Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mislim da bi od tuzlaka bilo fer da uruce clansku kartu Tucetu, kao sto su makedonci uradili sa Wernerom i licnom kartom. To je najmanje sto mogu uraditi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Kockoglavi
- Kontakt:
Bekric je i prije bio u mutnim radnjama sa Osimom. Ono jucer promasit, ono je nemoguce, svaki igrac kalibra Bekrica bi je zakucao. Iz nekog razloga je namjerno promasio, a on je vjeravatno Capo u mafiji Osim. Mafija ima i legalne i ilegalne poslove, za legalne i pravne poslove je zaduzen Ceric, koji bi nakon urucivanja otkaza postao pravi clan familije Osim. Sve rade da Osim dobije otkaz i da naplati ostetu, ako ne naplati, eto ga njega brzo sa kamatom i opet ce reketirati zeljeznicar.
A sto se tice Grbavice, pa i ja sam par puta usao na istu, ne znam kako je sada, ali u to vrijeme, samo se usetas na jug, uvjek otvorena kapija bila ( ovo van utakmica mislim, stadion vazda otvoren bio ) Udjes zapalis sa rajom, i izadjes, nikakve sigurnosti nije bilo.
A sto se tice Grbavice, pa i ja sam par puta usao na istu, ne znam kako je sada, ali u to vrijeme, samo se usetas na jug, uvjek otvorena kapija bila ( ovo van utakmica mislim, stadion vazda otvoren bio ) Udjes zapalis sa rajom, i izadjes, nikakve sigurnosti nije bilo.
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 04 apr 2021, 14:09, ukupno mijenjano 3 puta.
Veselinović i Bojo na krilima 

Zadnja izmjena: Drape, dana/u 04 apr 2021, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ima li iko da ga nije stavio zeljkanu,isto ko kakvu kuravu kad raja nafata pa se svi izredaju,redaljka opsta na Grbavici.
Pa cak su i p.ederi na red dosli..
Haj sto propadaju,ali sto propadaju u velikom stilu,i na tome im treba odati priznanje.
Pa cak su i p.ederi na red dosli..
Haj sto propadaju,ali sto propadaju u velikom stilu,i na tome im treba odati priznanje.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije vama uletio Vico nego politika u cilju promocije ličnih interesa preko imena Borca. Zna se čiji je Vico, čija je politika, čiji utjecaj i čiji novac. Za mandata će on vama ugurati neki trofej u vitrine, moguće i titulu jer se očigledno ničega ne boji. Al zapamti da vam je bolje bilo da ste sad na mjestu Čelika. Mandat će proći, lični interesi će se ispuniti, a Borac će ostati u rukama nekih drugih Ilića, Šuputa i Radulja.Riziko je napisao/la: ↑04 apr 2021, 09:35Željezničar očigledno igra sezonu, samo da je završi. Znaju kod njih tamo puno više nego što pričaju.
Skoro pa preslikana situacija je u Borcu bila.
Otprilike na sličnom kolosjeku je bio i Borac do ulaska Vice u klub. Kod Radulja veliki dugovi, došao Šuput dugovi se povećali, Ilići doveli klub na ivicu gašenja pa htjeli fuziju uraditi, da nije Vico uletio ili bi bili zadnji rang, ili još gore fuzionisani.
Jedina razlika između nas i Žellje što mi u tom periodu nismo imali igrače kao Štilić, Zec, Lendrić, koji koštaju pa se nekako uspjevalo igračima namiriti.
Kod Želje će biti borba kad krenu tužbe igrača na ljeto, ili kad već, svaka utakmicama pod upitnikom, ako neko ne uleti s parama.
Ali dobro to je njihova stvar.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
extazy je napisao/la: ↑04 apr 2021, 14:05Bekric je i prije bio u mutnim radnjama sa Osimom. Ono jucer promasit, ono je nemoguce, svaki igrac kalibra Bekrica bi je zakucao. Iz nekog razloga je namjerno promasio, a on je vjeravatno Capo u mafiji Osim. Mafija ima i legalne i ilegalne poslove, za legalne i pravne poslove je zaduzen Ceric, koji bi nakon urucivanja otkaza postao pravi clan familije Osim. Sve rade da Osim dobije otkaz i da naplati ostetu, ako ne naplati, eto ga njega brzo sa kamatom i opet ce reketirati zeljeznicar.
E čuj ovog sinanovica novinara kao donesi cericu pare i zauvijek napusti klub
nema potpisa
- Banjalucki
- Kontakt:
A u čijim ćete vi rukama biti kad ode ujko iz azije?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:02Nije vama uletio Vico nego politika u cilju promocije ličnih interesa preko imena Borca. Zna se čiji je Vico, čija je politika, čiji utjecaj i čiji novac. Za mandata će on vama ugurati neki trofej u vitrine, moguće i titulu jer se očigledno ničega ne boji. Al zapamti da vam je bolje bilo da ste sad na mjestu Čelika. Mandat će proći, lični interesi će se ispuniti, a Borac će ostati u rukama nekih drugih Ilića, Šuputa i Radulja.Riziko je napisao/la: ↑04 apr 2021, 09:35Željezničar očigledno igra sezonu, samo da je završi. Znaju kod njih tamo puno više nego što pričaju.
Otprilike na sličnom kolosjeku je bio i Borac do ulaska Vice u klub. Kod Radulja veliki dugovi, došao Šuput dugovi se povećali, Ilići doveli klub na ivicu gašenja pa htjeli fuziju uraditi, da nije Vico uletio ili bi bili zadnji rang, ili još gore fuzionisani.
Jedina razlika između nas i Žellje što mi u tom periodu nismo imali igrače kao Štilić, Zec, Lendrić, koji koštaju pa se nekako uspjevalo igračima namiriti.
Kod Želje će biti borba kad krenu tužbe igrača na ljeto, ili kad već, svaka utakmicama pod upitnikom, ako neko ne uleti s parama.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Pantelija je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:11Zoran28 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:06Međutim, sada dolazimo do one tačke šta navijači očekuju od mene - da donesem novac u klub, a pritom da ništa ne odlučujem. Ako je tako, a ova situacija bi mogla dati odgovor, onda sa srećom u traženju predsjednika koji će samo upumpavati sredstva, a da se ni za šta neće pitati.
Cerić.
![]()
![]()
ubio ih
Sta bi od famoznih 51 %

