FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

WOLF20
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la WOLF20 » 04 apr 2021, 21:49

Ma **** vise i sadasnje i bivse dajte malo o Zeljo... Sve dok nama Veseli, Kosoric, Fejzic itd budu u klubu nama nema hajra.
Mi nemamo igraca da možemo prodati sada
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 04 apr 2021, 21:49

delinjo je napisao/la:
04 apr 2021, 21:42
Mene to najjvise tisti,fino si to napisao,ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da u Zelji svaki prosjek i debil moze igrati,to nije bilo tako izuzev onog perioda Demira Hotica,uvijek se znalo ko u Zelji moze igrati a ko ne ,ja ne mogu da vjerujem da jedan Sinisa 5 godina igra u Zelji,covjek ima takvu privilegiju da je mene sramota ,prepuno ali bas prepun klub invalida,amatera i prosjecnih igraca....**** mu majku onako logicki zar nije bolje naci djecu onda a ovo sto placas invalide dovedi 2 kapitalca nek igraju sa mladima,a ne da gledamo 17 polovnjaka od kojih sam ja bolji igrac..

**** prevarant Sinan Ramovic bude otjeran iz 2 lige Svicarske i ovdje citam raja svrsava na njegov dolazak,to ekstaza gledam jebote pa jel do mene ili sta se desava sa nasim klubom,Anela nabijaju sa noge na nogu ne mogu ga nigdje posuditi ali daj ga nama i orgijamo na njegov dolazak..
I do nas je, i mi smo "svukli" kriterije maksimalno. Upravo tako kako kažeš, vratio se Ramović, mi (većina) kao da je Messi. Prizivamo neke povratnike vječito, a oni prosjek, ili ispod toga.
Činjenica je da je bilo i igrača sa pedigreom i karijerom, koji su kod nas rinaka obična bili ( Zahirović, Vranješ, Zec) zašto, ja to nikada nisam uspio dokučiti.

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 04 apr 2021, 21:50

Nema se para, nema se ni rezultata, jasno kao dan. Nekad moglo sada vise ne. Neka ode amar, doce drugi amar na klupu i bice sve isto.
Nas kolektivno handri pomocni kojeg ne damo jer nikome ne vjerujemo, a on nas koci da bi ikome dozvolio da dadne pare u klub. Shvatice tko hoce.

Da se samo nadovezem ove price sto neki od nas pricaju za kapitalce, daj dvojicu a ne ove uhljupe itd. Ako ima taj neki kapitalac koji ima interesa kao prvo, jer sto bi dolazio u stopedesetu ligu svijeta, borac/tuzla/sarajevo/zrinjski mogu uvijek dati vece pare nego sto bi mi ikad dali, a to znaci samo jedno, nece doci kod nas. Zasto bi? Ja ne vidim neki razlog.
Vico, moze li liga po pola?

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 04 apr 2021, 21:53

Ne dovode igrace navijaci.Strucni štab predlozi sportskom direktoru a on u skladu sa mogucnostima kluba ispuni ili ne ispuni zahtjev.U našem slucaju šef strucnog štaba Amar predlozi sportskom direktoru Osimu.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 04 apr 2021, 21:55

HapicaRadePaprica je napisao/la:
04 apr 2021, 21:45
Prošla uprava je uradila masu projekata na našem stadionu i to nemojte nikada zaboraviti.Zbog toga ce uvijek imati moje poštovanje.Nije to samo Istocna tribina i teren kako neko napisa vec mnogo mnogo više.Ovi za 2,5 godine nisu uradili ništa.Amarov najveci problem je upravo ta uprava.A Amar ih je instalirao.Instalirao je preobiman strucni štab koji je zapeo negdje u devedesetim godinama a fudbal je od tada mnogo napredovao posebno u tehnologiji koja se koristi.Morao je mladju raju ukljuciti u strucni štab koji idu u korak sa vremenom.Na našu zalost zapeli smo u zivom blatu.
Ma i Amar je osvojio sve što se moglo, 10 trofeja, ali sorry, od prošlosti i tradicije, kao i od osvojenih titula i izgrađenog stadiona se ne živi. Tradicija je presvjetla, trofeji takođe, ali od sadašnjosti, odnosno planova u budućnosti se živi. Moramo početi tako razmišljati. Samo šta imamo danas, i šta ćemo sutra, za mjesec, godinu, dvije...Stalno osvrtanje nazad i poređenja trenera sa predsjednikom, ili obratno su nas i dovela do ovakve nesloge, prepucavanja, zauzimanja busija. Dušmani još na to sve dodaju ulje na vatru, izato imamo to što imamo, a kriza uopšte nikad veća. Treba se vaditi iz ovoga, a ovako kako mi razmišljamo, dabogda...

