Bio u Sa, studirao, vratio se kuci. Ostao navijac FKS.
Ti doso u Sa, komplekse ti nabili sto nisi rodjen tu i sad prozivas svako malo ljude na forumu. Kakav mentalni sklop.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bio u Sa, studirao, vratio se kuci. Ostao navijac FKS.
Cuj nabili mi komplekse sto nisam rodjen tu hahah dubokoumno od mladog bavarca krajisnikamuhamedhulk je napisao/la: ↑22 mar 2021, 09:37Bio u Sa, studirao, vratio se kuci. Ostao navijac FKS.
Ti doso u Sa, komplekse ti nabili sto nisi rodjen tu i sad prozivas svako malo ljude na forumu. Kakav mentalni sklop.![]()
PeakyBlinders je napisao/la: ↑26 mar 2021, 14:57Neko od raje da mi uradi sliku sa grbom hz umjesto ovog bordo kruga? Hvala.
![]()
Tobe kompjuterCovid19 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 02:34PeakyBlinders je napisao/la: ↑26 mar 2021, 14:57Neko od raje da mi uradi sliku sa grbom hz umjesto ovog bordo kruga? Hvala.
![]()
![]()
Jesul ovo Tihi i Prle iz OtpisanihPeakyBlinders je napisao/la: ↑26 mar 2021, 14:57Neko od raje da mi uradi sliku sa grbom hz umjesto ovog bordo kruga? Hvala.
miky_hz je napisao/la: ↑29 mar 2021, 12:23Jesul ovo Tihi i Prle iz OtpisanihPeakyBlinders je napisao/la: ↑26 mar 2021, 14:57Neko od raje da mi uradi sliku sa grbom hz umjesto ovog bordo kruga? Hvala.
![]()
Zoran28 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 16:09Ovaj je ljude imenima nazivao, pa niko ne trazi ban jer je nebitan, iskompleksirani djecacic zeljan paznje, pa eto on lafo zna necije ime, pa ga proziva... Doduse, za one koji ga poznaju bolje (kao ja npr.) nije neko cudo. Prozivanje ljidi, odavanje, prodavanje, cinkarenje...genetika je cudo braco !Mokes je napisao/la: ↑31 mar 2021, 15:13Za bana je otkrivanje imena forumaša, ono što ti radiš.BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 15:05
Ako ovo nije za bana, onda ne znam..
Svako normalno pitanje dočeka na nož.
Jesil dobar ti?![]()
@John je jedan od boljih forumaša na ovoj temi, zašto bi njega banovali.![]()
P.S. Morto halali, prebaci na chat, meni mrsko sad prisati post![]()
Vala bas. Evo ti promijenio nick i nicko ne zna ko si
Haha jesio uz'o americko kakvo. Ja ti btw znam ono prvo
Ja ti brišem postove, ako ti je konstruktivan prijedlog kako udarati Emira po glavi, ubiti ga i nahraniti lešinare sa njegovim prosutim mozgom e onda ne znam hahahaha, zamisli da ti nije bio konstruktivan prijedlog majko draga
nisam napisao Emira nego celavca! ne lazi ovaj napaceni narodMortemHz je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:20Ja ti brišem postove, ako ti je konstruktivan prijedlog kako udarati Emira po glavi, ubiti ga i nahraniti lešinare sa njegovim prosutim mozgom e onda ne znam hahahaha, zamisli da ti nije bio konstruktivan prijedlog majko draga
John, nisam ti obrisao zbog kešoljuba već iz razloga što agresivno namećeš svoje mišljenje vrijeđajući forumaše. Njemu je kešoljub legenda tebi nije i neka završi na tome.
Ja sam ko ono gowno plovak
GOVVNO - PLOVAK
Čak i nakon trećeg puštanja vode, još uvijek pluta. Ovo se obično dogodi u tuđoj kući.
Trenutno korisnika/ca: greenwood, nedimmmm1337, r3m1 i 31 gost.