FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Valter
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Valter » 04 apr 2021, 19:45

HongKong je napisao/la:
04 apr 2021, 18:41
Kenjaju ljudi ko foke, pa realno i ja sam mogao onda doci na celo kluba i napraviti isto koliko svemoguci megamix. Tito te **** prodali Amira i Bajica za preko milion eura, prodali Kvesica za 150.000 eura, od Europe tada zaradili ako se ne varam oko 700.000 eura...pored svega toga imali mozda i najjeftiniju ekipu ikad, a opet imali Memiju, Dadu, Dzenisa, Kjosevskog, Zerica, Mujagica...imali kostur ekipe koja je za par bodova popusila titulu godinu ranije, koja je izabacila Ferencvaros. Bukvalno ne moze bolja situacija biti. Onda se taj strucnjak poceo kurcit, rastjero svu djecu, trenere iz Op koji su napravili tu gore generaciju, zakacio se sa svima, jeo ****, igro se menadjera....
Da je taj lik bio bar malo normalan mi smo sad mogli biti Maribor.
Kad već pričamo o novcima, u drugoj Amarovoj eri u klub ulaze do tada daleko najveće pare od transfera Džeke u City. Sa tim novcima donosi još dvije titule i svaka čast. I taman mi pomislili da postajemo BH Dinamo nesta para, nesta titula a nesta i Amar, čuj otišao na odmor usred sezone. Neka neko navede samo jedan slučaj u historiji fudbala da trener usred sezone ode samoinicijativno na odmor. Međutim pošto tad Amar nije imao nikakve opozicije, naročito među nama navijačima to niko nije problematizirao nego smo slijepo čekali povratak Džedaja.

A pitanje dana je kako poslije tolikih novaca, što od Džeke i drugih transfera, što od učestvovanja u kvalifikacijama za ligu šampiona i uvijek pune Grbavice u prvenstvu i Koševa u Europi, lijepih sponzorskih para kao i para od TV prenosa, a gotovo bez ulaganja u infrastukturu, osta prazna kasa. Ja nisam, siguran sam da nisi ni ti, a bome nije ni Senad.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 04 apr 2021, 19:53

bojamora je napisao/la:
04 apr 2021, 19:37
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
04 apr 2021, 19:27
bojamora je napisao/la:
04 apr 2021, 19:26

Ima i moju jer samo da smo Olimpika i pitare pobjedili a nismo zbog saveza i sudija a da ne govorim da smo zbog sudija izgubili obadvije utakmice u Tuzli sada bi pljuvači pričali sasvim drugu priču i borili se za titulu. Nisam zagovornik teorija zavjere ali evidentno je da je Misimović imao dobre veze u savezu i iako im i tad nismo odgovarali mnogo su se manje trudili da nas unište nego od kad je on otišao.

I onda se cudis kad te neko naziva trolom...
Šta ti bolan znaš šta je trol . Ako misliš da nešto znaš panetno i što se temelji na činjenicama ili na objektivnom sagledavanju stanja onda to uz pomoć tastature makar to i reci ako si uopšte sposoban i elokventam za to ili se poklopi i šuti.

Napises gore u postu ja sam za to da ode i ne treba ostat a poslije toga napises ima moju punu podrsku. :rol:

I nisam elokventan nazalost ne ko ti gospodine opsajd.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 04 apr 2021, 19:58

bojamora je napisao/la:
Ima i moju jer samo da smo Olimpika i pitare pobjedili a nismo zbog saveza i sudija a da ne govorim da smo zbog sudija izgubili obadvije utakmice u Tuzli sada bi pljuvači pričali sasvim drugu priču i borili se za titulu. Nisam zagovornik teorija zavjere ali evidentno je da je Misimović imao dobre veze u savezu i iako im i tad nismo odgovarali mnogo su se manje trudili da nas unište nego od kad je on otišao.
A upravo tu vidis koji vjetrovi pusu, ko se lizao sa NSBIH, ko js dovodio pojedina lica u lozu i tako.. smrdljivo je ba sve. Samo corav ne vidi.
wolfie je napisao/la:
04 apr 2021, 19:31
Vala brate, ako cemo realno, najveca euforija i najveca povezanost navijaca sa klubom je bila upravo za vrijeme Misimovica, iako sam ja svim srcem zelio da ode jer je doslo do sunovrata i stagniranja, ali ocito da smo mogli jos gore od toga...

