Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Smijesno je da o Banjaluci pricaju klinci kojih se nakotilo pofino na ovom forumu i koji su nacitani svakakvih sr*nja pa na osnovu toga formiraju misljenje.
Porazgovarajte sa curama i momcima koji u nasem gradu provedu dan dva pa nek vam oni prenesu utiske o Banjaluci.
Problem je ovdje sto jednima smeta sto se Srbi zovu Srbima i vole i postuju svoje, ali Banjaluka je mozda i najotvoreniji grad u ovoj zemlji...kad se ovo sranje od virusa suzbije, uzmite vikend, izadjite u BL, srescete masu hrvata i bosnjaka iz cijele okoline koji dolaze u grad i koji ce vam sve najljepse pricati o nasem gradu. Stotine slovenaca busevima dolaze svaki vikend kod nas, neke godine mi jedan Dalmatinac prica kako bi da ne zivi u Splitu zivio samo u Banjaluci.
Ovaj forum je nekad imao kvalietne likove koji su pisali koliko toliko trezveno, sad je masa uspaljenih klinaca doslo do interneta pa su ovi kvalitetniji postovi nevidljivi od njihovih bljuvotina.
Porazgovarajte sa curama i momcima koji u nasem gradu provedu dan dva pa nek vam oni prenesu utiske o Banjaluci.
Problem je ovdje sto jednima smeta sto se Srbi zovu Srbima i vole i postuju svoje, ali Banjaluka je mozda i najotvoreniji grad u ovoj zemlji...kad se ovo sranje od virusa suzbije, uzmite vikend, izadjite u BL, srescete masu hrvata i bosnjaka iz cijele okoline koji dolaze u grad i koji ce vam sve najljepse pricati o nasem gradu. Stotine slovenaca busevima dolaze svaki vikend kod nas, neke godine mi jedan Dalmatinac prica kako bi da ne zivi u Splitu zivio samo u Banjaluci.
Ovaj forum je nekad imao kvalietne likove koji su pisali koliko toliko trezveno, sad je masa uspaljenih klinaca doslo do interneta pa su ovi kvalitetniji postovi nevidljivi od njihovih bljuvotina.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- Beduin
- Kontakt:
Tako je Meraklija, zato ste vi onako zapeli i Leotara srusili u inat i u sjecanje na '90te, uceram ti i tvojoj demagogiji. Uzivaj u sportu i pobjedi Slobode, kad zbog nas otjerate Amara i postignete gol bicete nam zahvalni.Meraak1921 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:32Goretzka je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:26Nemas ti pojma. Banjalucani su gospoda za sve ove nase.Meraak1921 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:11Ma ljudi u BL su zaostali, ne samo navijaci, nego svi gradjani .. Bosna im sve daje, puno ih radi u Sarajevu, oni pljuju , Srbija je njihova drzava, Kosovo bla bla bla.. predaleko smo otisli
Tako smo i mislili , pa kad je dosla 92 .. komsija te kolje moj brate.. Dok oni ne shvate da je Bosna njihova zemlja, nema napretka i tacka

