FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Onog trenutka kad i ovi djecaci budu igrali za x hiljada maraka prestaju emocije i pocinje racunjanje koliko imas na kontu, sta vozis, koje trebe yebes 

@igrajlopte 🐦
Zalosno je sto niko od ove djece nece dobiti priliku dok ne ostanu jedina moguca opcija. Zalosno je sto je omladinski pogon sam sebi svrha. Umjesto da se planski vec sada pocne racunati na Durakovica, Gasala, Kulasina mi cemo cekati dok napune 21 22 godine. Do tada ce oni koji vrijede otici u druge klubove koji ce im dati sansu, a oni drugi ce zaigrati za prvi tim u situaciji u kojoj ni Messi ne bi imao sta da pokaze i zavrsit ce u Rudaru iz Kaknja.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Sinoć sam pitao, pa ću opet danas. Hipotetički, ode Amar, a igrači dobiju lupam 7,8 utakmica od 10 do kraja. Šta onda? Kada je sve "normalno," oni su pokazali da mogu igrati sa svima. Mrtvog mi oca, da izađemo sad ja, robust, ljoze, delinjo, alem, kana, dejo, barba, szna i ostali, zabili bi bar 2 gola u ovih 10 ili koliko već utakmica. Ovo nije normalno što su nam priredili u ovoj godini. Odakle vam ba pravo da vi mafijate? Odakle vam pravo da, zbog vaših nesuglasica, srozate klub do te mjere da 10 utakmica nikoga ne pobijedite?
Čestitke juniorima. Duraković OPET eurogo. Aferim momčino.
Željezničar za život cijeli!
Ovo mora da je laz, cuj mali zabija skoro pa redovno eurogolove, kakav je to veznjak a da ima dobar i precizan sut? Bolje da mi forsiramo Boju, Sabanadzovica, Hajdarevica i slicne pokemone, tzv veznjake koji ne mogu dobaciti ni sa 10 metara loptu do gola

Koliko smo naopaki sunce mu **** zareno. Umjesto da projekti kluba budu Durakovic, Gasal, Kulasin, Milicevic itd i da njih forsiramo, mi forsiramo i guramo Boju, Veselinovica, Mujezinovica i slicne parmake koji su se uhljebili u Zelji itd