Samo neko treci nam treba, nikakvi povratnici nam vise nisu potrebni!
Ma nije buraz, pa bio si sigurno momak one davne 2009. Prva utakmica pod reflektorima, april bio, pa onda dolazak Osima... prva pobjeda u Zenici, u gostima.. ja s nastave bjezao radi Zelje. Tad, i u narednih par godina, sve do Brkinog odlaska, lupala nas je euforija kao nikog.

Serija utakmica s Borcem, pa one neslavne euro avanture, pa kad smo u jednom poluvremenu sabili Makabi, samo falilo malo za go, pa onda Šerif u Tiraspolu.. nismo pričali o ničemu drugom, sem o Želji i utakmicama. Viktoria Plzen, koliko ono bi rezultat na kraju? Da ga Hadzic ne primi na Kosevu onako smijesno, ko zna gdje bi otislo..

Tad smo bili najpovezaniji, nije bilo ni Misketa ni ovog ni onog.

U jednom slucaju se slazem, neko treci, okej, ali egomanijak nikad vise!!!!
MocMahale444 je napisao/la:
04 apr 2021, 19:38
Ljudi ili se prave glupi ili su stvarno glupi, halo liku se pakuje da bude grobar naseg kluba.

Miske hvala za tribinu i sto si ulozio svoje pare za to :)
Hvala na vagonu igraca s nasim plavim dnk.
Hvala na terenu kojeg si platio svojim novcem.
Aferim miske :thumbup:

Amare hvala ti sto nam picketine od igraca gube sve moguce tekme, stvarno si naucio da se bore i ginu za klub.
Hvala ti sto si ters i kontras pa makar doveo klub blizu gasenja.

O pèdèrko iz londona tebi hvala sto nas obrukao za narednih 100 godina svojim izjavama.
Lik nije unio kiflu u klub i on bi da komanduje :D

Savezu (begicu i co) yebem sve sto im se yebat moze. Od cerki pa do starih baba. Sudijama **** od do.
Bas jebote, cuj on je pokrenuo proces.. buraz dje su pare je.bem te u onu rupicu na masni. On nesto tjera.. svugdje proglasen za prevaranta bjelosvjetskog, utrpao nam neki pokusaj bitcoina i odredjuje nesto. Sramota.

Zaboravili ste izgleda Toskase, slovence, sve one probisvjete teske, Husica beka, Bevaba beka

Sve ono sto se nikad nije fakturisalo prethodnoj garnituri, A TREBALO JE, fakturise se ovoj sad.

Osveta ide, u najgorem trenutku za Zelju.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 04 apr 2021, 20:06

PointBlank je napisao/la:
04 apr 2021, 19:58
bojamora je napisao/la:
A upravo tu vidis koji vjetrovi pusu, ko se lizao sa NSBIH, ko js dovodio pojedina lica u lozu i tako.. smrdljivo je ba sve. Samo corav ne vidi.
wolfie je napisao/la:
04 apr 2021, 19:31
Vala brate, ako cemo realno, najveca euforija i najveca povezanost navijaca sa klubom je bila upravo za vrijeme Misimovica, iako sam ja svim srcem zelio da ode jer je doslo do sunovrata i stagniranja, ali ocito da smo mogli jos gore od toga...

Samo neko treci nam treba, nikakvi povratnici nam vise nisu potrebni!
Ma nije buraz, pa bio si sigurno momak one davne 2009. Prva utakmica pod reflektorima, april bio, pa onda dolazak Osima... prva pobjeda u Zenici, u gostima.. ja s nastave bjezao radi Zelje. Tad, i u narednih par godina, sve do Brkinog odlaska, lupala nas je euforija kao nikog.

