Pa krhaj i ti sve po spisku kao i ja na forumu, ali kad se raspravlja o bitnim stvarima izvoli izadji pred raju s imenom i prezimenom i reci sta imas. Nece grupa raditi onako kako neko napise na forumu. Bujrum znas gdje trebas otici i reci sve sto imas. Sve sto ti pricas znaju svi drugi. Druga je stvar sto insinurias da neko drzi Jug i da je Jug na necijoj strani ovdje. Ima li negdje da je Jug izdao neko saopstenje da podrzava sve ovo sto se desava? Nema. Zato prestani izmisljati po forumima. Imas pravo da pises sta mislis, ali nemas pravo da prozivas navijacku grupu jer se nikad po javnim forumima nije raspravljalo o grupi. UKOLIKO SI NAVIJAC KLUBA imas gdje otici i reci sta imas. Znaci da svi znaju ko si i sta si i koliko si dao klubu. Bio je Jug pred skupstinu pa koliko nas je otislo tada da kaze sta ima? Sigurno ti nisi bio tu, a eto imao si priliku. Nije isto kad se pojavi 100 ljudi i 5.000.amerosm je napisao/la: ↑04 apr 2021, 00:18Taj isti jug (čitaj Amarovi pushikurci) je tjerao bivšu upravu i govorio da ih titula kupa ne zanima, te su od nove uprave tražili napredak u sportskom segmentu, te u izgradnji infrastrukture. Infrastruktura je zapuštena kao što je bio slučaj i u drugom mandatu ove ublehe, a takođe nema po tom pitanju nekog napretka. Taj isti jug, je u svom saopštenju naveo da ih samo zanima titula, a zahvaljujući ovoj ublehi smo postali prosječna ekipa u ovoj vukojebini od lige.
I molim Vas nemojte mi sada dolaziti sa pričom, da to nije posao navijača, jer tamo navijači nekog Bayerna hebu Uli Hoeneßu i KHR-u sve po spisku zbog ugovora sa Quatar Airwaysom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuva Bog Zelju svog!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A realno, Osim je imao muda da zadovolji Niki Benz
Od toga ostala je želja za kešom.
I to nije u redu prema nama koji smo se kleli u njega.
Pljačkaj brate, pljačko je i Maminjo, ali vidimo gdje je Dinamo, a gdje smo mi.. ne tražim ja da Murinja nabiješ, nego da razbiješ selo od hiljadu stanovnika pored Banja Luke i slične opštine.
Ako to nisi kadar učitiniti sa 11 Gasala, a kamoli nekih "Štilića,Alispahića, Lendrića" ma koliko oni igrali preko ku.rca, a da ih u međuvremenu nisi poslao na plastiku do kraja ugovora, onda si ti tu da uzmeš keš... tebi Željo nije ni u planu. A kako možeš da se tako ponašaš prema desetinama hiljada ljudi koji bi za tebe krv dali, to je osobina koju nikada nisi pokazao, a koja te svrstava u one najpoganije osobe.
Ja ću te i nakon svega poštovati..ja ne mogu zaboraviti naslov na sportsport.ba Amar Osim preuzima Željezničar.. ja četvrti razred osnovne. Onu utakmicu sa Borcem u ligi, finale kupa sa borcem i titula protiv laktaša.. te zadnje dvije propratio na prozoru, 39/40 mi temperatura bila.. pljuskavice bolovao, ne bi mi 10 godina robije teže leglo nego što nisam mogao biti tu gdje sam trebao biti.. i sve poslije toga.
Otac si mi bio. Tvoj otac mi je bio svetac. On je ostao,ali ti više nisi.
Zadnji put te molim. Ili već sutra otjeraj sve ijednog igrača u tri lijepe, ili već sutra uzmi sve pare i ostavi da se patimo dok ne dođe neko bolje vrijeme.
Željo je bio prije nas, i bit će poslije nas.
Ali nemojte da jedno stoljeće polufinaliste kupa uefa dočekamo u najvećoj krizi kluba za to isto stoljeće.
Obraz! Srce! Ljubav! Odgoj! Radnička klasa! Muda ! Život!
Nek' se svako ponaosob pronađe u jednoj od ovih riječi i postupi prema njoj.
Volim te Željo !
Pljačkaj brate, pljačko je i Maminjo, ali vidimo gdje je Dinamo, a gdje smo mi.. ne tražim ja da Murinja nabiješ, nego da razbiješ selo od hiljadu stanovnika pored Banja Luke i slične opštine.
Ako to nisi kadar učitiniti sa 11 Gasala, a kamoli nekih "Štilića,Alispahića, Lendrića" ma koliko oni igrali preko ku.rca, a da ih u međuvremenu nisi poslao na plastiku do kraja ugovora, onda si ti tu da uzmeš keš... tebi Željo nije ni u planu. A kako možeš da se tako ponašaš prema desetinama hiljada ljudi koji bi za tebe krv dali, to je osobina koju nikada nisi pokazao, a koja te svrstava u one najpoganije osobe.
