Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
Klopp ima slavenske krvi i to u znatnoj mjeri, samo se slaveni zale na sve i svasta kad im situacija nije po volji.
CPOJ
Vecu placipicku svabe nisu imale. Kako je lik ocajan gubitnik, gori od Pepa i Joze zajedno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
E sta li ti gledas da mi je znati , vcrs bi i Juve bio razmontiran, Liverpool nije realno zasluzio nijedan gol al eto posrecilo se desi se trenutak nepaznje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koliko su moćni Modric i Kroos, to je čudo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Shategabri
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Word.
Lekcija Kloppu da run and gun u Ligi Sampiona ne prolazi. Totalna dominacija na sredini terena.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ništa RM nije odigrao posebno, samo je Liverpool bio toliko očajan, pogotovo prvo poluvrijeme, sve šanse su Vam došle nakon katastrofalni reakcija odbrane Liverpoola.legenda reala je napisao/la: ↑07 apr 2021, 02:10E sta li ti gledas da mi je znati , vcrs bi i Juve bio razmontiran, Liverpool nije realno zasluzio nijedan gol al eto posrecilo se desi se trenutak nepaznje
Poenta je samo što je RM veliki tim i oni ti daju gol iz pola šanse, pa tako na kraju rezultat djeluje kao je RM ubio Liverpool, ali na terenu je bio očajni Liverpool i solidan RM.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobra ti ta poenta kralju, pogledaj samo statistiku i koliko je Real suteva imao.Padovan je napisao/la: ↑07 apr 2021, 07:53Ništa RM nije odigrao posebno, samo je Liverpool bio toliko očajan, pogotovo prvo poluvrijeme, sve šanse su Vam došle nakon katastrofalni reakcija odbrane Liverpoola.legenda reala je napisao/la: ↑07 apr 2021, 02:10E sta li ti gledas da mi je znati , vcrs bi i Juve bio razmontiran, Liverpool nije realno zasluzio nijedan gol al eto posrecilo se desi se trenutak nepaznje
Poenta je samo što je RM veliki tim i oni ti daju gol iz pola šanse, pa tako na kraju rezultat djeluje kao je RM ubio Liverpool, ali na terenu je bio očajni Liverpool i solidan RM.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa fudbal se zasniva na greškama protivnika, to jes ko će bolje iskoristiti ono što ti protivnik ponudi. A to je sve plod presinga koji je bio odličan u prvom poluvremenu. Mada otkako je Alcantara ušao, bili su skoro ravnopravni tako da velika greška Kloppa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ako je Vama dobro ono što je RM odigrao sinoć ok, statistika je jedno, ono što se gleda na terenu je drugo, ti možeš imati 20 šuteva da bude bezopasni, a možeš imati 2 šanse/šuta da budu ziceri.
Ja ne kažem da je RM loša ekipa, samo sinoć nisu odigrali ništa posebno, ali su pokupili ono što im je Liverpool poklonio.
Ja ne kažem da je RM loša ekipa, samo sinoć nisu odigrali ništa posebno, ali su pokupili ono što im je Liverpool poklonio.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Shategabri
- Kontakt:
Onda nismo gledali istu utakmicu.Padovan je napisao/la: ↑07 apr 2021, 08:06Ako je Vama dobro ono što je RM odigrao sinoć ok, statistika je jedno, ono što se gleda na terenu je drugo, ti možeš imati 20 šuteva da bude bezopasni, a možeš imati 2 šanse/šuta da budu ziceri.
Pa prvo poluvrijeme senzacija. 0 šuteva je imao Liverpool. NULA!!!
Pojeli su ih. Sredina razvalila.
U drugom su malo pali. Jbg veterani su to ipak. Al držali su se nekako.
Ne znam šta bi ti, igra se četvrtfinale sa Liverpoolom, ti bi da bude ko da igraju sa Alicanteom prvu rundu kupa kralja?

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ma pogubio se on baš ove sezone, sve češće ima ovakvih izleta sa izjavama. Yebote stadion, nema navijača, teren normalan, dimenzije gotovo ko na Anfieldu (malo je Di Stefano duži). Najzad, sinoć su igrali bolje nego na Anfieldu ove godine.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Večeras Bayern kući, a znamo svi da Bayo ne gubi kod kuće

Ovo bilo prije nove ere.
Goals in Champions League Quarter-Finals since 2013-14: • Vinícius Jr: 2 • Leo Messi: 2
Remember, remember the 5th of November.
Al čuj run and gun Liverpula ne prolazi, a osvojili lš prije 2 godine. Šta sve čovjek neće pročitati.
Jednostavno više im nije tako moćan presing, ekipe su se adaptirale, naročito ove bolje, sad nemaju Van Dajika prije svega, pa ni Gomeza i Matipa, sigurno nije povjerenje u Kabaka i Filipsa kao u ove, zato ekipa igra pltiko, te nema tog reposjeda u kojem su bili domintantni. I TAA i Robertson više paze nazad nego obično. Bez obzira na sinoćnju lošu predstavu TAA u oba pravca.
Očekivano je da Liverpul padne, ne može se stalno igrati na visokom nivou. Zasićenja ima, povrede, pročitanosti, i jednostavno pada određenih igrača, tipa Firmino, koji ne može meda cijele sezone.
Daleko od tog da je Real sigurno prošao.
Jednostavno više im nije tako moćan presing, ekipe su se adaptirale, naročito ove bolje, sad nemaju Van Dajika prije svega, pa ni Gomeza i Matipa, sigurno nije povjerenje u Kabaka i Filipsa kao u ove, zato ekipa igra pltiko, te nema tog reposjeda u kojem su bili domintantni. I TAA i Robertson više paze nazad nego obično. Bez obzira na sinoćnju lošu predstavu TAA u oba pravca.
Očekivano je da Liverpul padne, ne može se stalno igrati na visokom nivou. Zasićenja ima, povrede, pročitanosti, i jednostavno pada određenih igrača, tipa Firmino, koji ne može meda cijele sezone.
Daleko od tog da je Real sigurno prošao.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sljedece sedmice...
- Nail for Real
- Kontakt:
A ne treba da cekas toliko, ima opcija da gledas odmah, samo pritisni "play". Imas i na guglu full YT tutorijal, ako nisi upoznat sa svim opcijama.
- anonymousHD
- Kontakt:
Mi osvojimo 3 LP zaredom ovdje se piše ništa specijalno Real Madrid, haha. Perfektna utakmica sinoć. Šteta za onaj unlucky gol, Salah u turbe ubacio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.