Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 09 jan 2011, 23:50

Treba biti realan nisu ni ovi ljudi koji su trenutno u klubu toliko krivi za situaciju, Seco i društvo su ovo sve pripremili i teško je sa ovim igračima sad pričati (imaju velike plate i ne žele da idu), jer ljudi su vezani ugovorom i oni su na zalazku karijere, pa i kad ne bi igrali treba zaraditi još šta.

Da su se oni riješili pojedini kloceva sad bi već imali mnogo više novi igrača (iako i i sad ima puno), ali nemogu ni oni dovoditi za svaku poziciju po tri-četiri igrača, pa nije vo City da se sve to može poplaćati (plate).
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 jan 2011, 23:58

Adinjo je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Da nije bilo ove trojice na samom pocetku, bilo bi vrlo realno.
Oni su nas unistili, a nismo ni poceli da "disemo".
Za Marina ne treba trositi rijeci. Covjek je genije u svom poslu.
Bilo je price da bi on mogao doci, mada sam sumnjao u to, al ga je Marotta preduhitrio ;)
Marino je genije, veci od Moggija. On nikada nije imao te pare kao Moggi, a stvorio je veliki Napoli, Udinese je plasirao u Evropu, a Napoli digao iz mrtvih 2004e. Druga je stvar sto se posvadjao sa A.De Laurentiisom i dobio nogu. Ali, on bi napravio od gov.na pitu, pa ne vidim nacin da bi mogao njegov projekat da zastane kao Marottin. Sigurno da ne biste igrali 44dva i sigurno je da bi vas vodio neki perspektivni trener, a ne polovnjak Delneri.
Secco je bio prvi Moggijev covek. To samo govori koliko je Moggi sujetan, kad je takvog retosa drzao pored sebe. Lik upucao 100mE+ na Thiaga, Andradea, Mela, Sissokoa, Diega, Poulsena, Grossa, Amaurija i ostale, a odrekao se Nocerina, Criscita, Palladina, Mirantea skoro za dzabe. Jbga, treba znati tako nesto. Talenat nije dovoljan. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2011, 23:58

slika

:roll:
nema potpisa

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 jan 2011, 00:01

Admir_Sa je napisao/la:slika

hahhahah :D mislim da znam na koga aludiras

inace juventus poslednje dvije utakmice gol-razlika 1:7 :|
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 jan 2011, 00:07

Puma je napisao/la:

hahhahah :D mislim da znam na koga aludiras

inace juventus poslednje dvije utakmice gol-razlika 1:7 :|
Doći će sarajlija, samo polako :) .

FC Ljuta Krajina

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 jan 2011, 00:07

:lol: :lol: tog ni pas tragac vise nece naci
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 10 jan 2011, 00:11

cuo sam da je za napoli igrao i DIEGO ARMANDO MARADONA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jan 2011, 00:33

hahahhahha...joj admire :lol: :|

nasmija me,svaka ti cast :) bar malo me popravi hehe.. 8-)

tek sam doso....samo da se javim da ne bude...posto me stvarno glava boli :mrgreen: odoh leci...sutra analiza utakmice :roll:

i magica pripremi avatar ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 10 jan 2011, 00:46

CRNA HRONiKA

Danas je u Napulju na zelenoj livadi napadnuta i divljacki silovana jedna stara dama iz torina,prica se da ju je naizmjenicno silovalo 11 muskaraca od kojih se divljastvom i monstruoznoscu posebno isticao izvjesni Edison Cavani koji je cak tri puta zaredom silovao oronulu i baspomocnu staricu :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 10 jan 2011, 01:48

Adinjo je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Katastrofalne greske u odbrani. Leo I Chiello ko da igraju prvi put zajedno :?

Sto mi ne kupismo Cavanija :mrgreen:
Pa valjda je jasno do sada da se može samo jedan stranac u sezoni dovesti, tj onaj izvan EU. Pošto je Juve doveo Krasića, tu se priča završila.

Dobro je... ne pravi se previse pametan ;)

Ne znam kakva ti je to opaska ? Čuj ne pravi se pametan. :roll: Ovo je informacija i nema puno veze sa inteligencijom, ako se tako može reći.

Evo neka ti Magica prevede ako ti nisi naučio talijanski do sada ;

http://www.gazzetta.it/Calcio/Nazionale ... 2071.shtml

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 jan 2011, 02:00

suntu jeu je napisao/la:
Ne znam kakva ti je to opaska ? Čuj ne pravi se pametan. :roll: Ovo je informacija i nema puno veze sa inteligencijom, ako se tako može reći.

Evo neka ti Magica prevede ako ti nisi naučio talijanski do sada ;

http://www.gazzetta.it/Calcio/Nazionale ... 2071.shtml
Ali brate Cavani je već igrao u Italijanskoj ligi, tako da to pravilo za njega ne važi. Samo igrači koji dolaze iz drugih liga. Bar sam ja tako upoznat! :?

