FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Juce sam to bas reko jaranu dajte nam nasu djecu
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Poslije ove izjave cerica ide njegova smjena od amarovih poslusnika iz skupstine jer nece podrzati sto ovaj trazi amar nece otici dok ne naplati a i ako ode sad zna da ih pravnim putem nece nikad naplatiti niti moze tuziti klub bez dokaza zato i ne podnosi ostavku covjeku su samo pare u glavi sto je i sam rekao kada je dolazio a rezultat ako sta napravi dobro je ako ne ide onom imam dovoljno kredita kod navijaca tako da sam miran.moj amare sto ji je ovo sve trebalo od heroja do grobara kluba tuga
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Čovjek uopšte nije zainteresovan da bude šef struke, on je na ovoj poziciji jer je morao doći, kad su ovi otišli iz kluba. Pogledajte ga nikakve reakcije na klupi, jedino muda pokazuje kad se na Subašića treba izgalamiti.
Nema više kvaliteta ni znanja.
Nema više kvaliteta ni znanja.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Kakvi ste sa lovom da se utalimo i isplatimo Amara pa da krenemo naprijed? Šalu na stranu nevjerovatno je da je on sebi dozvolio da od jedne od najvećih legendi kluba postane grobar u očima 90% navijača. Ne ide više sa njim i to je to. Da sad okrenu za 180 stepeni i sve dobiju do kraja ja bih istog mišljenja bio da je njegovo vrijeme prošlo. Hvala za sve od ranije, hvala za sve dobro što si uradio i za šta znamo i ne znamo. A što se tiče ove inicijative našeg vrlog predsjednika teško. On očito nije ni upućen kako funkcionišu stvari kod nas u klubu. On dok god ne sjedne u kancelariju u klubu i ne kaže šta je konkretno uradio tj. prikaže da je unio neki novac u klub (svoj ili nečiji nebitno) za mene nije predsjednik nego samo neki tip koji daje intervjue. Kompletan reset od upravnog preko nadzornog do stručnog štaba nama treba i to bez da se vrte isti likovi kao unazad 10-15 godina. Ko god je probao a nije išlo daleko mu kuća od naše bila.
Ti si moj Željo, veliki Željo!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Znaci može MisimovićPupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 apr 2021, 10:05Kakvi ste sa lovom da se utalimo i isplatimo Amara pa da krenemo naprijed? Šalu na stranu nevjerovatno je da je on sebi dozvolio da od jedne od najvećih legendi kluba postane grobar u očima 90% navijača. Ne ide više sa njim i to je to. Da sad okrenu za 180 stepeni i sve dobiju do kraja ja bih istog mišljenja bio da je njegovo vrijeme prošlo. Hvala za sve od ranije, hvala za sve dobro što si uradio i za šta znamo i ne znamo. A što se tiče ove inicijative našeg vrlog predsjednika teško. On očito nije ni upućen kako funkcionišu stvari kod nas u klubu. On dok god ne sjedne u kancelariju u klubu i ne kaže šta je konkretno uradio tj. prikaže da je unio neki novac u klub (svoj ili nečiji nebitno) za mene nije predsjednik nego samo neki tip koji daje intervjue. Kompletan reset od upravnog preko nadzornog do stručnog štaba nama treba i to bez da se vrte isti likovi kao unazad 10-15 godina. Ko god je probao a nije išlo daleko mu kuća od naše bila.

Šta znači Cerićeva priča da će pokrenuti smjenu Amara Osima. Na kakvu to on smjenu misli. Da li da Amara prisile da da otkaz ili da mu uruče ostavku. Bojim se da je drugo u pitanju i odmah počinjem sumnjati u dobre namjere Cerića jer ovo odgovara i Amaru. Prvo nek nam Cerić ili neko drugo kaže koliko košta uručenje ostavke Amaru i iz kojih sredstava on to misli isplatiti pošto još nije unio marke u klub. Mislim da ako iskreno žele jedini pravi pritisak na Amara da ponudi ostavku mogu učiniti ovi iz udruženja navijača. E tu je veliko pitanje čiju stranu podržavaju a evo prilike da svi uskoro vidimo i da prestanu sve špekulacije.