Nikome te ne damo

Nije u soldima sve

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Prepoloviti budzet i nastaviti.Banjalucki je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:29A u čijim ćete vi rukama biti kad ode ujko iz azije?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:02Nije vama uletio Vico nego politika u cilju promocije ličnih interesa preko imena Borca. Zna se čiji je Vico, čija je politika, čiji utjecaj i čiji novac. Za mandata će on vama ugurati neki trofej u vitrine, moguće i titulu jer se očigledno ničega ne boji. Al zapamti da vam je bolje bilo da ste sad na mjestu Čelika. Mandat će proći, lični interesi će se ispuniti, a Borac će ostati u rukama nekih drugih Ilića, Šuputa i Radulja.Riziko je napisao/la: ↑04 apr 2021, 09:35Željezničar očigledno igra sezonu, samo da je završi. Znaju kod njih tamo puno više nego što pričaju.
- f0rest1946
- Kontakt:
Gdje je i sta radi ovaj lik, sto sad ne snima pjesme

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Svi se vi nadajte i iscekujte kad ce ujko otici,tako su oni iz željkana govorili,pa vidi sad gdje su...Banjalucki je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:29A u čijim ćete vi rukama biti kad ode ujko iz azije?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:02Nije vama uletio Vico nego politika u cilju promocije ličnih interesa preko imena Borca. Zna se čiji je Vico, čija je politika, čiji utjecaj i čiji novac. Za mandata će on vama ugurati neki trofej u vitrine, moguće i titulu jer se očigledno ničega ne boji. Al zapamti da vam je bolje bilo da ste sad na mjestu Čelika. Mandat će proći, lični interesi će se ispuniti, a Borac će ostati u rukama nekih drugih Ilića, Šuputa i Radulja.Riziko je napisao/la: ↑04 apr 2021, 09:35Željezničar očigledno igra sezonu, samo da je završi. Znaju kod njih tamo puno više nego što pričaju.
Bolje ti je ne ponavljaj ta iscekivanja da i vi ne krenete njihovim putem
- JohnKeynes97
- Kontakt:
PSPHM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ujko iz Azije je vlasnik upravljačkih uloga koje imaju svoju cijenu i ako odluči da ode, on će te uloge prodati nekome baš kao što ih je i kupio. Svakome je u interesu da vrijednost onoga što ima raste. Pročitaj naš statut, nije ujko došao i rekao evo vam keš, igrajte se malo, pa kad mi dosadi ja odoh. Ne možeš porediti naše pravne okvire sa okvirima u kojima posluju drugi BH klubovi, a posebno ne možeš porediti svjetskog biznismena sa političkim pobačajem iz Laktaša.Banjalucki je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:29A u čijim ćete vi rukama biti kad ode ujko iz azije?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:02Nije vama uletio Vico nego politika u cilju promocije ličnih interesa preko imena Borca. Zna se čiji je Vico, čija je politika, čiji utjecaj i čiji novac. Za mandata će on vama ugurati neki trofej u vitrine, moguće i titulu jer se očigledno ničega ne boji. Al zapamti da vam je bolje bilo da ste sad na mjestu Čelika. Mandat će proći, lični interesi će se ispuniti, a Borac će ostati u rukama nekih drugih Ilića, Šuputa i Radulja.Riziko je napisao/la: ↑04 apr 2021, 09:35Željezničar očigledno igra sezonu, samo da je završi. Znaju kod njih tamo puno više nego što pričaju.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pravo spidarsko zavrtanje glavom, malo pobježe vilica, malo grčenje zglobova, a sinusi u ofsajdu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.