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 04 apr 2021, 21:55

Opijum je napisao/la:
04 apr 2021, 21:50
Nema se para, nema se ni rezultata, jasno kao dan. Nekad moglo sada vise ne. Neka ode amar, doce drugi amar na klupu i bice sve isto.
Nas kolektivno handri pomocni kojeg ne damo jer nikome ne vjerujemo, a on nas koci da bi ikome dozvolio da dadne pare u klub. Shvatice tko hoce.

Da se samo nadovezem ove price sto neki od nas pricaju za kapitalce, daj dvojicu a ne ove uhljupe itd. Ako ima taj neki kapitalac koji ima interesa kao prvo, jer sto bi dolazio u stopedesetu ligu svijeta, borac/tuzla/sarajevo/zrinjski mogu uvijek dati vece pare nego sto bi mi ikad dali, a to znaci samo jedno, nece doci kod nas. Zasto bi? Ja ne vidim neki razlog.
Ma ja Krupa vrvi od kapitalaca pa nas otrese tri puta

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 apr 2021, 21:56

Ma pare sve diktiraju,logika ako mu nudi Sahtar i Zeljo isto love da ce otici u Sahtar ali veliki igraci su zavrsiavali u npr Armenskoj ligi jer mu neko ponudi pare,danas svi gledaju pare i ponudi ti Kangi vise nego Zvezda on ce docdi ovdje (ovo je primjer da mi se neko ne nakaci),njih samo pare zanimaj nista vise...

Veteran to ja kazem,jebote sinan amater i polovnjak,pa stavi juniora kad vec nemamo pare da dovedemo dobrog igraca tu,kakav Sinan crni..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 04 apr 2021, 22:00

04 apr 2021, 21:55
Ma nije to poenta moje price bila, to ti je pogresna taktika, pogresan pristup, desava se to u fudbalu, ni prvi ni zadnji.

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 04 apr 2021, 22:06

Opijum je napisao/la:
04 apr 2021, 22:00
04 apr 2021, 21:55
Ma nije to poenta moje price bila, to ti je pogresna taktika, pogresan pristup, desava se to u fudbalu, ni prvi ni zadnji.
Tri puta se događa? E onda svaka čast :clap:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 apr 2021, 22:09

Naravno da se dogadja kad ni po jednom parametru nemas bolju ekipu i bolje igrace od Krupe,na osnovu onda cekas i ocekujes da ih uzimas bez po muke.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 04 apr 2021, 22:12

delinjo je napisao/la:
04 apr 2021, 22:09
Naravno da se dogadja kad ni po jednom parametru nemas bolju ekipu i bolje igrace od Krupe,na osnovu onda cekas i ocekujes da ih uzimas bez po muke.

Svaki normalan covjek je znao jos na pocetku sezone da mi nemamo bolju ekipu od Krupe i Mladosti pa cak i Olimpika,samo su budale mogle ocekivati titulu i Evropu....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 apr 2021, 22:16

VeteranSA je napisao/la:
04 apr 2021, 19:24
Evo ponovo se aktiviraju..nema odbrane neodbranjivog. Naravno nema ni povratka Misimovića. Samo naprijed, sa novim trenerom, novom upravom, novom skupštinom.
A Amara neka vrate u OP. Zna on prepoznati kvalitet, što bi rekli ovi branioci lika i djela. A onda mu ne moramo niti neke otpremnine iz ugovora isplaćivati. Nastavlja raditi za platu.