Ovo par BL forumasa je sasvim OK raja, normala, narocito onaj moderator.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne dipr ba, prije dva gostovanja Sarajeva ste na razglas na poluvremenu puštali neke ratnohuškačke pjesme. Na banjaluka forumu se ljudi čudili šta puštate...Banjalucki je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:53Zbog toga sto vam smetamo i sto nas mrzite bas nam je nesto tesko u pm...MNON1987 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:39Miljacka je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:35
Lijepo je vidjeti Borac u vrhu, bas kao i Velez. Ali ne zbog onih koji pjevaju i pustaju na poluvremenu sini jarko sunce sa Kosova i prodju nekaznjeno. Sve dok je tako bicete na nozu i svi ce vas mrziti i svima cete smetati. Kad si cuo na utakmici u Sarajevu, Tuzli, Vrapcicima, Zenici itd. neku ratnohuskacku pjesmu?
A na pasosu im pise da su drzavljani BiH. Pustaju pjesme za Kosovo a boga mi ga nikad ne vratise. Kosovo priznata zemlja kao i nasa lijepa BiH, preostaje im jedino da pustaju takve pjesmice jer kad dodje FK Sarajevo cijela Banja Luka prazna jer su svi na stadion.![]()
Sto se tice pjesama generalizujete zbog šačice pijanih i drogiranih shabana koji su dosli dva puta na stadion, a znate i sami da niko sa sjevera nije zapjevao ni stih pjesme i uzvika (znate vec kojeg)...
A što se tiče gostovanja po sarajevu, zenici, mostaru, sirokom, da ti ne pricam cega smo se sve naslusali i nagledali...al hajd nek vam bude sve tako kako kažete...
I što se Kosova tiče bolje nemojte dirati tu, naljutićete narod sa obe strane Drine....
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Čuj oni razumijuSteven11 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:43Pa vidio sam ja postove forumasa i komentare na drustvenim mrezama, zato i spominjem to. Fer je to reci.Tristan je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:14To je to. Meni su te pjesme vise zasmetale nego vama.Steven11 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:07A moram biti iskren na ovu temu oko Borca, ono kad su nam pustali te pjesme, ebavao sam im sve od do...i sad to isto mislim klubu, jer to je njihovo maslo.
ono sto sam bio pozitivno iznenadjen su komentari njihovih navijaca i forumasa, ne samo na ovom forumu, i iskreno ne sjecam se da je jedan se slozio s tim, sve je bilo tipa dajte nam borceve pjesme, kakav je ovo seljakluk itd..barem ono sto sam ja procitao.
I ovi ovdje bl forumasi su zaista korektni. Imaju svoje, mi svoje i to se ne moze promijeniti ali su ljudi korektni. Ja ovima ne bih spocitavao te pjesme, klubu da, ali ovim forumasima ne...nek me neko ispravi ako mi je pogresan dojam.
Seljakluk pravi. Iako te pjesme nisu uvredljive, nije im mjesto na stadionu.
Ali i to nije Borac. To je jedan pojedinac pustio, nije citav klub, ali ispalo je tako jer je pusteno na Borcevoj utakmici.
E jedino ovo sto kazes, pojedinac neki pustio, ok al taj dj je iz kluba, predstavlja klub i iz kluba ga nisu prekinuli vec pustili da orgija do kraja. Tu se ne mogu sloziti s tobom, krivim vas klub za nepotrebnu provokaciju.
No, za vas navijace koji razumijete da tome nije mjesto na stadionu, palac gore.

Ti što su vjerovali ovakvima, da im te pjesme smetaju više nego nama, trenutno se nalaze u bijelim vrećama i čekaju DNK analizu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Beduin
- Kontakt:
Ti stvarno mislis da je vecina njih ikad otislo do Banja Luke? Pa to na karti ne zna pokazati gdje je grad, a jedino sto znaju je Frhadija i ona pizdarija oko kamena temeljca. U biti BL je prelijep grad, cure prejake, hrana pravo ukusna, a ako potisnes rat i nacionalizam pa prosetas gradom jednostavno ces pozeliti ponovo doci cim prije.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑04 apr 2021, 19:13Smijesno je da o Banjaluci pricaju klinci kojih se nakotilo pofino na ovom forumu i koji su nacitani svakakvih sr*nja pa na osnovu toga formiraju misljenje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako neofirno provuce ovo ratna zastava!Derdiyok je napisao/la: ↑04 apr 2021, 19:08A koja je to ratna zastava ?Banjalucki je napisao/la: ↑04 apr 2021, 19:01Kao prvo ebo te glavonjaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:31
Haj ba ne seri ti,jesi cuo glavonja??
Sta je ovdje receno a da nije istina,jel te neko mozda uvrijedio sto kaze da se pustaju nacionalisticke i ratnohuskacke pjesme na sportskim arenama??
I sto se na drugim stadionima nista slicno nikad culo nije,niti ce??
Da se mozda mi sad ne trebamo svi usrati od straha zbog ljutnje naroda s obje strane Drine??
Puca nam k.urac ko ce se ili nece naljutiti.
Da se mozda ne osjecas ugrozen ovdje,ili tamo...??
Cuj da se ne naljuti narod...ahahahaha![]()
Cek ovako, kukasti krst na tribini, ratna zastava bih....kad dodjete u bl prvo ode hima, a zatim drzava Bosna...sad shvati kako hoces ali za nas nema vece provokacije a i namjeno to radite samo da izazovete reakciju pojedinaca, a ti pojedinci ponesu masu i tako uvijek dodje do scenarija gdje krecu huskacke pjesme....