Serija utakmica s Borcem, pa one neslavne euro avanture, pa kad smo u jednom poluvremenu sabili Makabi, samo falilo malo za go, pa onda Šerif u Tiraspolu.. nismo pričali o ničemu drugom, sem o Želji i utakmicama. Viktoria Plzen, koliko ono bi rezultat na kraju? Da ga Hadzic ne primi na Kosevu onako smijesno, ko zna gdje bi otislo..

Tad smo bili najpovezaniji, nije bilo ni Misketa ni ovog ni onog.

U jednom slucaju se slazem, neko treci, okej, ali egomanijak nikad vise!!!!
MocMahale444 je napisao/la:
04 apr 2021, 19:38
Ljudi ili se prave glupi ili su stvarno glupi, halo liku se pakuje da bude grobar naseg kluba.

Miske hvala za tribinu i sto si ulozio svoje pare za to :)
Hvala na vagonu igraca s nasim plavim dnk.
Hvala na terenu kojeg si platio svojim novcem.
Aferim miske :thumbup:

Amare hvala ti sto nam picketine od igraca gube sve moguce tekme, stvarno si naucio da se bore i ginu za klub.
Hvala ti sto si ters i kontras pa makar doveo klub blizu gasenja.

O pèdèrko iz londona tebi hvala sto nas obrukao za narednih 100 godina svojim izjavama.
Lik nije unio kiflu u klub i on bi da komanduje :D

Savezu (begicu i co) yebem sve sto im se yebat moze. Od cerki pa do starih baba. Sudijama **** od do.
Bas jebote, cuj on je pokrenuo proces.. buraz dje su pare je.bem te u onu rupicu na masni. On nesto tjera.. svugdje proglasen za prevaranta bjelosvjetskog, utrpao nam neki pokusaj bitcoina i odredjuje nesto. Sramota.

Zaboravili ste izgleda Toskase, slovence, sve one probisvjete teske, Husica beka, Bevaba beka

Sve ono sto se nikad nije fakturisalo prethodnoj garnituri, A TREBALO JE, fakturise se ovoj sad.

Osveta ide, u najgorem trenutku za Zelju.
kakva crna osveta sta vam je ba jeste li vi realni ljudi dragi karine smo Amar je usrao sefa i stanicu nije krivo more niti dasak vjetra sa istoka sto imamo debile u ekipe i koje ih lik konstantno stavlja u prvu postavu :bow: :bow:

i kakvo je sad ovo pominjanje husica bevaba kao da su sadasnji bolji od njih hahahhaha 🤣🤣🤣

sa tim teorijama zavjera ste bas pretjerali dok klub ne zna za pobjedu pet mjeseci i tri mjeseca nismo dali gola

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 04 apr 2021, 20:33

@PointBlank

Više govorim o uključivanju navijača u druge sfere kluba, sve je počelo od onih cigli ispred zapada, i onda akcija za akcijom, pun stadion haman svaku tekmu, koliko smo se bili zahajcali mogli smo cijelo Sarajevo izgraditi nanovo da smo htjeli u one dvije godine. Znam ljude koji su bukvalno od usta odvajali da bi klubu uplatili.

Nebitna priča, onako sam se nadovezao, vakat je za osvježenje!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 04 apr 2021, 20:35

@Robust pa šta će drugo napisati. Niti jedan ozbiljan argument za njegov ostanak nema, pa onda Husić, Bevab i te stvari...vidiš da niko ne komentariše dvije izjave koje sam postavio, dva puta pitam...