I imam pitanje, mogu li se otvoriti one dvije izjave gore?
Neko novi, al u tom slučaju Amar kao navijac koji plati kartu. Kakav OP ni on ni eskadrila iz nestrucnog staba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 apr 2021, 22:17

Dovoljno je pročitati zadnjih par stranica da shvatiš nema nama zadugo napretka. Ponašamo se kao onaj orkestar koji je svirao na Titaniku, a ovaj tone. Sad je jako bitno reći onoj "drugoj strani" - eto vam, jesam vam rek'o. To što smo kar'na od kluba zahvaljujući ovoj dvojici egomanijaka, totalno nebitno.

Sutra da dodje neko treći, opet će biti podmetanja od botova ove dvije struje.
Nama je jedini spas u privatizaciji, da nas kupi neki lola tipa Sisoje, pa da botovi onda k**** sviraju. Al" pošto od toga, što zbog zakona, što zbog nemogućnosti pronalaska nekog sa kešom, nema ništa. Ostaje nam da se taljigamo ligom i takmičimo ko će bolju kajlu uvalit jedni drugim.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 apr 2021, 22:19

Roki12 je napisao/la:
04 apr 2021, 22:12
delinjo je napisao/la:

Svaki normalan covjek je znao jos na pocetku sezone da mi nemamo bolju ekipu od Krupe i Mladosti pa cak i Olimpika,samo su budale mogle ocekivati titulu i Evropu....
Naravno da jeste roki,ovdje par nas uvjeravalo,kumilo molilo da se otvore oci,da smo preslabi ali jok...sta ce imamo Sinisu kaze ,Aco nikad bolji bla bla..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 04 apr 2021, 22:21

delinjo je napisao/la:
04 apr 2021, 22:19
Roki12 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Naravno da jeste roki,ovdje par nas uvjeravalo,kumilo molilo da se otvore oci,da smo preslabi ali jok...sta ce imamo Sinisu kaze ,Aco nikad bolji bla bla..
Allaha mi si puk'o brate. Pa pogledaj šta si pisao na početku: "plitak potok, gotovo u prvom poluvremenu, nije Amar budala, 3:0..."

I nije samo ti, nego svi. Osim možda brata @brke. 😂
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 04 apr 2021, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 04 apr 2021, 22:22

bojamora je napisao/la:
04 apr 2021, 19:12
Izgleda da je normalno postalo da kada neko govori istinu i činjenice da bude napadnut da trola ili troluje ili već šta god to značilo iz oka ljudi koji ni ne razmišljaju šta pišu i nose se samo trenutnom perspekcijom. Dok su ti isti osvajali titule i duple krune ja sam govorio da ne pamtim a dugo i dobro pamtim, kada smo imali lošije igrače. Takođe je poznato da je prošla uprava odnosno ona za vrijeme Misimovičeve vladavine ostavila praznu kasu i dugove a takođe se zna da nikad više para nije ušlo u klub nego u njihovom mandatu. Ja sam prvi rekao da im sve halalim jer su nam ostavili istočnu trbinu i novi teren.
Poslije toga je došla afera sa virmanom zbog čega nismo otišli u Europu iako smo je na terenu osvojili i zbog toga je otišla i ta uprava. Poslije toga je došla korona i klub se našao u groznoj financijskoj situaciji i nije se imalo ni za plate igrače, kvalitetne pripreme, pojačanja i mnogo toga a nema ni danas.
Kada sam rekao da ne pamtim da smo imali gore igračr takođe i s obzirom kakva je liga i prosječan trener sa tim fondom igrača mora i to relativno lako izboriti izlazak u Evropu. Kada se na tablici vidi da smo izgubili trku za Evropu trener treba da ide bez obzira ko je.
Takođe treba naglasiti i to velikim slovima da su se sudije i fudbalski savez obrušile da unište naš klub jer se ne uklapamo u nacionalnu podjelu od 3 jaka kluba u BiH. Nije to prvi put u našoj istoriji da nas pokušavaju uništiti.
Svedoci smo nezapamčenih sudijskih krađa u kojima nam je oduzeto desetine bodova s kojim bi tabela i naše mjesto na njoj potpuno drugačije izgledalo. Sve to zajedno je uticalo i na stanje u svlačiomici koje je u najmanju ruku grozno.
Amar se nije uspio nositi sa svim tim i ako većina misli da treba da ide i ja se slažem jer niko nije iznad kluba ali vrijeđanje čovjeka i Ivicinog sina čija porodica živi Željezničar da je uhljup, smrad , kamatar i da je namjerno sve ovo on uradio i da je samo iz interesa u Želji je sramota onih koji to pišu i oni nisu nikakvi navijaći našeg kluba. Imaju drugu stranu grada gdje su slični njima i oni su ti koji treba da idu gdje pripadaju. Amar je sve pokušao da izvuče klub iz i da bude u vrhu našeg fudbala i to vrlo dobro znaju svi koji vole klub i imaju imalo mozga u glavi.
Odlican post.
Ma bilo kakvo vrijedjanje ljudi koji su obiljezili Zeljinu pricu u bilo kakvom smislu je odlika licnih frustracija i kompleksa. Ti ispadas faca kad na forumu ili fejsbuku nesto vrijedjas i pises nebuloze. Sve se izmjenilo i postalo neprirodno, pa to i oko navijaca/simpatizera. Iskacu nekakvi anonimusi i neformalne radne grupe, te predstavljaju nekakve vizije, laju na legende i valjaju gluposti. Ljudi od 30, 40 godina koje u zivotu nisam vidio na utakmici van Grbavice.
Uglavnom, nadam se da ce krenuti nabolje i da ce se pronaci najispravniji put za naseg velikana.
Ima li neko video gola Durakovica danas protiv Sarajeva?
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 04 apr 2021, 22:22

