Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Rekoh ja juce, ispit zrelosti za Velež...
Nepojmljivo mi je da imaju igru, sanse, pritisak i onda se pola sata prije kraja povuku.
Zaista neshvatljivo i cudno.
Da li je to trazio Dudic ili su sami igraci uradili to je vec pitanje za analizu, ali ovim su samo sebi otezali.
Treba na ovom Veležu jos raditi, treba izbaciti taj nekakav pojam gostujućeg terena i onda se moze ocekivati vise.
Ovo je psihološki lom za igrace da primis gol u 94 min. pred tako vaznu tekmu sa ŠAMPIONOM BiH
Nepojmljivo mi je da imaju igru, sanse, pritisak i onda se pola sata prije kraja povuku.
Da li je to trazio Dudic ili su sami igraci uradili to je vec pitanje za analizu, ali ovim su samo sebi otezali.
Treba na ovom Veležu jos raditi, treba izbaciti taj nekakav pojam gostujućeg terena i onda se moze ocekivati vise.
Ovo je psihološki lom za igrace da primis gol u 94 min. pred tako vaznu tekmu sa ŠAMPIONOM BiH
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Olimpik, qurvetina stara. Vazda im se penali sude, čak ni Zrinjski ne mrzim toliko koliko mi je ovaj Olimpik odvratan.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
0-1 ali ih zayebo mujić

- Meraak1921
- Kontakt:
M0starskiRambo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:11Olimpik, qurvetina stara. Vazda im se penali sude, čak ni Zrinjski ne mrzim toliko koliko mi je ovaj Olimpik odvratan.
Rambo bice bolje, zipa sad Želje kako stiže

Ovo je Velez trebao puno mirnije privesti kraju utakmicu, prepali se zajedno sa trenerom da bi mogli dobiti Olimpik....izgubili dva boda a Olimpiku poklonili bod, Slavko se izgubio...od izgubljene utakmice ni kriv ni duzan dobi poklon na kraju.....Dudic glavni krivac.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 05 apr 2021, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Jbg, povukli se nakon gola, ocekivano je da ce primiti gol. Nakom svega X realan, nazalost.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Šteta za Velez ocekivao sam pobijedu da bi bilo zanimljivo pred kraj sezone. Odma bi se priključili u borbi za Evropu sa Borca i Širokog Brijega. Sa ovakvom igru ce bit teško za Evropa pogotovo sto su dva puta kiksovali protiv Radnika i sad protiv Olimpika...
- feniksptica
- Kontakt:
Mrznja ubija djecaceM0starskiRambo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:11Olimpik, qurvetina stara. Vazda im se penali sude, čak ni Zrinjski ne mrzim toliko koliko mi je ovaj Olimpik odvratan.
Ma generalno dosta haoticna igra Veleza, meni bi bilo drago da Radnik i Krupa ispadnu, da mozemo i dalje igrace na posudbu u Olimpik slati...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Banjalucki
- Kontakt:
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
To je nazalost bio penal, dvojca igraca su igrali sa rukom...M0starskiRambo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:11Olimpik, qurvetina stara. Vazda im se penali sude, čak ni Zrinjski ne mrzim toliko koliko mi je ovaj Olimpik odvratan.

Kad za 7 dana opet okruži suce ''pa jel ti rek'o da je penal, što ga nisi uvažio''

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
razumljivo, i u nizoj ligi su vas maltretiraliM0starskiRambo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:11Olimpik, qurvetina stara. Vazda im se penali sude, čak ni Zrinjski ne mrzim toliko koliko mi je ovaj Olimpik odvratan.
-
- Kontakt:
Ma gdje će ono Dudić tražiti, dere se čovjek izađi ne uvlači se oni ne mrdaju, fali iskustva i stopera. Dosta je igrača i van forme, Hasanović otkako se oporavio ne zna je li pošao ili došao, samo duši Radovca, Zeljković bi bio puno bolji fit u veznom redu ali šta je tu je.Vanja8 je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:11Rekoh ja juce, ispit zrelosti za Velež...
Forzza Velez
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Daj Vico Gigovića za 7 dana i nek se ugase 

- M0starskiRambo
- Kontakt:
Ma kakvi vi...vas je Zeljković već otpisao, sad će i Veleža polako.Meraak1921 je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:13M0starskiRambo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:11Olimpik, qurvetina stara. Vazda im se penali sude, čak ni Zrinjski ne mrzim toliko koliko mi je ovaj Olimpik odvratan.
Rambo bice bolje, zipa sad Želje kako stiže![]()
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
Vidi pitarskih klaunova

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.