Mene interesuje druga stvar, da li se može bez Amarovog uticaja uručiti otkaz svim pomočnicima i da li bi to prouzrokovalo neku finansijsku obavezu. Nisam upoznat kakve oni ugovore imaju.
Mene interesuje druga stvar, da li se može bez Amarovog uticaja uručiti otkaz svim pomočnicima i da li bi to prouzrokovalo neku finansijsku obavezu. Nisam upoznat kakve oni ugovore imaju.
-
- Kontakt:
Ne, daleko od toga. Ako sam se pogrešno izrazio onda se izvinjavam. Provjeri moje bivše postove. Teško drug da mene možeš pripojiti na neku stranu. Ja kritikujem kad valja a kudim kad ne valja pa makar mi rahmetli stari bio na bilo kojoj poziciji. Ljubav prema klubu treba biti veća od prijateljstva ili ljubavi prema bilo kojem pojedincu bio to amar ili miske. Te podjele na amarovce i misketovce su meni van svake pameti iz prostog razloga što mislim da dok se raja dijeli klub samo tone. Najrahatniji bih bio kad bi svi ti što su prije bili odskakutali u nepoznatom pravcu i potpuno ali potpuno novi ljudi ušli. Željezničar iznad svega a izgleda na to se mora dodati i iznad svakoga.drzgemboadislic je napisao/la: ↑04 apr 2021, 10:17Znaci može MisimovićPupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 apr 2021, 10:05Kakvi ste sa lovom da se utalimo i isplatimo Amara pa da krenemo naprijed? Šalu na stranu nevjerovatno je da je on sebi dozvolio da od jedne od najvećih legendi kluba postane grobar u očima 90% navijača. Ne ide više sa njim i to je to. Da sad okrenu za 180 stepeni i sve dobiju do kraja ja bih istog mišljenja bio da je njegovo vrijeme prošlo. Hvala za sve od ranije, hvala za sve dobro što si uradio i za šta znamo i ne znamo. A što se tiče ove inicijative našeg vrlog predsjednika teško. On očito nije ni upućen kako funkcionišu stvari kod nas u klubu. On dok god ne sjedne u kancelariju u klubu i ne kaže šta je konkretno uradio tj. prikaže da je unio neki novac u klub (svoj ili nečiji nebitno) za mene nije predsjednik nego samo neki tip koji daje intervjue. Kompletan reset od upravnog preko nadzornog do stručnog štaba nama treba i to bez da se vrte isti likovi kao unazad 10-15 godina. Ko god je probao a nije išlo daleko mu kuća od naše bila.![]()
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Niko bivši ne dolazi u obzir. Samo novi likovi. Jedini bivši koji mogu se vratiti su: Šehić i Džeko
Spavate li mirno pichke jedne , zajebavaju se sa našim imenom na sve strane šta ste učinili od velikana.
ODLAZITE UBLEHE!
ODLAZITE UBLEHE!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Nekad su za Zelju igrali gladiatori, a pudlice im dobacivali sa tribina. Danas pudlice na terenu, tribine prazne a gladiatori pod zemljom ili spremni...
**** nas je Amar za sva vremena
2010 napisanih supljaka gdje najmanje ima price o fudbalu.Sve ce se ovo njemu vratit kad se bude najmanje nado.
- desnibocni
- Kontakt:
A ljudi moji, svi mi volimo Zelju, a realno, i da imamo neke velike pare, bi li sada iko od nas ulozio i jedne marke u nesto sto nema sistema? Ko bi stavljao pare u bunar bez dna? Opet se vraćamo na ono sto su mnogi gore vec pisali. Ne samo da Amara treba otjerati, nego i igrace, i upravu i nestucni stab, i krenuti sa mladom i jeftinijom ekipom. Naravno, i masnicu nabiti nogom u dupe. A ovo ja sam za Amara, a ja za Misimovica treba zaboraviti. O Klubu se radi, a ne o pojedincima..