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Rambo Amadeus je davno opisao: "Nacionalizam je tema do 300 evra prihoda mjesečno. Njima se servira ta priča. Kad plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kad pređe hiljadu (evra), onda je top tema zdrava hrana, ljetovanja i zimovanja, a kad se popne na više od tri hiljade, onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi".
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kazu u regionuBeduin je napisao/la: ↑04 apr 2021, 19:16
Ti stvarno mislis da je vecina njih ikad otislo do Banja Luke? Pa to na karti ne zna pokazati gdje je grad, a jedino sto znaju je Frhadija i ona pizdarija oko kamena temeljca. U biti BL je prelijep grad, cure prejake, hrana pravo ukusna, a ako potisnes rat i nacionalizam pa prosetas gradom jednostavno ces pozeliti ponovo doci cim prije.
1. Banjalucanke, 2. Novosadjanke

Ja bar jednom mjesecno idem na Slap u seher i jedem tulumbe gore, drzi ga musliman i najjace tulumbe pravi u gradu. Kafa iz fildzana bomba. Na Ferhadiju gledam kao spomenik, ne samo dzamiju. Cujem hodzu sa ferhadije svaki dan jer zivim blizu. Imam kolege muslimane, na tribini imamo muslimana s Mejdana, iz Budzaka, nasa raja.
I pored toga volim i Srbiju, i volim svoje Kosovo i to niko i nista ne moze promjeniti. Dakle jedno ne iskljucuje drugo.
Nisam ni ja za pjesme koje nisu navijacke na svim stadionima, al to je valjda svakodnevnica u ovoj drzavi

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Eto sve 5 samo mi nije jasno kako znate šta se desilo na Kosovu prije skoro 600 godina ali ne znate za genocid u Srebrenici?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑04 apr 2021, 19:30Kazu u regionuBeduin je napisao/la: ↑04 apr 2021, 19:16
Ti stvarno mislis da je vecina njih ikad otislo do Banja Luke? Pa to na karti ne zna pokazati gdje je grad, a jedino sto znaju je Frhadija i ona pizdarija oko kamena temeljca. U biti BL je prelijep grad, cure prejake, hrana pravo ukusna, a ako potisnes rat i nacionalizam pa prosetas gradom jednostavno ces pozeliti ponovo doci cim prije.
1. Banjalucanke, 2. Novosadjanke![]()
Ja bar jednom mjesecno idem na Slap u seher i jedem tulumbe gore, drzi ga musliman i najjace tulumbe pravi u gradu. Kafa iz fildzana bomba. Na Ferhadiju gledam kao spomenik, ne samo dzamiju. Cujem hodzu sa ferhadije svaki dan jer zivim blizu. Imam kolege muslimane, na tribini imamo muslimana s Mejdana, iz Budzaka, nasa raja.
I pored toga volim i Srbiju, i volim svoje Kosovo i to niko i nista ne moze promjeniti. Dakle jedno ne iskljucuje drugo.
Nisam ni ja za pjesme koje nisu navijacke na svim stadionima, al to je valjda svakodnevnica u ovoj drzavi![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Savez se obrušio na želješčara, ne uklapaju se u njihove nacionalne planove. Zato želješčar ne može gola dati iz penala, zato oni nemaju para, zato oni imaju dugove i od 2010 godine. 
-
- Kontakt:
Na Olimpik sutra protiv Veleža kvota samo 2.30 

Jel umro zelja?

