Sport i TV
Re: Sport i TV
Ala su ispeglali kasnjenje na mojawebtv. 25 sekundi za rezultatima kasni.
Frka je sto ne radi android tv aplikacija. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hahahahahaah. Ne možes da vjerujes. Uzas. Da mi je sresti direktora da ga pitam dva pitanja. Ljudi bez ikakvog sluha rade u telecomu. Uzas.
Max Allegri
Treba prikljucit msat i nek se jebu i jedni i drugi.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Čudo se alarm zaposleniku nije upalio da vam odgovori
vjerovatno ne zna kako ih odbraniti za ovo sad sranje
Kome treba na androidu nek instalira rokkr radi bez problema kad već mu mojayv ne radi

Kome treba na androidu nek instalira rokkr radi bez problema kad već mu mojayv ne radi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ma radi fantastično. Izgasis sve app oko rezultata i uzivas besplatno. Ma nema se sta javljat, zna i sam sve.
Max Allegri
Sama Arena kad je PLBiH u pitanju kasni 7-8 sekundi, ES pogotovo. Inače webTV kasni 15-20 sekundi kad su Arene u pitanju (puno manje od EONa), a na MojaTV sport je kašnjenje ispod 10 sekundi.
Ako ti je HTML5 player, pokušaj malo unaprijed "premotati"
Instalirao rokkr na eon smart box, radi za 10.. Pa eto preporuke ko zeli 

Koliko tek to kasni, a ovdje se žale radi 15 sekundi

Ne vidim čemu otvoreno prozivanje, barem ja to nikada ne radim. Ko želi ilegalno, ima opciju. Ko želi skuplje/jeftinije, ima opciju.
Ne znam što ti smeta, kad se sam.predstavljas kao njihova podrška,jbg to ti ide u sklopu pozicije
Ko hoće na android očigledno večeras nema opciju iako je platio

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ima opcija preko weba, uvijek je desetak rješenja kako to povezat s spoljnim ekranom.
U pravu si. Moze se jos spustit. Problem je sto AndroidTV aplikacija kasni minutu za webtv. Ne znam eto kojom logikom to jos uvijek nisu ispeglali. Urgiraj da se to dotjera.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Davno sam pisao da je stabilnija aplikacija od sajta ali više kasni

Ma potrošili su milion i po za novi sajt, pričekat će webTV na red

Kako platiti arenu cloud?
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nešto mi slab taj roki u zadnje vrijeme, neke erore izbacuje il štopa. Jel treba kakvu drugu adresu ukucavati npr
nema potpisa
-
- Kontakt:
eto ima jedna aplikacija Sportzone, našo sam tu negdje, streamovi pouzdani, većinom bez komentatora, itd. postaviću vam link u pp kad budem mogao
Kodi 18.9 + bluethunder build
Evo sad baš upalio roki i radi arena

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Radi kodi bez problema al sa rokija lakše izlaziti ulaziti jer gledam preko telefona pa non stop nešto ima
nema potpisa
Znaci email kucam karticu i odma ti puste?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.