Nema jace agencije

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Koliko su Gegine trojke u ABA2 ligi ?
Ma na svijetu, kakva Evropa!
Ma Gega je masina, uzivanje ga je gledati
Ma previse je on (napadacki) ogranicen da bi se stavljao u kontekst potencijalno najboljih vanjskih igraca u Evropi (sto ne znaci da to nece postati, iako sam ja licno misljenja da nece). Ipak kvalitet takmicenjá u kojima nastupa nije bas tako relevantan, a on opet nije poznat kao neko ko je ozbiljan i vrijedan (nazalost) da mu se predvidja takva karijera.
jbg to vi sudite ljudima po nekim bivsim pricama i situacijama, mislim da je ovaj ocigledan napredak dokaz o njegovoj ozbiljnosti i vrijednostiFederer17 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 03:16Ma previse je on (napadacki) ogranicen da bi se stavljao u kontekst potencijalno najboljih vanjskih igraca u Evropi (sto ne znaci da to nece postati, iako sam ja licno misljenja da nece). Ipak kvalitet takmicenjá u kojima nastupa nije bas tako relevantan, a on opet nije poznat kao neko ko je ozbiljan i vrijedan (nazalost) da mu se predvidja takva karijera.
Ja to uopste ne poricem, sto opet ne znaci da Gega sutra, poznavajuci ga, nece bataliti kosarku i 'latiti se mikrofona.
Nije bio otjeran i trebao je u Igokeu preci, a ako je to nizerazredni bh klub okej onda. Poznavajuci ga, momak zivi kosarku od djetinstva.Federer17 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 04:54Ja to uopste ne poricem, sto opet ne znaci da Gega sutra, poznavajuci ga, nece bataliti kosarku i 'latiti se mikrofona.![]()
Salu na stranu, daBogda on bio novi Satoranski - nista protiv nemam. Samo kazem da je preoptimisticno i nerealno stavljati ga u te neke 'visine' evropske kosarke. Neka odigra jednu ovakvu sezonu (sa 15+ poena u prosjeku) u ABA ligi i onda vec mozemo pricati o tome.
Jucer je bio 'otjeran' iz Slobode, dugo vremena bez kluba, opasno ismijavan (koliko se sjecam) i povezivan s nekim nizerazrednim bh klubovima, a sad 180 stepeni druga prica. Nije da to nismo mi.![]()
Sto je onda na pola sezone (koliko se sjecam) napustio Slobodu, ubrzo nakon odlaska Pandze? Bio visak kod novog trenera Mulaomerovica, vjerovatno zbog dobrih igara?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Brazzzoo123, Divos i 24 gosta.