Vidim cita se topic zeljescara i uziva ! Ja ,lijepog stiva. Otvori se ,uutru uz kafu i uziva ! Dusa cvjeta uz kuknjavu,lelek i plac mitomana !!
-
- Kontakt:
Sta procitah, BL najotvoreniji grad u Bosni i Hercegovini 
Pa nije otvorena za srbe kako treba, koji nisu pristalice vladajuceg rezima, za bosnjake suvisno je bilo sta spomenuti.

Pa nije otvorena za srbe kako treba, koji nisu pristalice vladajuceg rezima, za bosnjake suvisno je bilo sta spomenuti.
Da se radi samo o ovom forumu pa hajd, ali da si citao njihov forum gdje su sve oni i gdje nema potrebe da prave neku predstavu, vidio bi da su velikom vecinom ono nazivali seljaklukom. Ja sam to citao, niko mi nije prenio. Brz obzira na sve, posteno je reci kad je nesto istina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 apr 2021, 19:16Čuj oni razumijuSteven11 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:43Pa vidio sam ja postove forumasa i komentare na drustvenim mrezama, zato i spominjem to. Fer je to reci.
E jedino ovo sto kazes, pojedinac neki pustio, ok al taj dj je iz kluba, predstavlja klub i iz kluba ga nisu prekinuli vec pustili da orgija do kraja. Tu se ne mogu sloziti s tobom, krivim vas klub za nepotrebnu provokaciju.
No, za vas navijace koji razumijete da tome nije mjesto na stadionu, palac gore.to je priča za forum i javnost, a isti ovaj padne u trans na tribini kad čuje melos marša na Drinu
![]()
Ti što su vjerovali ovakvima, da im te pjesme smetaju više nego nama, trenutno se nalaze u bijelim vrećama i čekaju DNK analizu.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sutrasnja tekma ce biti bas zanimljiva, Olimpik u slucaju da uzme 3 boda izlazi iz zone ispadanja a Velez pobjedom opasno grabi ga ka Evropi i vodi bitku za 2. mjesto
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
na konto playliste sa utakmice Borac Sarajevo... evo i sad se najezim
fora je da to nikoga ne lozi. mozda i lozi, ali to je 1-2%, zanemarivo.
isto tako, svi koji ste bili na stadionu(prvenstveno mislim na navijace sarajeva) a i oni koji su gledali na tv, primjetili ste da se to nije prihvatilo i da se to sa tribina nije pjevalo... ljudi jednostavno nisu u tom tripu, tih zborovskih remek djela nema na stadionu i ne znam sta je neko pomislio kada je ista ubacio na play listu?!
znaci ni'dje veze iako bi pojedinci ovdje uzivali da ljudi iz BL na forumu brane tu muziku sto je bila na stadionu

isto tako, svi koji ste bili na stadionu(prvenstveno mislim na navijace sarajeva) a i oni koji su gledali na tv, primjetili ste da se to nije prihvatilo i da se to sa tribina nije pjevalo... ljudi jednostavno nisu u tom tripu, tih zborovskih remek djela nema na stadionu i ne znam sta je neko pomislio kada je ista ubacio na play listu?!
znaci ni'dje veze iako bi pojedinci ovdje uzivali da ljudi iz BL na forumu brane tu muziku sto je bila na stadionu

-
- Kontakt:
Banjalucki@ni je'ne vise,miran!
Sve si rekao o sebi kad te iritira skandiranje jedne nam i jedine zajednicke drzave,Bosne i Hercegovine!
Pozdrav za zenske clanove obitelji
Sve si rekao o sebi kad te iritira skandiranje jedne nam i jedine zajednicke drzave,Bosne i Hercegovine!
Pozdrav za zenske clanove obitelji
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Tačno tako, bitna utakmica za Olimpic, ali i za Velež.
Mi pobjedom idemo na drugo mjesto pred utakmicu sa Sarajevom.
Bit će teško, fale nam 2 bitna igrača, ali to nije alibi.
Naša prednost je što se utakmica igra na koševu.
Mi pobjedom idemo na drugo mjesto pred utakmicu sa Sarajevom.
Bit će teško, fale nam 2 bitna igrača, ali to nije alibi.
Naša prednost je što se utakmica igra na koševu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma ne bi oni to, 100%

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.