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 04 apr 2021, 20:41

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
04 apr 2021, 18:59
MojaMalenkost je napisao/la:
04 apr 2021, 18:53
delinjo je napisao/la:
04 apr 2021, 18:48
Vala post napisan da bi se velicao Misimovic,uz duzno postovanje Maksi ali previse pristrasno za moj ukus.
Ima pravo da bude pristrasan, ali je realno u pravu bar 95% i toga smo svi svjesni. Onom Zelji je malo falilo. Ovom Zelji fali sve.
Do cega je malo falilo zivota ti?
Malo je falilo da postanemo normalan klub. Finansijski smo bili stabilniji, zavrsili neke repove, uradili dosta na infrastrukturi. U nekim segmentima napravili bas ozbiljan napredak. Skripao je samo taj rezultat, odnosno neosvajanje titule. Najveci problem su bili ceste smjene trenera i neozbiljnost u tom dijelu. Po meni nam je samo tu falilo pravo rjesenje. Neki me znaju sa drugih foruma. Prvom meni su se bile na **** propele price o nekoj nadogradnji u sportskom segmentu. Prvi ja sam bio za povratak Amara u klub jer sam bio uvjeren da Amar ima jasan plan kako i sta dalje. Ovo danas nam pokazuje da nikakvog plana nije imao. Meni nije problem priznati da sam se zajebao. Onaj Zeljo sa svim svojim nedostacima je za ovo sto imamo danas svemirski brod.
Pročepit će negdje.

Hole82
Kontakt:

Post Postao/la Hole82 » 04 apr 2021, 20:46

VeteranSA je napisao/la:
04 apr 2021, 19:42
Moram opet oca mi, samo da provjerim možete li otvoriti ove izjave, pa da prokomentarišemo malo...yebo Misimovića ba rinaka frajer, što bi rekli facebook predsjednik...možemo li malo o budućnosti svega vam?

Ja ipak mialim da je neki meteor pao na grbavicu i tada a i sada i zove se Amar Osim,šalu na sranu najveca istina je da amo i tada kao i sada slabi ono bas

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 04 apr 2021, 20:47

VeteranSA je napisao/la:
04 apr 2021, 19:12

Nekada je bila ova priča, a sada nije tako, nego čekamo da pročepi...
Najgore što se ove izjave nisu samo njemu obile o glavu, već svima nama.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 04 apr 2021, 20:49

Da nisu jedni drugima kajle smiještali i da su spustili svoj ego sad bi imali i stadion i pare i rezultate i sve

Neka idu obojica
Rodjeni su pitarske picke!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 04 apr 2021, 20:56

Ovo je klasično mjerenje neke stvari, a klub ispasta. Treba vidjeti šta i kako dalje. Potrebno je koliko sutra početi sa preslaganjem kako skupštine, tako i UO i NO. Obzirom da trener ostaje do isteka ugovora, potrebno je ovih 9 kola početi praviti ekipu za sljedeću sezonu. Znači maksimalno gurati djecu pa da vidimo da li mogu ili ne. Pojedinim igračima se koliko sutra zahvaliti i ostaviti ih da treniraju dok im ugovor traje
moSa ljoŽe

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 04 apr 2021, 21:00

VeteranSA je napisao/la:
04 apr 2021, 20:35
@Robust pa šta će drugo napisati. Niti jedan ozbiljan argument za njegov ostanak nema, pa onda Husić, Bevab i te stvari...vidiš da niko ne komentariše dvije izjave koje sam postavio, dva puta pitam...
Pa nemam sta komentarisati kad si dezurni klaun. Kod tebe nema rasprave, nego cista mrznja prema sefu strucnog staba.

Prvo napises kako je uhljup, kamatar, ovo ono, pa tek onda par redaka o Zelji.

