Ja bi uložio. Napravio plan i prezentovao skupštini. Strateški plan. Dugoročni i kratkoročni. Finansijski, organizacioni, sportski. Napravio organizacionu strukturu gdje bi se onaj ko najviše investira, najviše i pitao. Nikada, ali nikada mi se trener ne bi pitao dalje od svlačionice. Nikada, ali nikada mi se navijači ne bi pitali ni za šta osim tribine. Jak marketing, operativni management stimulisan bonusima, shodno ostvarenjima. Nismo mi toliko veliki, da bi za bilo koga finasijski ozbiljnog naš dug bio neka posebna cifra. Ispregovaralo bi se to i siguran sam i značajno spustilo kroz pregovore. Najveći izazov bi bio investicija u budućnost i dodatni razvoj kluba, obzirom na ukupnu situaciju u društvu. Ali ne treba nama puno, pa sjetimo se samo kako smo podržali ranije uprave, Gredu, Vedrana, Senada...kada smo svi disali kao jedan. Samo da se svako bavio onim što najbolje zna, i da su se svi u sistemu razumjeli u loptu, gdje bi nam kraj bio?desnibocni je napisao/la: ↑04 apr 2021, 10:55A ljudi moji, svi mi volimo Zelju, a realno, i da imamo neke velike pare, bi li sada iko od nas ulozio i jedne marke u nesto sto nema sistema? Ko bi stavljao pare u bunar bez dna? Opet se vraćamo na ono sto su mnogi gore vec pisali. Ne samo da Amara treba otjerati, nego i igrace, i upravu i nestucni stab, i krenuti sa mladom i jeftinijom ekipom. Naravno, i masnicu nabiti nogom u dupe. A ovo ja sam za Amara, a ja za Misimovica treba zaboraviti. O Klubu se radi, a ne o pojedincima..
Dakle svi zajedno, transparentno i moglo bi se krupnim koracima narpijed...