Jucer Amar, radi izmjene i ubacuje Veselog u igru. Ubacujes krilo koje je u citavoj sezoni postiglo 1 gol. I ono ocekujes da tako retardirano krilo preokrene utakmicu. Za rubriku vjerovali ili ne.
To je kombinacija nedovoljno kvalitetne i sklepane ekipe, sudijskih gresaka i sportske nesrece. Kao i Amarove tvrdoglavosti i taktike. Kad se na to doda 6 plata minusa dobijes to sto dobijes. Nema tu puno filozofije.SudoHusika je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:53Sinoć sam pitao, pa ću opet danas. Hipotetički, ode Amar, a igrači dobiju lupam 7,8 utakmica od 10 do kraja. Šta onda? Kada je sve "normalno," oni su pokazali da mogu igrati sa svima. Mrtvog mi oca, da izađemo sad ja, robust, ljoze, delinjo, alem, kana, dejo, barba, szna i ostali, zabili bi bar 2 gola u ovih 10 ili koliko već utakmica. Ovo nije normalno što su nam priredili u ovoj godini. Odakle vam ba pravo da vi mafijate? Odakle vam pravo da, zbog vaših nesuglasica, srozate klub do te mjere da 10 utakmica nikoga ne pobijedite?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Imate post sa orga na sport 1 forumu
-
- Kontakt:
Duguje im se kroz čitavu sezonu. Ako su mogli pobjeđivati pod koronom i onim naštimanim rasporedom, mogu i sada. Evidentno je da neće pojedinci. I to oni glavni, u koje je najviše nada polagao. Koliko god je loše balansirana ekipa, nema pičhke da ne mogu gola zabiti. I svi su prihvatili sporazume, čak je sve isplaćeno onoj dvojici što su tužili klub.Ritamreda je napisao/la: ↑04 apr 2021, 17:03To je kombinacija nedovoljno kvalitetne i sklepane ekipe, sudijskih gresaka i sportske nesrece. Kao i Amarove tvrdoglavosti i taktike. Kad se na to doda 6 plata minusa dobijes to sto dobijes. Nema tu puno filozofije.SudoHusika je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:53Sinoć sam pitao, pa ću opet danas. Hipotetički, ode Amar, a igrači dobiju lupam 7,8 utakmica od 10 do kraja. Šta onda? Kada je sve "normalno," oni su pokazali da mogu igrati sa svima. Mrtvog mi oca, da izađemo sad ja, robust, ljoze, delinjo, alem, kana, dejo, barba, szna i ostali, zabili bi bar 2 gola u ovih 10 ili koliko već utakmica. Ovo nije normalno što su nam priredili u ovoj godini. Odakle vam ba pravo da vi mafijate? Odakle vam pravo da, zbog vaših nesuglasica, srozate klub do te mjere da 10 utakmica nikoga ne pobijedite?
Nema to nikakve veze, pa kako mislis da trebaju igrati igraci koji dva mjeseca ne budu u zapisniku i onda odjednom igraju mjesec dana? Ne zna se ni ko pije ni ko placa, nikakvog plana na terenu, ne zna se ko gdje udara. Nije vala moguce da samo nas evo godinama bojkotuju igraci, 100 ih se promjenilo, 15 trenera, 20 sportskih direktora, uprava, skupstina...samo je konstatna da nas bojkotuju. Pa eto uzmi redom pozicju po poziciju i uporedi s drugim ekipama. Nekad smo imali na vise pozicija igrace koji su najbolji u ligi. Stevanovic, pa poslije Zakaric, Lendric, Blagojevic, Ubiparip, Graovac...sad nemamo ni jednog igraca koji je najbolji u ligi na svojoj poziciji osim mozda Stilica, ali eto dosli smo do toga da ga ganjaju navijaci i da mu psuju.SudoHusika je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:53Sinoć sam pitao, pa ću opet danas. Hipotetički, ode Amar, a igrači dobiju lupam 7,8 utakmica od 10 do kraja. Šta onda? Kada je sve "normalno," oni su pokazali da mogu igrati sa svima. Mrtvog mi oca, da izađemo sad ja, robust, ljoze, delinjo, alem, kana, dejo, barba, szna i ostali, zabili bi bar 2 gola u ovih 10 ili koliko već utakmica. Ovo nije normalno što su nam priredili u ovoj godini. Odakle vam ba pravo da vi mafijate? Odakle vam pravo da, zbog vaših nesuglasica, srozate klub do te mjere da 10 utakmica nikoga ne pobijedite?
Onaj ko se pouzdao da ce Mujezinovic igrati sve utakmice kao onih nekoliko na pocetku nije normalan. Realno. To je nesto neprirodno i nenormalno i sam on nam je donio bruku bodova. Ako je neko mislio da ce cijela liga ostavljati Stilica da se zajebaje okolo i da se sprda sa svima isto tako nije normalan. Pa samo stanes iza lopte, zgusnes sredinu da Stilic nema prostora, ostavis prostor na stranama gdje imas nesposobna krila i jos nesposobnije bekove i rijesio si tekmu. Mi smo i dobili skoro sve koji su doli da igraju lopte i ostavili prostor Stilicu, Bekricu, Alispahicu...sad kurko. Nas vezni red s Celikovicem i Bojom ne moze Famosa iskontrolisat.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Dobro opažanje. Međutim, sve to ako uzmemo u obzir, nemoguće je da su ovako loši. To jednostavno nije moguće. Pa nisu to buraz, koliko god ograničeni bili i šta ti ja znam, toliki amateri da ne mogu dobiti nikoga 10 kola.HongKong je napisao/la: ↑04 apr 2021, 17:09Nema to nikakve veze, pa kako mislis da trebaju igrati igraci koji dva mjeseca ne budu u zapisniku i onda odjednom igraju mjesec dana? Ne zna se ni ko pije ni ko placa, nikakvog plana na terenu, ne zna se ko gdje udara. Nije vala moguce da samo nas evo godinama bojkotuju igraci, 100 ih se promjenilo, 15 trenera, 20 sportskih direktora, uprava, skupstina...samo je konstatna da nas bojkotuju. Pa eto uzmi redom pozicju po poziciju i uporedi s drugim ekipama. Nekad smo imali na vise pozicija igrace koji su najbolji u ligi. Stevanovic, pa poslije Zakaric, Lendric, Blagojevic, Ubiparip, Graovac...sad nemamo ni jednog igraca koji je najbolji u ligi na svojoj poziciji osim mozda Stilica, ali eto dosli smo do toga da ga ganjaju navijaci i da mu psuju.SudoHusika je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:53Sinoć sam pitao, pa ću opet danas. Hipotetički, ode Amar, a igrači dobiju lupam 7,8 utakmica od 10 do kraja. Šta onda? Kada je sve "normalno," oni su pokazali da mogu igrati sa svima. Mrtvog mi oca, da izađemo sad ja, robust, ljoze, delinjo, alem, kana, dejo, barba, szna i ostali, zabili bi bar 2 gola u ovih 10 ili koliko već utakmica. Ovo nije normalno što su nam priredili u ovoj godini. Odakle vam ba pravo da vi mafijate? Odakle vam pravo da, zbog vaših nesuglasica, srozate klub do te mjere da 10 utakmica nikoga ne pobijedite?
Onaj ko se pouzdao da ce Mujezinovic igrati sve utakmice kao onih nekoliko na pocetku nije normalan. Realno. To je nesto neprirodno i nenormalno i sam on nam je donio bruku bodova. Ako je neko mislio da ce cijela liga ostavljati Stilica da se zajebaje okolo i da se sprda sa svima isto tako nije normalan. Pa samo stanes iza lopte, zgusnes sredinu da Stilic nema prostora, ostavis prostor na stranama gdje imas nesposobna krila i jos nesposobnije bekove i rijesio si tekmu. Mi smo i dobili skoro sve koji su doli da igraju lopte i ostavili prostor Stilicu, Bekricu, Alispahicu...sad kurko. Nas vezni red s Celikovicem i Bojom ne moze Famosa iskontrolisat.