Forumas1921

Post Postao/la Forumas1921 » 04 apr 2021, 21:05

bojamora je napisao/la:
04 apr 2021, 19:12
Izgleda da je normalno postalo da kada neko govori istinu i činjenice da bude napadnut da trola ili troluje ili već šta god to značilo iz oka ljudi koji ni ne razmišljaju šta pišu i nose se samo trenutnom perspekcijom. Dok su ti isti osvajali titule i duple krune ja sam govorio da ne pamtim a dugo i dobro pamtim, kada smo imali lošije igrače. Takođe je poznato da je prošla uprava odnosno ona za vrijeme Misimovičeve vladavine ostavila praznu kasu i dugove a takođe se zna da nikad više para nije ušlo u klub nego u njihovom mandatu. Ja sam prvi rekao da im sve halalim jer su nam ostavili istočnu trbinu i novi teren.
Poslije toga je došla afera sa virmanom zbog čega nismo otišli u Europu iako smo je na terenu osvojili i zbog toga je otišla i ta uprava. Poslije toga je došla korona i klub se našao u groznoj financijskoj situaciji i nije se imalo ni za plate igrače, kvalitetne pripreme, pojačanja i mnogo toga a nema ni danas.
Kada sam rekao da ne pamtim da smo imali gore igračr takođe i s obzirom kakva je liga i prosječan trener sa tim fondom igrača mora i to relativno lako izboriti izlazak u Evropu. Kada se na tablici vidi da smo izgubili trku za Evropu trener treba da ide bez obzira ko je.
Takođe treba naglasiti i to velikim slovima da su se sudije i fudbalski savez obrušile da unište naš klub jer se ne uklapamo u nacionalnu podjelu od 3 jaka kluba u BiH. Nije to prvi put u našoj istoriji da nas pokušavaju uništiti.
Svedoci smo nezapamčenih sudijskih krađa u kojima nam je oduzeto desetine bodova s kojim bi tabela i naše mjesto na njoj potpuno drugačije izgledalo. Sve to zajedno je uticalo i na stanje u svlačiomici koje je u najmanju ruku grozno.
Amar se nije uspio nositi sa svim tim i ako većina misli da treba da ide i ja se slažem jer niko nije iznad kluba ali vrijeđanje čovjeka i Ivicinog sina čija porodica živi Željezničar da je uhljup, smrad , kamatar i da je namjerno sve ovo on uradio i da je samo iz interesa u Želji je sramota onih koji to pišu i oni nisu nikakvi navijaći našeg kluba. Imaju drugu stranu grada gdje su slični njima i oni su ti koji treba da idu gdje pripadaju. Amar je sve pokušao da izvuče klub iz i da bude u vrhu našeg fudbala i to vrlo dobro znaju svi koji vole klub i imaju imalo mozga u glavi.

Tako je, slazem se u potpunosti. Samo za dusmane, neka se zna ko je Misimovic.

Tan: pas koji laje, nije dobro pecen

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 04 apr 2021, 21:17

lijevapolutka je napisao/la:
04 apr 2021, 20:56
Ovo je klasično mjerenje neke stvari, a klub ispasta. Treba vidjeti šta i kako dalje. Potrebno je koliko sutra početi sa preslaganjem kako skupštine, tako i UO i NO. Obzirom da trener ostaje do isteka ugovora, potrebno je ovih 9 kola početi praviti ekipu za sljedeću sezonu. Znači maksimalno gurati djecu pa da vidimo da li mogu ili ne. Pojedinim igračima se koliko sutra zahvaliti i ostaviti ih da treniraju dok im ugovor traje
Brate dragi vidiš da ne mogu/neće, ne znam šta mi je gore od obje opcije, da se skupe da izaberu novog predsjednika skupštine a zamisli da je šta veće da se treba. Smanjite očekivanja, spremite se na minimalno tri godine totalnog prosjeka u najboljem slučaju pa ako se nešto u medjuvremenu pokrene kako treba možda nakon tri godine budemo mogli nešto očekivati. Ako ne budemo postaćemo klub sa margine za sva vremena.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 04 apr 2021, 21:23

Dejan1921 je napisao/la:
04 apr 2021, 21:17
lijevapolutka je napisao/la:
04 apr 2021, 20:56
Brate dragi vidiš da ne mogu/neće, ne znam šta mi je gore od obje opcije, da se skupe da izaberu novog predsjednika skupštine a zamisli da je šta veće da se treba. Smanjite očekivanja, spremite se na minimalno tri godine totalnog prosjeka u najboljem slučaju pa ako se nešto u medjuvremenu pokrene kako treba možda nakon tri godine budemo mogli nešto očekivati. Ako ne budemo postaćemo klub sa margine za sva vremena.
Ma brate iskreno ne ocekujem da ce se ikad ista promjenit iskreno. Ne znam ko moze izvaditi situaciju, ne mislim da bi neki potencijalni investitor dosao u ovo sivilo jer ne mislim da ima korist ikakvu osim mozda pomocnog, a ocigledno da od uticajnih i mocnih “Željovaca” nema nista. Disemo na skrge vec godinama i pitanje je koliko cemo jos moci.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 04 apr 2021, 21:24