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 jan 2011, 02:14

Del Neri: Mi smo na pravom putu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2932.html
Luigi Del Neri insistira da je Juventus i dalje na pravom putu i objašnjava da se angažovao Luca Toni zato što Juventus nema Man.Cityev novac...

Bianconeri su doživjeli drugi uzastopni težak poraz, izgubivši 3-0 od Napolia hat-trickom Edisona Cavania.

"Radimo na dugoročnom projektu.", uvjerava trener. "Naravno da su ovi porazi bolni, ali takodjer ti pomažu da naučiš neke stvari. Moramo raditi na analiziranju tekme pažljivo."

"Prolazimo kroz teške situacije, jer smo izgubli važne igrače kao Fabio Quagliarella, Vincenzo Iaquinta i Felipe Melo koji bi timu donijeli više kvalitete. Postoje neki problemi i mi ćemo ih probati eliminirati."

Del Neri je izazvao dosta kontroverzi time što je izabrao Tonia da igra zajedno sa Amaurijem u napadu, ostavljajući Del Piera na klupi.

"Morgan De Sanctis je zabilježio dvije važne odbrane a i čist gol nam je poništen. Trebali smo se dodavati više a i Napoli je igrao dobro."

"Angažovali smo Tonija kako bi zamjenili Quagliarellu i to je uredu, jer je sigurno da se ne možemo takmičiti sa klubovima kao što je Man. City. Nemamo njihov novac i sposobnost da velike svote novca trošimo na jednog igrača."

Dobro je poznato da je Juventus bio povezan sa Edinom Džekom koji je završio u Manchester Cityu ove sedmice za 27 milliona funti.

"Mi još uvijek imamo izgradjenu dobru momčad i ja mislim da smo na pravom putu."
Jao Del Neri, kako možemo biti na pravom putu, kad u dvije utakmice izgubimo najmanje 4 boda, još usput gol-razlika bude 1:7. Haj da je izjavio, da smo malo skrenuli sa pravog puta, ali da se nalazimo na njemu :roll:.

A što se tiče Luke Tonia, to sam zaboravio večeras, odigrao je dobro. Koliko je samo lopti spustio klocki, ali ovaj ne može ništa, još kad mu je nosić puče cccc. Biće Toni dobra ali treba da igra sa Aleom u tandemu (kad samo pomislim da je sad Quagliarella tu :cry: :cry: ).

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jan 2011, 02:32

Koliko je meni poznato, moze se dovesti bilo koliko exEU igraca ukoliko oni igraju vec u Serie A. Pravilo se odnosi na one koji tek treba da udju u Italiju.

[quote="MaGiCa"]slika
slika

Ovo su tabele nakon zavrsene andate, ove i proslosezonske. Svi su skoro na istom nivou, sem Intera i Fiorentine koji su podbacili i Lazia koji je prijatno iznenadio.
Juventus je tu gde je bio prosle sezone, koja se zavrsila sa drugim najslabijim plasmanom u istoriji (cini mi se). Samo je 1961-62. bila losija, a tada je Juve bio 12. Inace, Juve se uvek vracao posle takvih sezona i isao na titulu.
Sta sada treba da se uradi da bi ponovo Juve bio ozbiljan?
Potreban je desni bek koji moze da probije i da pomogne Krasicu, koga vec citaju i zaustavljaju udvajanjem. Johnson?
Potrebno je levo krilo koje moze da napravi priblizno isti uticaj na igru kao Krasic (Pepe to nije u stanju). Dzsudzsak?
Potrebna je zamena za Mela, jer se vise ne racuna na Sissoka (iako ne mogu da shvatim zasto ga DN nije koristio poslednje 3 utakmice u kojima Melo nije igrao tj. igrao je 18 minuta). Palombo?
Potreban je SS, a Marotta se glupo odrekao Cassana. :o Rossi?
Napadac, Toni, je vec doveden. Tu pojacanja nece biti - verovatno.
Ova 4 igraca bi Juve minimalno kostala 40mE. Juve nema te pare.
Reci cu neke stvari po cenu da one zvuce jereticki. Ja bih, da sam na Marottinom mestu, prodao Iaquintu i Buffona odmah, a i Amaurija - ako je to moguce.
Storari brani izuzetno i steta je takvog golmana stavljati na klupu. Buffon je sklon povredama i nikada nece biti vise onakav kakav je bio. Juve treba da uradi ono sto je Moggi uradio sa Zidaneom, da uhvati poslednji voz i resi se ovih igraca. Tim parama bi se ekipa dosta pojacala i resili bi se neki akutni problemi.
Ne bih da se pravim pametan, ali kad sam razgovarao preko leta sa ortakom koji je vatreni interista - rekao sam mu da je MM lud ako Realu ne da Milita i Maicona za 45mE koliko je JM nudio. To su igraci u padu i zasiceni i Inter bi samo profitirao njihovim odlaskom (naravno da se za te pare dovedu adekvatna pojacanja - na levom beku, u spicu i na desnom beku). Bio sam predmet podsmevanja, a sada sam ortak interista govori da je Milito propao, a da Maicon igra preko qrca.
Eto toliko od mene.

