Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
I ovaj Cerić trola i zajebaje se iz dalekog Londona ...
-
- Kontakt:
@ svrakino, ovo se čak i rimujeConvicts1988 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:07I ovaj Cerić trola i zajebaje se iz dalekog Londona ...

Zoran28 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:06Međutim, sada dolazimo do one tačke šta navijači očekuju od mene - da donesem novac u klub, a pritom da ništa ne odlučujem. Ako je tako, a ova situacija bi mogla dati odgovor, onda sa srećom u traženju predsjednika koji će samo upumpavati sredstva, a da se ni za šta neće pitati.
Cerić.
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A oni sad kao iznenađeni da je Cera ubleha?? HAHAHAHAHAAH

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Burberry46
- Kontakt:
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ElCartel11
- Kontakt:
Najavili ga ko, da je Neymar u najmanju ruku, a ne propali igrač koji je sa 28 god jedini inostrani angazman imao u drugoj ligi švicarske, a ni tamo nije bio standardan.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Al cuj ih na temi sto oni nece lalatovica, blaza, kao oni se nesto pitaju, oni bitni, jedina budala koja bi mogla doci je Mulalic, a i to tesko, zavisi od spida u Sarajvu
Napokon se javila mashnica. Kaze izaberite, ako cu pare upumpavat, nesto cu i odlucivat. Kakva satira jebt...
Ovo bi bilo vrijedjanje inteligencije svakome osim bas ovom puku kojem je namijenjeno. Stvoreni jedni za druge.
Bit ce zanimljivi naslovi narednih dana.
Ovo bi bilo vrijedjanje inteligencije svakome osim bas ovom puku kojem je namijenjeno. Stvoreni jedni za druge.
Bit ce zanimljivi naslovi narednih dana.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Joj Cerić će smjeniti Amara.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jesi li vi svjesni koji navijate za Sarajevo da zivite u takvom vremenu da bolje od ovoga više necete dozivjeti za svog zivota preko ovoga ostaje jedino da završe kao Celik i to je to.
Pe.der im na celu kluba i tjera najtrofejnijeg trenera istog u međuvremenu onih 50 taksista, mesara i tako dalje ne mogu se skupiti da odlucuju o bilo cemu jer im je muka i u depresiji su.
I kao šlag na tortu rival im osvaja titulu i pitanje je da li ce u evropu, s ovom igrom sigurno nece.
Pe.der im na celu kluba i tjera najtrofejnijeg trenera istog u međuvremenu onih 50 taksista, mesara i tako dalje ne mogu se skupiti da odlucuju o bilo cemu jer im je muka i u depresiji su.
I kao šlag na tortu rival im osvaja titulu i pitanje je da li ce u evropu, s ovom igrom sigurno nece.
On bi i da odlucuje i da daje pare.Zoran28 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:06Međutim, sada dolazimo do one tačke šta navijači očekuju od mene - da donesem novac u klub, a pritom da ništa ne odlučujem. Ako je tako, a ova situacija bi mogla dati odgovor, onda sa srećom u traženju predsjednika koji će samo upumpavati sredstva, a da se ni za šta neće pitati.
Cerić.
![]()
Pa nije ti ovo London curice
- Meraak1921
- Kontakt:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ček šta to bi od najboljeg trenera u regiji
Daj sad Lalatovića jel hahahahahahahahah

Kakvi k.urtoni i ublehaški klub

Kakvi k.urtoni i ublehaški klub

Samo vi se zezajte sa Zeljom ali njima umjesto Cerica-Koketa stize u klub novi predsjednik Aydo 

-
- Kontakt:
Smjenjuje ga ceric samo amaw ima sreće, jer ovaj nema za karte do Sarajeva.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.