Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

killafrommanilla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la killafrommanilla » 05 apr 2021, 13:13

.

Pogledao tekmu protiv Sirokog, imali ste dvije-tri prilike, ali obzirom da ste u losoj formi, niste uspjeli zabiti i u drugom poluvremenu, mislim poslije gola Ikica, samo Susiceva precka vrijedna spomena. Sve ostalo jalovo i bezidejno.

Replicirao sam ti jer navodis pogresne informacije, mrsavo odigrati u Tuzli gdje smo objektivno bili puno bolji nego vi protiv Sirokog (sem zadnjih par minuta koje je i trener zamjerio s dva igraca vise), Borca pojeli i pokazali apsolutnu dominaciju, jedini kiks je protiv Radnika gdje su gosti odigrali strasno dobru utakmicu. Bod u Bijeljini s crvenim je takodjer okej rezlutat.

Dok, s druge strane, derbi ste mogli i izgubiti, utakmicu sa Zrinjskim ste takticki nadigrani kao i mi u Mostaru protiv Radnika, protiv Krupe vas vile pronosale a protiv Sirokog na Pecari niste zasluzili nista vise sto ste dobili.

Samim tim sto ste dali dva gola u pet zadnjih meceva govori da bas i niste izraziti favoriti kakvim se predstavljate, posebno jer mi nrmamo poraza kuci od 2019. i u dobrom smo nizu na svim tekmama.

Eto, prodjosmo sve tekme, i niko nas kralju nije nadigrao kao vas Tuzla na Kosevu :D

Ali, svejedno volim kad se postavljate kao Barcelona, nadam se da ces napisati i Mirno! prije tekme :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 apr 2021, 13:17

killafrommanilla je napisao/la:
05 apr 2021, 13:13
Miljacka je napisao/la:
05 apr 2021, 11:44
killafrommanilla je napisao/la:
05 apr 2021, 11:05
Zadnjih 5 utakmica: Velez 11, Sarajevo 7b, gol razlika Velez: 10:3, Sarajevo 2:2

Pitari:

Evo vidim i da su Sirokog nadigrali na Pecari, iako su dali dva gola do sada, mislim da bismo trebali predati odmah 0:3 da se ne osramotimo

Fact2: Velez bez poraza 10 utakmica u nizu, Sarajevo zadnjih pet utakmica dva poraza, ali mi smo u losoj formi i mrsavo igramo :mrgreen:
Kakve to veze ima? I listica je bila u nizu pred Kosevo.
Ja govorim o tome da je Velez uzasno igrao zadnje dvije tri utakmice, druga stvar je sto ste dobili te tekme. Bas kao sto smo mi dobili Tuzlu jesenas, a ista bila mnogo bolja i dominirala citavu tekmu. Ako si gledao utakmicu u listici znas o cemu pricam, ako nisi nemoj je ni spominjati. I kad vec spominjes tih zadnjih 5 tekmi, Sarajevo dva puta listica, dva Zrinjski i jednom Krupa, a Velez dva puta Radnik, jednom Sloboda, jednom Borac i Mladost. Feel the difference :thumbup:
Favoriti smo i ocekujem pobjedu, zao mi je ako vam to ne pase Ajnstajni.
Pogledao tekmu protiv Sirokog, imali ste dvije-tri prilike, ali obzirom da ste u losoj formi, niste uspjeli zabiti i u drugom poluvremenu, mislim poslije gola Ikica, samo Susiceva precka vrijedna spomena. Sve ostalo jalovo i bezidejno.

Replicirao sam ti jer navodis pogresne informacije, mrsavo odigrati u Tuzli gdje smo objektivno bili puno bolji nego vi protiv Sirokog (sem zadnjih par minuta koje je i trener zamjerio s dva igraca vise), Borca pojeli i pokazali apsolutnu dominaciju, jedini kiks je protiv Radnika gdje su gosti odigrali strasno dobru utakmicu. Bod u Bijeljini s crvenim je takodjer okej rezlutat.

Dok, s druge strane, derbi ste mogli i izgubiti, utakmicu sa Zrinjskim ste takticki nadigrani kao i mi u Mostaru protiv Radnika, protiv Krupe vas vile pronosale a protiv Sirokog na Pecari niste zasluzili nista vise sto ste dobili.

