Ma ne sutimo mi, mislim ne znam sta da vam kazemo. Idemo bez Cvijanovica i Radovica, dva bitna igraca gore. Slavko je digao ekipu Olimpika na max. S tim da mi nismo prije mogli uzeti Olimpika, isto k’o da Real udje u njih.Vanja8 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 21:39Sutra je za Velež ispit zrelosti, ako dobiju onda su prelomili onaj gostujući post i postali ekipa od koje mozes ocekivati da u gostima nastavi borbu za Evropu...
Ako sutra padnu od Olimpika onda samo potvrdjuju da psihološki nisu jos zreli za neki iskorak.
Olimpik sa Petrovicem je jako nezgodna ekipa,dok sa druge strane dva bitna igraca nedostaju Veležu.
Ne znam mozda grijesima,ali uvjeren sam da Mostarci nece propustiti ovu sansu da se vinu na drugo mjesto.
Kladionice favorizuju njih 2.30 se tipuje na pobjedu Olimpika, na našu 2.80.
Mada mislim da će igrači se truditi na maksimalnom nivou. Po meni to neće biti ubjedljiva igra, grč, nervoza. Niko ne bi da izgubi a obje ekipe bi da pobjede. Ovo prodaja bodova, zaboravite. Ne postoji kod ove uprave to, plus sa Olimpikom smo se klali kad smo ulazili gdje smo stizali, tako da ce biti motiva sa naše strane.
Biti će dosta rotacija u veznom redu pa će zavisiti kako ćemo izaći onda će svi znati šta radimo.
Hasanović-Radovac-Vehabovic - prvo poluvrijeme igra na sredini terena.
Prses-Radovac-Vehabovic - ofanziva od prve minute.
Postoji opcija da Osmic ide od prve minute, ni to ne bi cudilo jer Fedja svaku utakmicu je imao jednu rotaciju koje se nikada ne bi sjetili. Ne znam sta bi rekao, pravi ispit zrelosti za nasu ekipu.