@Sarajlija
Zaduzicu Devila ili nekog drugog, da ti napravi fancy avatar. Budes ga dobio ovih dana. :D :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jan 2011, 12:13

:lol: :lol: :lol: :lol: El Matador :mrgreen: valjda se tako pise :mrgreen:

svaka mu cast, i njemu i Napoliju.. svaka im cast svima! meni je krivo jer jos jedan poraz mog najdrazeg kluba, ali ja cu ga uvijek voliti!! neka izgubi jos 15 nema veze, opet ce to biti Juve :D

i da, kajem se sto sam bio budala i mislio da je zaista Giorgio Chiellini dobar igrac.. pa frajer nije bio ni blizu Edisona kada je postigao prva dva gola.. to je strasno!! navodno jedan od najboljih svjetskih stopera oba puta se izgubi kada daje golove Edison :? kapa dole Cavaniju, a Chiellini neka te sramota!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 jan 2011, 12:23

Italia je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: El Matador :mrgreen: valjda se tako pise :mrgreen:

svaka mu cast, i njemu i Napoliju.. svaka im cast svima! meni je krivo jer jos jedan poraz mog najdrazeg kluba, ali ja cu ga uvijek voliti!! neka izgubi jos 15 nema veze, opet ce to biti Juve :D

i da, kajem se sto sam bio budala i mislio da je zaista Giorgio Chiellini dobar igrac.. pa frajer nije bio ni blizu Edisona kada je postigao prva dva gola.. to je strasno!! navodno jedan od najboljih svjetskih stopera oba puta se izgubi kada daje golove Edison :? kapa dole Cavaniju, a Chiellini neka te sramota!
Nije Chiellini loš, nego je Cavani dobar ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jan 2011, 12:37

Chiellini je precenjen.Navijaci Juventusa porede njega sa Terryjem, Vidicem i slicnim zverovima, a on je zalutao u to drustvo. Ako je po nekoliko igraca lomilo kicme ovima dvojici - Chiellinija su mnogi gazili za sve pare.
Bonucci je dobar, ali je isto mesar.
Mislim da bi bilo bolje da je par stopera Juventusa Bonucci-Ranocchia ili Chiellini-Ranocchia, jer se ovi nadopunjuju, a GC-LB su skoro isti tip igraca sto pravi problema ovoj, inace, poroznoj odbrani Juventusa.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jan 2011, 12:42

MaGiCa je napisao/la:Chiellini je precenjen.Navijaci Juventusa porede njega sa Terryjem, Vidicem i slicnim zverovima, a on je zalutao u to drustvo. Ako je po nekoliko igraca lomilo kicme ovima dvojici - Chiellinija su mnogi gazili za sve pare.
Mislim da bi bilo bolje da je par stopera Juventusa Bonucci-Ranocchia ili Chiellini-Ranocchia, jer se ovi nadopunjuju, a GC-LB su skoro isti tip igraca sto pravi problema ovoj, inace, poroznoj odbrani Juventusa.
Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....

Zadrzi svoje misljenje za sebe i temu Napoli i nemoj pisati takve gluposti vise!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 jan 2011, 12:53

Ponos Torina je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Chiellini je precenjen.Navijaci Juventusa porede njega sa Terryjem, Vidicem i slicnim zverovima, a on je zalutao u to drustvo. Ako je po nekoliko igraca lomilo kicme ovima dvojici - Chiellinija su mnogi gazili za sve pare.
Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....

Zadrzi svoje misljenje za sebe i temu Napoli i nemoj pisati takve gluposti vise!
Prema goal.comu
Best Goalkeeper
1) Manuel Neuer (Schalke 04)
2) Diego Lopez (Villarreal)
3) Steve Mandanda (Marseille)

Best Defender :arrow: :arrow: :arrow: Ovdje nigdje ne vidim tog Chiellinija :?
1) Thiago Silva (Milan)
2) Nemanja Vidic (Manchester United)
3) Mats Hummels (Borussia Dortmund)

Best Midfielder
1) Andres Iniesta (Barcelona)
2) Gareth Bale (Tottenham Hotspur)
3) Hernanes (Lazio)

Best Attacker
1) Lionel Messi (Barcelona)
2) Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
3) Zlatan Ibrahimovic (Milan)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jan 2011, 12:57

Thiago Silva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: No coment
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 jan 2011, 13:00

Ponos Torina je napisao/la:Thiago Silva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: No coment
Šta ti imaš protiv Najboljeg Štopera na Svijetu :? :? :?:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.