Ja ću te i nakon svega poštovati..ja ne mogu zaboraviti naslov na sportsport.ba Amar Osim preuzima Željezničar.. ja četvrti razred osnovne. Onu utakmicu sa Borcem u ligi, finale kupa sa borcem i titula protiv laktaša.. te zadnje dvije propratio na prozoru, 39/40 mi temperatura bila.. pljuskavice bolovao, ne bi mi 10 godina robije teže leglo nego što nisam mogao biti tu gdje sam trebao biti.. i sve poslije toga.
Zadnji put te molim. Ili već sutra otjeraj sve ijednog igrača u tri lijepe, ili već sutra uzmi sve pare i ostavi da se patimo dok ne dođe neko bolje vrijeme.
Ali nemojte da jedno stoljeće polufinaliste kupa uefa dočekamo u najvećoj krizi kluba za to isto stoljeće.
Volim te Željo !
Nema taj obraza buraz, beze sebi nabijas pritisak.avalPacidoroP je napisao/la: ↑04 apr 2021, 00:57A realno, Osim je imao muda da zadovolji Niki Benz
Volim te Željo !
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Ne mogu ti opisat koliko si rekao sve sto osjecam sto nosim u sebi ovim tekstom. Bio mi je najveci izvor srece u zivotu nazalost vise nije.avalPacidoroP je napisao/la: ↑04 apr 2021, 00:57A realno, Osim je imao muda da zadovolji Niki Benz
Volim te Željo !
Željezničar za život cijeli.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Isto,sad kad se vratio uvjervao ljude da tu nije zbog para,da ce opet prepisati sve i na kraju on popisao samo mene..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Kako ss.ba ni rijeci da pisne o sudijama i savezu, jel to Vico rekao 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pošto pratim SLS njihovu ne znam da li si upoznat donio je igračev dres koji je bio blatnjav i krvav i prozvao upravu da podijele dugovanja kako i oni imaju porodice i roditelje pa je dobio zabranu da komentariše nakon utakmica pa je opet prozivao preko medija indirektno dok nisu ispaćena dugovanja
Vidio si gore u videu odmah yebe sve odreda takav nam treba a ne neki koji govori pročepit će negdje može raja imat strpljenja jednu dvije tri utakmice ali ovo traje od 12.mjeseca
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Kad se Amar vratio 3. put dozivio sam najvecu ekstazu u zivotu. Nisam mogao bit sretniji. Kad smo dobili Zrinjskog u augustu u sezoni 19/20 mislio sam evo ga opet 3,4,5 titula, jos govorio haveru mislio sam da ce mu trebat jos jedna sezona da poslozi sve pa da ce tek tad uzet titulu a on je ove uzima. Te sezone su nas pokrali jako i onda sam kontao sad su yebali jeza kad brko dodje na svoje **** ce im mater a on nam ovakvu sezonu priredi doduse po meni su jednaki krivci igraci i ovi kurci u skupstini(ne svi al dobar dio)a poslije njih idu savez i sudije.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Mi smo postali jedno brdo smrdljivih govana,kompletno svi koji se na bilo koji način vezu za klub.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ma **** ja nas... fujjjjjjsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 01:15Kad se Amar vratio 3. put dozivio sam najvecu ekstazu u zivotu. Nisam mogao bit sretniji. Kad smo dobili Zrinjskog u augustu u sezoni 19/20 mislio sam evo ga opet 3,4,5 titula, jos govorio haveru mislio sam da ce mu trebat jos jedna sezona da poslozi sve pa da ce tek tad uzet titulu a on je ove uzima. Te sezone su nas pokrali jako i onda sam kontao sad su yebali jeza kad brko dodje na svoje **** ce im mater a on nam ovakvu sezonu priredi doduse po meni su jednaki krivci igraci i ovi kurci u skupstini(ne svi al dobar dio)a poslije njih idu savez i sudije.
@1921boy ma gotivan je on nema sta..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Brate znaš i sam da je uvijek imo upetljane prste.. nije tek tako sivilo nastalo pa sve "svali" na Žuju(e)..
Ali sad su neka nova vremena, imaju neka pravila koja prije u klubu nisu bila, u državi uopšte.
I onda kao takav očekuješ da on dođe i naplati nešto što je zaslužio za svu sreću što nam je priredio i to je sasvim normalno bilo u mom slučaju.. očekivo sam da i pored tih svih novih elemenata u sportu nađe način kako će i sadašnje uspjehe kroz neke bonuse, čarlame, tamo vamo, ha hu, da naplati.. i to mi je tek bilo apsolutno savršena priča nakon krčmarevića, kostića, misimovića koji se bahati a to nije osobina radničkog kluba kroz svih 100.godina..
