Dobar termin pravo ja svakako do 16 radim

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Glavno opravdanje kod nas su tereni. Sjecam se debija Benke u Gradaccu. Treci minut i lik je vec sav crn, ali ne vidjoh na njemu da se buni zbog stanja terena, nego uvali dva komada i skoci na tribinu s nama kao da je u pitanju Varazdin. Plati, pa se klati. Istina, postoje i oni koji ne bi dosli igrati po kaljuzama, ali 9/10 ce za dobar novac doci.
Na istoj tekmi je Misimović odustao od potpisa. Ja bih prije rekao da je 1/10 toliki profesionalac da mu je svejedno gdje igra, a 9/10 bi išlo i u neke egzotične lige za iste pare, al bi barem igralo u normalnim uslovima.Napapijri je napisao/la: ↑07 apr 2021, 08:27Glavno opravdanje kod nas su tereni. Sjecam se debija Benke u Gradaccu. Treci minut i lik je vec sav crn, ali ne vidjoh na njemu da se buni zbog stanja terena, nego uvali dva komada i skoci na tribinu s nama kao da je u pitanju Varazdin. Plati, pa se klati. Istina, postoje i oni koji ne bi dosli igrati po kaljuzama, ali 9/10 ce za dobar novac doci.
Ma taman od 2-4 hem brze prodje vrijeme hem igra FKS a imam IPTV na poslu svakako
Sa deset ko Benko udarao bi na Liverpool kakva je ono masina. Prva tekma dva gola Malo zezancije I ajmo dalje, ovi danas kapitalci jedva trcat mogu.Napapijri je napisao/la: ↑07 apr 2021, 08:27Glavno opravdanje kod nas su tereni. Sjecam se debija Benke u Gradaccu. Treci minut i lik je vec sav crn, ali ne vidjoh na njemu da se buni zbog stanja terena, nego uvali dva komada i skoci na tribinu s nama kao da je u pitanju Varazdin. Plati, pa se klati. Istina, postoje i oni koji ne bi dosli igrati po kaljuzama, ali 9/10 ce za dobar novac doci.
Sreca pa smo prepoznatljivi po tome
Pa imamo dvojicu tamanmoj uzor-S.G je napisao/la: ↑07 apr 2021, 10:04Sreca pa smo prepoznatljivi po tomeDruze mi ako nemamo napadaca od 190+, mi cemo tesko priliku napravit.
Kad ti ga metnem na avatar a amidžu mu u potpis ako ne napravimo 10+ prednosti u odnosu na drugog do krajaskoroalen je napisao/la: ↑06 apr 2021, 22:40Sušić na Wembleyu nema šta tražit.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 22:37Snijeg pada cijeli dan na TK, ne staje, prognoza kaže i preko noći pada.. uslovi će bit nemogući.
11 ratnika koji će se udarat i igrat izbij-nabij, drugačije neće moć. Sušić klupana ovakvom terenu nema šta tražit.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, jurisicduska, Lecler, napoleon72, Pitar6785, Vanja8 i 35 gostiju.