Roki12 je napisao/la:
04 apr 2021, 22:06
Tri puta se događa? E onda svaka čast :clap:
Bezveze mlatimo obojica. Nista čudno kod nas nažalost, bilo je dvaput, zijaniš od njih, mlatnes druge, kao Zrinjskog i kuci i vani, al to ti je tako.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 apr 2021, 22:25

SudoHusika je napisao/la:
04 apr 2021, 22:21
delinjo je napisao/la:
04 apr 2021, 22:19
Roki12 je napisao/la:

Allaha mi si puk'o brate. Pa pogledaj šta si pisao na početku: "plitak potok, gotovo u prvom poluvremenu, nije Amar budala, 3:0..."

I nije samo ti, nego svi. Osim možda brata @brke. 😂
To je furacina bila i sprdancija **** ga ti,znas da sam ja kritikovao i kad se dobije.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 04 apr 2021, 22:25

Trener Bratstva nije zadovoljan bodom

Nikola Nikić: Prvo poluvrijeme kao iz udžbenika oni sjajni, a mi kao vanzemaljci, ali ne možemo da ga uguramo ni pomoću trikova nema druge nego u 65 godini da se bar 15 dana aktiviram.

Nikiću haj kod nas, bit ćeš duplo bolji od Mustafe i Mladena zajedno.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 04 apr 2021, 22:26

Dejan1921 je napisao/la:
04 apr 2021, 21:17
lijevapolutka je napisao/la:
04 apr 2021, 20:56
Ovo je klasično mjerenje neke stvari, a klub ispasta. Treba vidjeti šta i kako dalje. Potrebno je koliko sutra početi sa preslaganjem kako skupštine, tako i UO i NO. Obzirom da trener ostaje do isteka ugovora, potrebno je ovih 9 kola početi praviti ekipu za sljedeću sezonu. Znači maksimalno gurati djecu pa da vidimo da li mogu ili ne. Pojedinim igračima se koliko sutra zahvaliti i ostaviti ih da treniraju dok im ugovor traje
Brate dragi vidiš da ne mogu/neće, ne znam šta mi je gore od obje opcije, da se skupe da izaberu novog predsjednika skupštine a zamisli da je šta veće da se treba. Smanjite očekivanja, spremite se na minimalno tri godine totalnog prosjeka u najboljem slučaju pa ako se nešto u medjuvremenu pokrene kako treba možda nakon tri godine budemo mogli nešto očekivati. Ako ne budemo postaćemo klub sa margine za sva vremena.
Iskreno, nemam nikakvih očekivanja. Samo da dođu novi ljudi bez 'prošlosti' i da krenu sa radom. Krenuti sa pomlađivanjem takmičarske ekipe i ne bahatiti se ako i kad dođu neke velike pare (tipa prodaja Džeke, Visce i sl). Početi vraćati dugove i nek, što se mene tiče, 3-4 godine tavore u sredini tabele al samo da se krene ispravnim putem.
moSa ljoŽe

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.