drzgemboadislic je napisao/la:
04 apr 2021, 18:32
Amar nije htio da bude trener kada je Misimović to htio zato što ne bi mogao raditi sve ovo što sada radi.
Ja ja, a to sto ga je Senad javno prozvao da je lopov jhebo to. Kakva dvolicnost. I sad bi kao Amar trebao doci raditi sa njim i da ispadne da je odlucio biti posten. Hahahahaha...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 04 apr 2021, 21:27

PointBlank je napisao/la:
04 apr 2021, 21:00
VeteranSA je napisao/la:
04 apr 2021, 20:35
Pa nemam sta komentarisati kad si dezurni klaun. Kod tebe nema rasprave, nego cista mrznja prema sefu strucnog staba.

Prvo napises kako je uhljup, kamatar, ovo ono, pa tek onda par redaka o Zelji.
Napiši kada sam bilo šta uvredljivo napisao o Amaru. Uvijek iznosim argumente i konstruktivnu priču, samo tvoj 16-to godišnji mozak nema dovoljno vijuga da to skonta.
I budi mangup pa prokomentariši ove njegove dvije izjave, baš bi me zanimalo.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 04 apr 2021, 21:31

Sta se desilo pa smo postali klub pun prosjecnih igraca? I za vrijeme gospodina Misimovica pred kraj njegovog mandata bili smo puni prosjecnih igraca i jos uvijek kuburimo u tome. Mislim da je sportski segment te strukture uveliko donio krah i u iducim sezonama. Necemo stati na noge jos neko vrijeme dok se klub ne ocisti od prosjecnih igraca koji nikakvih kvalitetom ne zasluzuju da nose dres Fk Zeljeznicara. Dzaba i Amar na klupi kad smo takvi postali i nacekat cemo se jos par sezona da stanemo na noge.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 apr 2021, 21:42

Mene to najjvise tisti,fino si to napisao,ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da u Zelji svaki prosjek i debil moze igrati,to nije bilo tako izuzev onog perioda Demira Hotica,uvijek se znalo ko u Zelji moze igrati a ko ne ,ja ne mogu da vjerujem da jedan Sinisa 5 godina igra u Zelji,covjek ima takvu privilegiju da je mene sramota ,prepuno ali bas prepun klub invalida,amatera i prosjecnih igraca....**** mu majku onako logicki zar nije bolje naci djecu onda a ovo sto placas invalide dovedi 2 kapitalca nek igraju sa mladima,a ne da gledamo 17 polovnjaka od kojih sam ja bolji igrac..

**** prevarant Sinan Ramovic bude otjeran iz 2 lige Svicarske i ovdje citam raja svrsava na njegov dolazak,to ekstaza gledam jebote pa jel do mene ili sta se desava sa nasim klubom,Anela nabijaju sa noge na nogu ne mogu ga nigdje posuditi ali daj ga nama i orgijamo na njegov dolazak..

Basd sam citao zvanicnu kad je Sinisa produzio,neki lik napisao hvala ti sto si produzio i hiljadu **** lajkvoa taj komentar,ja isto ko da sam s marsa pao ,nista mi nije jasno.
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 04 apr 2021, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 04 apr 2021, 21:45

Prošla uprava je uradila masu projekata na našem stadionu i to nemojte nikada zaboraviti.Zbog toga ce uvijek imati moje poštovanje.Nije to samo Istocna tribina i teren kako neko napisa vec mnogo mnogo više.Ovi za 2,5 godine nisu uradili ništa.Amarov najveci problem je upravo ta uprava.A Amar ih je instalirao.Instalirao je preobiman strucni štab koji je zapeo negdje u devedesetim godinama a fudbal je od tada mnogo napredovao posebno u tehnologiji koja se koristi.Morao je mladju raju ukljuciti u strucni štab koji idu u korak sa vremenom.Na našu zalost zapeli smo u zivom blatu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kyle88 i 13 gostiju.