Uvijek sam bio za tu opciju, napravio si iz govana pitu, uzmi sebi koji zvrk, nikakav problem.. makar bi nam pritisak, šećer i ostale stvari bilo u redu.. makar bi mogo vikendom sjest da cugam a da mi prva pjesma bude neka Željina, da nakon svake druge šuplje priče povezujem Želju kao nekog moćnog..a večeras s jaranom sjedim, pijem, kaže lik kako ba ovo danas brate..reko molim te ne spominji da makar se probam napiti a da ne pomislim na ove indijance što nisu zaslužili da budu dio nijedne generacije, a kamoli one koji nose za 100-ti rođendan kluba.. i slušam džeja, sinana, šabana, harisa džinovića, sami sebi šatro pravimo dobru atmosferu, popijemo po litar i po vina, a sve mi u glavi Željo..
Čitavu prošlu sedmicu proveo po 4 sata čekajući svaki dan u ambulanti radi gornjeg pritiska 160/170.. ne ide ispod. Meni sa 25 godina života.. nemam nekih problema u životu evo poprilično pijan vam govorim, jedino što me iz dana u dan ubija je što ne mogu na Grbavici da zagrmim sa braćom i to što i da dođem umjesto pjevanja 90. I kusur minuta bi moro yebavat od do ovim amaterima što nose dres kluba.
Nezz više kako sebi da pomognem a kamo li Želji..
Pomozi neko svima nama.. siđi sa neke planete.. ne mogu ovo više podnijet.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ne mozes zaspat, sta su nam uradili od kluba ebote.. cirkus 1921
Sta se samo desilo sa Amarom, nekadasnji Amar i ovaj sadasnji kao da se u putu nisu sreli
Ne mogu da vjerujem jos uvijek, da nije odmah podnio ostavku i da vjerovatno i nece sam da podnese ostavku zbog klauzule koju je sebi stavio u ugovor. Pa vidis li bolan koliko retardiranu, staru, sporu do bola, tromu, ekipu si napravio. Toliko nefunkcionalna ekipa da oci krvare gledajuci ove pickice. Vidis li Amare kakvih si sve amatera, idiota, karakternih nula doveo u klub? Skupljamo godinama takve a ocekujemo kao neki rezultat..
Ovo sto je Ceric izjavio je pricanje onoga sto navijaci zele da cuju, osim ako nije u medjuvremenu nasao sponzore koji ce isplatiti Amara, ako odluce da mu uruce otkaz?

Ne mogu da vjerujem jos uvijek, da nije odmah podnio ostavku i da vjerovatno i nece sam da podnese ostavku zbog klauzule koju je sebi stavio u ugovor. Pa vidis li bolan koliko retardiranu, staru, sporu do bola, tromu, ekipu si napravio. Toliko nefunkcionalna ekipa da oci krvare gledajuci ove pickice. Vidis li Amare kakvih si sve amatera, idiota, karakternih nula doveo u klub? Skupljamo godinama takve a ocekujemo kao neki rezultat..
Ovo sto je Ceric izjavio je pricanje onoga sto navijaci zele da cuju, osim ako nije u medjuvremenu nasao sponzore koji ce isplatiti Amara, ako odluce da mu uruce otkaz?
Mislim da mu je tesko priznati da je dosao na nivo onih iz 2018. i da mu se desava sve isto kao njima tad. Poznat je kao neko ko ima veliki ego i sigurno da sa neke strane ga pritisce i to. Sa druge novac koji mu se duguje i za koji je svjestan da ne moze dobiti sad i da ako bude trazio kroz sud ugasit ce klub. Bukvalno mi lici da gura reda radi svako kolo pa do kad je sudjeno bitisat ce u klubu. Napisao sam vec da nigdje u izjavi danas za ovaj portal nije spomenuo buducnost, buduce utakmice odnosno utakmicu sa Mladosti. Ni u jednom momentu se nije kao u izjavama nekoliko kola unazad osvrnuo na nesto sto slijedi. Pred zidom je i on dalje ne moze, a ne zna sta je najbolje izabrati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Brko ovo sto se tiče nekadašnjeg i sadašnjeg Amara.Znaš kad u mahali znas dobru koku,svi se za njom okreću i uzdišu i ona se uda.Ti je sretnes poslije 15 godina kod nje sise do pupka,razvaljeni guzovi,šlaufi na sve strane...e to ti je ista stvar sa Amarom i ,njegovim nestručnim štabom.Brkooo je napisao/la: ↑04 apr 2021, 01:39Sta se samo desilo sa Amarom, nekadasnji Amar i ovaj sadasnji kao da se u putu nisu sreli![]()
![]()
Ma zajebi ti to,kad se nalozim i te poslije 15 godina pozelim opaliti
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@Hapica, Napisao si mi i jucer isti ovaj komentar u vezi cure koja se uda i kad je sretnes poslije 15 godina kod nje sise do pupka, razvaljeni guzovi, slaufi na sve strane

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.