Samim tim sto ste dali dva gola u pet zadnjih meceva govori da bas i niste izraziti favoriti kakvim se predstavljate, posebno jer mi nrmamo poraza kuci od 2019. i u dobrom smo nizu na svim tekmama.

Eto, prodjosmo sve tekme, i niko nas kralju nije nadigrao kao vas Tuzla na Kosevu :D

Ali, svejedno volim kad se postavljate kao Barcelona, nadam se da ces napisati i Mirno! prije tekme :mrgreen:
Naravno, u ponedjeljak vam gostuje šampion u derbiju Bosne i Hercegovine! :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 05 apr 2021, 13:18

Da ova danas prode kako trrba, a onda naredni ponedjeljak aBd dobiti Sarajlije, jedini su se uspjeli izvuci u ove 2 godine neporwzeni, a bili su zreli za toga :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

M0starskiRambo
Kontakt:

Post Postao/la M0starskiRambo » 05 apr 2021, 13:19

Jedva čekam Kitare u "VHrapčićima", da ih gospodski spustimo na zemlju. Nakon toga slijedi žestoko kmecanje od strane HZ.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 apr 2021, 13:19

Polahko imate vi tekmu danas, da vidimo kako cete odigrat protiv objekitvno kvalitetnijg protivnika od SLobode koji je u istoj situaciji
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 05 apr 2021, 13:20

Banjalucki je napisao/la:
05 apr 2021, 13:09
Steven11 je napisao/la:
05 apr 2021, 13:04
05 apr 2021, 12:51

Tačno me sramota šta sam sada pročitao od jednog navijača Borca!
Tristan ti fino govori. Bl ekipa ovdje je korektna i zbog tebe jednog drugi ce se upaliti i eto nas na temu rata opet.

Smiri strasti.
Šta sam ja napisao? da će Sarajevu ako izgubi iduće dvije utakmice visiti titula! jel to opet huškački, ne razumijem !?
Željinih navijača nema, Veležove ste otjerali,ovi iz Tuzle se ne javljaju, hrvate oslovljavate kao fašiste na svaki post, Zeničani samo traže dugovanja,,, ko ovdje smije pisati, samo HZ !? i ako se neko drugi javi mora da se složi sa vama...Tristan je čist primjer šlihtera
Ti si totalno fulio. Zalutao. Ma necu ti odgovorit na ovaj besmislen post.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 05 apr 2021, 13:24

Steven11 je napisao/la:
05 apr 2021, 12:51

Tačno me sramota šta sam sada pročitao od jednog navijača Borca!
Tristan ti fino govori. Bl ekipa ovdje je korektna i zbog tebe jednog drugi ce se upaliti i eto nas na temu rata opet.

Smiri strasti.
Šta sam ja napisao? da će Sarajevu ako izgubi iduće dvije utakmice visiti titula! jel to opet huškački, ne razumijem !?
Željinih navijača nema, Veležove ste otjerali,ovi iz Tuzle se ne javljaju, hrvate oslovljavate kao fašiste na svaki post, Zeničani samo traže dugovanja,,, ko ovdje smije pisati, samo HZ !? i ako se neko drugi javi mora da se složi sa vama...Tristan je čist primjer šlihtera
Ti nisi Borcev navijac.
Borcevi navijaci ne krilaju i ne bahate se kao Zeljini nekad npr. Cak i kad bi imali povoda za to.
Pogledaj kako pisu vlakanje, Riziko, Schlager... to je nas stil.
Ti si klinac od 18-19 godina, koji zicas od staraca za kaficu i takvih padobranaca je bilo ovdje koliko hoces. Mozda si i pisao pod drugim nickom. Fajter, Piroman... bilo vas je.
I ovo nema veze samo sa tvojim zadnjim postom. Stvaras pogresnu sliku o nama iz svoje dosade i dokonosti.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 05 apr 2021, 13:26

Tristan je napisao/la:
05 apr 2021, 13:24
Steven11 je napisao/la:

