Pogledao tekmu protiv Sirokog, imali ste dvije-tri prilike, ali obzirom da ste u losoj formi, niste uspjeli zabiti i u drugom poluvremenu, mislim poslije gola Ikica, samo Susiceva precka vrijedna spomena. Sve ostalo jalovo i bezidejno.
Replicirao sam ti jer navodis pogresne informacije, mrsavo odigrati u Tuzli gdje smo objektivno bili puno bolji nego vi protiv Sirokog (sem zadnjih par minuta koje je i trener zamjerio s dva igraca vise), Borca pojeli i pokazali apsolutnu dominaciju, jedini kiks je protiv Radnika gdje su gosti odigrali strasno dobru utakmicu. Bod u Bijeljini s crvenim je takodjer okej rezlutat.
Dok, s druge strane, derbi ste mogli i izgubiti, utakmicu sa Zrinjskim ste takticki nadigrani kao i mi u Mostaru protiv Radnika, protiv Krupe vas vile pronosale a protiv Sirokog na Pecari niste zasluzili nista vise sto ste dobili.
Samim tim sto ste dali dva gola u pet zadnjih meceva govori da bas i niste izraziti favoriti kakvim se predstavljate, posebno jer mi nrmamo poraza kuci od 2019. i u dobrom smo nizu na svim tekmama.
Eto, prodjosmo sve tekme, i niko nas kralju nije nadigrao kao vas Tuzla na Kosevu

Ali, svejedno volim kad se postavljate kao Barcelona, nadam se da ces napisati i Mirno! prije tekme