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Tacno se vratio radi para
sve je sjebao samo da uzme svoje pare
zato smecar I ne daje okaz .Jel moguce na sta je gospodar dosao ? **** majku ako ga je tata volio kao sto sam ja .Sve one Titule I ponos koji sam osjecao, nosio onaj dres veliki kao dijete do vjecne I nazad .Da se hoce okupiti ekipa da ga isplatimo I nabijemo u guzicu onu bjednicku I da nikad vise ne kroci na Grbavicu .Jos mi ludi Picuga govori dosao samo da naplati , ja kontam bjezi ba Voli on Zelju
smece

Ja sam cekam da ovi njegovi iz uprave i ostalih organa kluba pocnu naplacivati svoje, hajde igracima kasne plate, a kada ovi pocnu da traze svoje tek ce tada biti show.
Mjau !
Unazadio nas 10 godina sve ono sto je do njegovog dolaska uradzeno pusteno je niz vodu .jos one bahate izjave kroz smjeh u ovavakvoj situaciji kad je klub u nikad gorem stanju od 95 njega to ne dotice. Najgore ako dobije nogu ide tuzba i onda slobodno kjluc u bravu zastitio se kao polarni medvjed u klubu.a on jedva ceka da ga otjeraju jer zna sta slijedi nismo mi jos vidjeli pravo lice doticnog na sve je spreman samo da dodze do paraKANA je napisao/la: ↑04 apr 2021, 11:31Tacno se vratio radi parasve je sjebao samo da uzme svoje pare
zato smecar I ne daje okaz .Jel moguce na sta je gospodar dosao ? **** majku ako ga je tata volio kao sto sam ja .Sve one Titule I ponos koji sam osjecao, nosio onaj dres veliki kao dijete do vjecne I nazad .Da se hoce okupiti ekipa da ga isplatimo I nabijemo u guzicu onu bjednicku I da nikad vise ne kroci na Grbavicu .Jos mi ludi Picuga govori dosao samo da naplati , ja kontam bjezi ba Voli on Zelju
smece
Republička liga BiH:1946
Za ovaj novi dug se osigurao ali vidjeti cemo koliko se on osigurao za onih 400 hiljada , fening mu ne treba dati kad je smece.lendra je napisao/la: ↑04 apr 2021, 11:52Unazadio nas 10 godina sve ono sto je do njegovog dolaska uradzeno pusteno je niz vodu .jos one bahate izjave kroz smjeh u ovavakvoj situaciji kad je klub u nikad gorem stanju od 95 njega to ne dotice. Najgore ako dobije nogu ide tuzba i onda slobodno kjluc u bravu zastitio se kao polarni medvjed u klubu.a on jedva ceka da ga otjeraju jer zna sta slijedi nismo mi jos vidjeli pravo lice doticnog na sve je spreman samo da dodze do paraKANA je napisao/la: ↑04 apr 2021, 11:31Tacno se vratio radi parasve je sjebao samo da uzme svoje pare
smece
Za sve ti fala Amare i tebi i tvom stručnom štabu i igračima što za 100 godina kluba gledamo kako najveci konkurenti i rival uzima titulu
Alaj ste nas usrećili aferim vam !
U novu sezonu skupa ćemo jači ...... vol 152525551514512
Mislim da je vrijeme da se pokrene neko čišćenje od nestručnih ljudi i onih koji gledaju samo svoj interes,a i da se otjera dosta igrača jer 98% njih ne zaslužuje da brani Plave boje. Nadam se da nas na ljeto uz Badžaka i Adžema ili Mulalića očekuje novo poglavlje sa mladim igračima uz par iskusnih koji žele da se dokažu i da opravdaju da zaslužuju igrati u najvećem klubu u BiH
Volim te Željo !!
Alaj ste nas usrećili aferim vam !
U novu sezonu skupa ćemo jači ...... vol 152525551514512
Mislim da je vrijeme da se pokrene neko čišćenje od nestručnih ljudi i onih koji gledaju samo svoj interes,a i da se otjera dosta igrača jer 98% njih ne zaslužuje da brani Plave boje. Nadam se da nas na ljeto uz Badžaka i Adžema ili Mulalića očekuje novo poglavlje sa mladim igračima uz par iskusnih koji žele da se dokažu i da opravdaju da zaslužuju igrati u najvećem klubu u BiH
Volim te Željo !!
Rodjeni su pitarske picke!