Kad već pričamo o novcima, u drugoj Amarovoj eri u klub ulaze do tada daleko najveće pare od transfera Džeke u City. Sa tim novcima donosi još dvije titule i svaka čast. I taman mi pomislili da postajemo BH Dinamo nesta para, nesta titula a nesta i Amar, čuj otišao na odmor usred sezone. Neka neko navede samo jedan slučaj u historiji fudbala da trener usred sezone ode samoinicijativno na odmor. Međutim pošto tad Amar nije imao nikakve opozicije, naročito među nama navijačima to niko nije problematizirao nego smo slijepo čekali povratak Džedaja.HongKong je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:41Kenjaju ljudi ko foke, pa realno i ja sam mogao onda doci na celo kluba i napraviti isto koliko svemoguci megamix. Tito te **** prodali Amira i Bajica za preko milion eura, prodali Kvesica za 150.000 eura, od Europe tada zaradili ako se ne varam oko 700.000 eura...pored svega toga imali mozda i najjeftiniju ekipu ikad, a opet imali Memiju, Dadu, Dzenisa, Kjosevskog, Zerica, Mujagica...imali kostur ekipe koja je za par bodova popusila titulu godinu ranije, koja je izabacila Ferencvaros. Bukvalno ne moze bolja situacija biti. Onda se taj strucnjak poceo kurcit, rastjero svu djecu, trenere iz Op koji su napravili tu gore generaciju, zakacio se sa svima, jeo ****, igro se menadjera....
Da je taj lik bio bar malo normalan mi smo sad mogli biti Maribor.
A pitanje dana je kako poslije tolikih novaca, što od Džeke i drugih transfera, što od učestvovanja u kvalifikacijama za ligu šampiona i uvijek pune Grbavice u prvenstvu i Koševa u Europi, lijepih sponzorskih para kao i para od TV prenosa, a gotovo bez ulaganja u infrastukturu, osta prazna kasa. Ja nisam, siguran sam da nisi ni ti, a bome nije ni Senad.