Tu nemam principa,bas ko Amar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tu nemam principa,bas ko Amar
Sad sam pijan i ne sjećam se da sam hahahahahaha a u glavi mi se to nešto mota...Vjerovatno si nešto slično napisao.Hebo te puko sam skroz...
Naravno da trebaju svi otici, ali prvo Amar pa onda i ovi za njim. Svi su oni odgovorni za rezultate, atmosferu i ostalo. Ipak, mislim da je dobro sto je u javnosti se pokrenula ova tema otkaza ili ostavke Amara i da se negdje provuce da je to realno, da se mora desiti sad, za sedmicu, dvije, mjesec, tj. u nekoj blizoj buducnosti.Ritamreda je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:00Smijesan intervju ovog debila. U paketu trebaju otici svi. Ako ce ovaj ostati onda Amarov odlazak nista ne znaci. Svakako je ponovo davao svoje pare i zavrsio nam licencu. Inace, bio je i protiv Cerica. Ne amnestiram Amara i za otkaz sam, ali da se javljaju ovi debili, a kasni 6 plata, kradu nam lopte i kablove, provaljuju hakeri, savez se sprda s nama i ovaj se nesto javlja, a zbog hapsenja ne smije ovamo. Marke nije dao, niti zavrsio nesto.
Sto se prije desi imacemo vise vremena da se organizujemo. Ali nije nama samo Amar problem. Mi nemamo uprave, niti predsjednika. To sto imamo na papiru treba skloniti sto prije, a bas me zanima kakvi se ce se vizionari i Zeljovci pojaviti. Evo sad ja mogu izbrojati 345 nikova na tri foruma koji sve znaju i imaju viziju i ideju. Ocekujem red do Makijata za ulazak u klubLjoZee je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:09Naravno da trebaju svi otici, ali prvo Amar pa onda i ovi za njim. Svi su oni odgovorni za rezultate, atmosferu i ostalo. Ipak, mislim da je dobro sto je u javnosti se pokrenula ova tema otkaza ili ostavke Amara i da se negdje provuce da je to realno, da se mora desiti sad, za sedmicu, dvije, mjesec, tj. u nekoj blizoj buducnosti.Ritamreda je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:00Smijesan intervju ovog debila. U paketu trebaju otici svi. Ako ce ovaj ostati onda Amarov odlazak nista ne znaci. Svakako je ponovo davao svoje pare i zavrsio nam licencu. Inace, bio je i protiv Cerica. Ne amnestiram Amara i za otkaz sam, ali da se javljaju ovi debili, a kasni 6 plata, kradu nam lopte i kablove, provaljuju hakeri, savez se sprda s nama i ovaj se nesto javlja, a zbog hapsenja ne smije ovamo. Marke nije dao, niti zavrsio nesto.
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:17LjoZee imaš pijanku na moj račun kad se kafane otvore.Biraj kad i gdje.Da tebe nema da izbrišeš sto ja ubrljam...
Ja godinama predlažem da profesionalizujemo funkciju predsjednika.Zaposliti sposobnog predsjednika i sposobnog direktora marketinga i dobio si stabilan klub.Otpustiti sedmoricu iz nestručnog štaba i njihove plate usmjeriti njima dvojici.Ritamreda je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:13Sto se prije desi imacemo vise vremena da se organizujemo. Ali nije nama samo Amar problem. Mi nemamo uprave, niti predsjednika. To sto imamo na papiru treba skloniti sto prije, a bas me zanima kakvi se ce se vizionari i Zeljovci pojaviti. Evo sad ja mogu izbrojati 345 nikova na tri foruma koji sve znaju i imaju viziju i ideju. Ocekujem red do Makijata za ulazak u klubLjoZee je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:09Naravno da trebaju svi otici, ali prvo Amar pa onda i ovi za njim. Svi su oni odgovorni za rezultate, atmosferu i ostalo. Ipak, mislim da je dobro sto je u javnosti se pokrenula ova tema otkaza ili ostavke Amara i da se negdje provuce da je to realno, da se mora desiti sad, za sedmicu, dvije, mjesec, tj. u nekoj blizoj buducnosti.Ritamreda je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:00Smijesan intervju ovog debila. U paketu trebaju otici svi. Ako ce ovaj ostati onda Amarov odlazak nista ne znaci. Svakako je ponovo davao svoje pare i zavrsio nam licencu. Inace, bio je i protiv Cerica. Ne amnestiram Amara i za otkaz sam, ali da se javljaju ovi debili, a kasni 6 plata, kradu nam lopte i kablove, provaljuju hakeri, savez se sprda s nama i ovaj se nesto javlja, a zbog hapsenja ne smije ovamo. Marke nije dao, niti zavrsio nesto.![]()
Bolje i to nego da imas temp i razmisljas o Želji.
Brz oporavak lafe.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:55Nista pasa kinesko njesra.
A sta ces samo bolesnici zaljubljeni u Zelju pate, ovi ostali se keslaju nasoj nesreci. **** te lipa i ovi ****.
Ne gumo ni kad je sve u redu
Zasto bi isao covjek koji jos nije dosao ni do kancelarije predsjednika kluba? Ne sto nece vec zbog restrikcija putovanja. Covjeku treba dati sansu, ali s Amarom vise ne ide. Ako je njegov comeback u klub bio da se izvuce dug i pije nam krv na slamcicu e onda druze dosta je bilo.Ritamreda je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:00Smijesan intervju ovog debila. U paketu trebaju otici svi. Ako ce ovaj ostati onda Amarov odlazak nista ne znaci. Svakako je ponovo davao svoje pare i zavrsio nam licencu. Inace, bio je i protiv Cerica. Ne amnestiram Amara i za otkaz sam, ali da se javljaju ovi debili, a kasni 6 plata, kradu nam lopte i kablove, provaljuju hakeri, savez se sprda s nama i ovaj se nesto javlja, a zbog hapsenja ne smije ovamo. Marke nije dao, niti zavrsio nesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.