto da se svi namjerno šprdaju sa klubom, od predsjednika do igrača
Sve dok ovako drkaju qrac i cekaju nekog s parama da im klub spasi, svaki dan su blize bankrotu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:00Ma nek crknu do konacnog bankrota. Ko ih j.ebeConvicts1988 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 15:57Jbt, al sramote Željezničar. Svaki dan neka nova sprdnja s klubom, a niko qrcem da makne ...
Pratim ja sve. Tek sam maloprije primjetio da mu je isarana ruka.
hahahahahahahahahahhahaha
Treba vidjeti sa ovima iz Saudijske Arabije da im doniraju hurme.Convicts1988 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:07Sve dok ovako drkaju qrac i cekaju nekog s parama da im klub spasi, svaki dan su blize bankrotu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:00Ma nek crknu do konacnog bankrota. Ko ih j.ebeConvicts1988 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 15:57Jbt, al sramote Željezničar. Svaki dan neka nova sprdnja s klubom, a niko qrcem da makne ...
Samo da za par kola konama ne prekinemo ovaj niz bez pobjede
To ce Mladost sljedece kolo, a mi cemo ih vratiti u sumornu realnostElCartel11 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:11Samo da za par kola konama ne prekinemo ovaj niz bez pobjede![]()
Slozio bih se, ali zaboravljas da Mladost dolazi na GrbavicuMiljacka je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:13To ce Mladost sljedece kolo, a mi cemo ih vratiti u sumornu realnostElCartel11 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:11Samo da za par kola konama ne prekinemo ovaj niz bez pobjede![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.