Nek vas dotični povede pa Areni na fb šaljite upite oko prijenosa i čekajte "tačan" odgovor

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nek vas dotični povede pa Areni na fb šaljite upite oko prijenosa i čekajte "tačan" odgovor
Ko je ta dvojka naprijed? Mozda prije da je 343. Sigurno da bi volio da se desi promjena formacije sa 3 u odbrani, sad je to u modi,da tako kazem. Donosi dosta vise mogucnosti u igri i nije toliko striktna formacija, vec igraci tokom utakmice mogu mijenjati pozicije, pritom daje defanzivnu stabilnost, a opet u napadu imas dosta igraca.michplatini je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:17Ovo meni liči na klasičnu 3-5-2 formaciju al vidjećemo,ne sjećam se da smo je igrali ali mislim po ovome da je prije to i da ovdje Adukor ide u tu liniju sa Dupovcem i Miličevićem a Fanimo uz Mešanovića sa 2 naprijed.
Ma nećemo, ide se na duplu krunu to je jasno. Bodovna prednost poslije Širokog je sasvim ok da imamo za pravo rizikovati.
Da je Ciro Blazevic trener, ne bi me to cudilomiky_hz je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:39Nije prvi put ni ove sezone da se igra ovako,dali protiv Krupe cini mi se ili protiv Zrinjskog kuci Pejovic se nakon izmjene "spustio" malo ispred kad je izasao jedan od ofanzivaca.
Ocami da je Kanurica stavio u spic manje bi se pojedini cudili nego sto je vezni igrac u veznom redu![]()
Jeste za gledatelje u Srbiji.
Jel škori vakat da uplati lovu
Ja sam uzeo od bh telekoma ono, vidim najava sad za njih tamo, valjda bude ovdje
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 49 gostiju.