Ako je tacno sve strasno sta su uradili i sta nas sve ceka u pitanju je opstanak kluba
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Naravno da je tacno. I da, u pitanju je opstanak kluba. Svi znamo ko je najodgovorniji za ovu situaciju.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ma tesko da ima neki izlaz iz ovog da nam gvardiola dodje za trenera dzaba
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
I šta sad sa ovim postom sa orga?
Misimović htio na skupštinu, ali ga nagovorili da ne ide?
Nikad mi pameti doći nećemo sa ovakvim osobama.
Misimović htio na skupštinu, ali ga nagovorili da ne ide?
Nikad mi pameti doći nećemo sa ovakvim osobama.
Ma sasvim jednostavno ovdje postupit. Amaru otkaz, otjerat s njim skupa čitav SS, stavit Joldića i gurnut jos trojicu iz omladinskog pogona, makar jednog od te trojice odmah u vatru. Imamo još dvojicu trojicu malaca koji su sad samo po zapisniku, i njih forsirat ginut će makar a kad gines onda te i bog fudbala pogleda a ne drkajuci da te krene. I na sve ovo otjerat Kosorica, Mladena i još par igrača koji su jako zahtjevni a ne opravdaju ni 3% plate. I za kraj dovesti Hiroša, Mekića, Dženisa Beganovića. Ljude s kojima sam odrasto kroz omladinski pogon i za koje znam koliko vole Želju... malo je reći šta za njih znači Željo i koliko su nepravde doživjeli prije par godina na prelazu iz juniora u prvi tim.
Ovo kad bi se uradilo prvo bi ti trebao manji budžet duplo od tog što je sad
Drugo imao bi mladu ekipu
Trece imao bi igrače koji ginu za ovaj dres ko što mi ginemo ovdje na forumu odnosno na tribinama kad su otvorene.. ett
Ovo kad bi se uradilo prvo bi ti trebao manji budžet duplo od tog što je sad
Drugo imao bi mladu ekipu
Trece imao bi igrače koji ginu za ovaj dres ko što mi ginemo ovdje na forumu odnosno na tribinama kad su otvorene.. ett
Treba također vecinu skupstinara otjerati ionako qurcem nisu pomakli za klub, ja ne znam koja im je svrha, sta ti ljudi rade.
Amara, strucni stab, upravu sve otjerati, od temelja poceti.
Amara, strucni stab, upravu sve otjerati, od temelja poceti.
Mjau !
Oglasila se majka jednog od one dvojice sto su usli na stadion. Taj djecak trenira kod nas u Op. Kaze ona preskocili ogradu, htjeli da se slikaju za instagram i fb. Ona ne vidi problem u tome. Trener koji ga je trenirao zabranio tom malom da vise igra i trenira kod nas, a Nurko zakazao sutra sastanak na stadionu sa majkom tog djecaka. Uglavnom saznalo se sve o onom slucaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Sta misimovic sad hoce? Kolac mozda.
Prvi ovdje smo nas par pisali protiv Amara jer se iz aviona vidi kako je ters i tvrdoglav.
Samo kad malo vise saznas vidis onda su mu se pakuje s svih strana.
Ja sam za to da svi idu od-do. Prvi onaj levat iz londona nabijem na ****.
Prvi ovdje smo nas par pisali protiv Amara jer se iz aviona vidi kako je ters i tvrdoglav.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma pusti moj Muhoni, ja mislio to neki post u rangu onih postova koji su se nekad pisali, a ono...MocMahale444 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:04Sta misimovic sad hoce? Kolac mozda.
Samo je još trebao napisati da su se titule kupovale birvaktile kao što je vrli predsjednik pričao.
A vala mogao je i dodati koji pasus sa pregršt epiteta za narcisoidnog predsjednika kao što je isti tražio prije.

Svi napolje, isplatiti Amara, hvala za sve i nemoj više ni blizu molim te!
Ko da ga isplati.Hajte ba nesto konkretno.Pitanje broj 1.Dat nogu Amarau i isplatit ga.Ko ce ga isplatit.Imate li tu budalu da tolike pare izvali za Zelju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.