Smiri strasti.
Ti nisi Borcev navijac.
Borcevi navijaci ne krilaju i ne bahate se kao Zeljini nekad npr. Cak i kad bi imali povoda za to.
Pogledaj kako pisu vlakanje, Riziko, Schlager... to je nas stil.
Ti si klinac od 18-19 godina, koji zicas od staraca za kaficu i takvih padobranaca je bilo ovdje koliko hoces. Mozda si i pisao pod drugim nickom. Fajter, Piroman... bilo vas je.
I ovo nema veze samo sa tvojim zadnjim postom. Stvaras pogresnu sliku o nama iz svoje dosade i dokonosti.
Dobro,ostanite pri svom stilu ja se povlčim, nemoj samo da kvarim sliku koju ste stvorili pred ostalima :salut:
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2021, 13:27

05 apr 2021, 12:44
MortemHz je napisao/la:
05 apr 2021, 12:27
Sad je Široki Brijeg imao 9 utakmica bez poraza u ligi pa su izgubili na Koševu bez ijednog šuta na gol, polako.
Kao što sam već rekao, nama je važnija sad utakmica u srijedu.
A Bogami i ona poslje Veleža, ako zijanite na obe tekme bodove a Borac uzme, titula Vam visi....
Ako i samo ako. Isto kao da ja kažem vi ako zijanite na obje tekme (Olimpik, Sarajevo) onda vam europa visi.. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 apr 2021, 13:30

Steven11 je napisao/la:
05 apr 2021, 13:20
Steven11 je napisao/la:

Smiri strasti.
Ti si totalno fulio. Zalutao. Ma necu ti odgovorit na ovaj besmislen post.
Potpuno se slazem sa @Steven11, navijaci Borca su zaista korektni i objektivni.
Mozda i najobjektivniji momci ovdje i ne treba ovaj padobranac da sad unosi dozu nacionalizma i nekakvog potpaljivanja koje je na ovoj temi nepotrebno.
Neka Pise lik,jednostavno ga ignorisite i ne pridajite mu paznju.
Kad bude vidio da ga niko ne yebe odleprsace ka nekom novom profilu.

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 05 apr 2021, 13:31

MortemHz je napisao/la:
05 apr 2021, 13:27
MortemHz je napisao/la:
05 apr 2021, 12:27
Sad je Široki Brijeg imao 9 utakmica bez poraza u ligi pa su izgubili na Koševu bez ijednog šuta na gol, polako.
Kao što sam već rekao, nama je važnija sad utakmica u srijedu.
A Bogami i ona poslje Veleža, ako zijanite na obe tekme bodove a Borac uzme, titula Vam visi....
Ako i samo ako. Isto kao da ja kažem vi ako zijanite na obje tekme (Olimpik, Sarajevo) onda vam europa visi.. :D
Ne smijem pisati :D :D :D upravo tako, naredna dva kola, ili će se Sarajevo odljepiti ili će se Borac priljepiti :)
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2021, 13:33

05 apr 2021, 13:31
MortemHz je napisao/la:

Ne smijem pisati :D :D :D upravo tako, naredna dva kola, ili će se Sarajevo odljepiti ili će se Borac priljepiti :)
X protiv Veleža i Borca, prolaz u finale i gdje da potpišem :beba:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 05 apr 2021, 13:43

Nemoj X bgti, dva puta je bilo dosta. xd
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 05 apr 2021, 13:49

MortemHz je napisao/la:
05 apr 2021, 13:33
05 apr 2021, 13:31
MortemHz je napisao/la:

X protiv Veleža i Borca, prolaz u finale i gdje da potpišem :beba:
Dogovoricemo se oko trofeja...
Kup niste odavno osvojili :lol: :lol: :lol:

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 05 apr 2021, 14:00

Joj kad se sjetim u avgustu prizivanja Mujezinovica u reprezentaciju, nakon 3 dobra meca. :rol:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 apr 2021, 14:00

Emir je uspio pomnožiti sa nulom sve što se do sada izgradilo.

Nadam se da će barem biti u stanju dovesti Mahmića.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 apr 2021, 14:01

Tako je Amare! Ni milimetra!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 apr 2021, 14:02

slika
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 05 apr 2021, 14:03

Covjek drzi citav klub taocem. Jedinstveno u svijetu
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 05 apr 2021, 14:07

Pa gdje im je taj lik iz Engleske? Zar nije trebao neku lovu uvaliti u klub?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.