Ma vidis da ga neko poslao da piskara,sumnjam da ima vise od 13 ,14 godina..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 22:08A to samo dijete moze napisat i jos kaze da ne treba dat igracima da izadju na teren pa jos da nas iz lige izbace.delinjo je napisao/la: ↑03 apr 2021, 22:06opsajdsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 22:04
Nije frajer trol nego dijete balavac pa kenja **** li ga oPsajd![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja sam ti rekao da je grupa uradila konkretan potez ulaskom na trening. Tad je fino receno i njemu u lice sve i igracima koji su bili tu prisutni uz njega. Oni da su vecinom naklonjeni njemu ne bi ni usli niti bi mu se obratili direktno na Skupstini pred svima. Ocigledno ne pali kod njega ta vrsta pritiska, kritike kako god zato kazem moraju predstavnici Skupstine izaci u javnosti. Ti ljudi imaju pravo da glasaju za sta hoce i da nesto mijenjaju. Sto suti 26 delegata koji su bili prisutni u cetvrtak? Sto se ne posalje pismo u javnost da se obavijesti ista da se Skupstina sabotira? To je puno bitnije od saopstenja grupe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vidi se da si mlad Ljoze 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma i jest problem sto djeca u tim godinama imaju pristup forumu i tim zayebancijama kad je sa djecom najlakse upravljat. Zbog poltrona i shupkolizaca i jesmo tu gdje jesmo kad nestanu takve jedinke i mi cemo bit bolji kad nestane mahala i kad nestanu amebe koje su citav zivot na tudjoj sisi i mi cemo bit bolji dotad cemo se ovako mucit i vuci ko prebijena macka.delinjo je napisao/la: ↑03 apr 2021, 22:08Ma vidis da ga neko poslao da piskara,sumnjam da ima vise od 13 ,14 godina..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 22:08A to samo dijete moze napisat i jos kaze da ne treba dat igracima da izadju na teren pa jos da nas iz lige izbace.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Kakvi Manijaci bolan proslih sezona upadali na treninge svlacionice terene bacali baklje po novom terenu i podlozi bojkotovali kup oglasavali se preko fejsbuka preko tribine sve zbog losih igara i pazi sad IGRACA KOJI NISU DOSTOJNI PLAVOG DRESA
a sad za 100 godisnjicu nijemo sute valjda im odgovara igra i napokon imamo igrace koji su DOSTOJNI PLAVOG DRESA
svi dobro znamo da je njihova zadnja sto se tice i skupstine i uprave jer klub i dalje nije privatan nego je tu zbog navijaca a oni su glavni predstavnici navijaca, al izgleda i njima odgovara ova situacija
a sad za 100 godisnjicu nijemo sute valjda im odgovara igra i napokon imamo igrace koji su DOSTOJNI PLAVOG DRESA
svi dobro znamo da je njihova zadnja sto se tice i skupstine i uprave jer klub i dalje nije privatan nego je tu zbog navijaca a oni su glavni predstavnici navijaca, al izgleda i njima odgovara ova situacija
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Dok nas je pokojni Oda vodio posljednji put nakon jedne utakmice su pred jugom postrojeni i igraci i strucni stab gdje je iskazano nezadovoljstvo sto je slicno ovome sto su nedavno uradili na treningu kod Amara
I kod Ode i kod Amara nastavili su se losi rezultati jedina razlika u te 2 situacije je ta sto su kod Ode iducu domacu utakmicu utrcali na teren i poceli ganjati igrace a utakmicu nakon toga poceli tjerati upravu a sada i dalje sute
I kod Ode i kod Amara nastavili su se losi rezultati jedina razlika u te 2 situacije je ta sto su kod Ode iducu domacu utakmicu utrcali na teren i poceli ganjati igrace a utakmicu nakon toga poceli tjerati upravu a sada i dalje sute
Željezničar šampion
Amare hos picke jadu.
Nije u tome stvar samo realno sagledaj. Isti ti navijaci kao i mi znaju da postoji dug, znaju da nema osobe sa parama koja bi usla odmah sad pa da pravis pritisak i javni i slicno. Prema igracima i Amaru upravo zbog tog duga moras pametno prici i postupati sa njima. Svaki pogresan korak bi mogao izazvati neki inat kod njih. Inat sa kojim bi mogli sahraniti klub zvanicno tj. da traze da im se sve pare isplate sad i odmah. Lahko bi se nasao neko ko bi ih sve prebio, zaprijetio, ali sta bismo dobili?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kazu u Africi popularnost nam raste svakim porazom.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:32Ne znam koji mu je **** bio, sta je zelio ne mislim da je namjerno ali je zajebao medjutim ova utakmica je manje vise ista ko i ostale ne mogu rec nebitna al nam nista ne znace bodovi kad nema sanse za evropu.
Apsolutno sam istog mišljenja. Meni ono djeluje kao da je namjerno promašio. Hajde penal, koji je premrljavo šutnuo, ali onaj drugi pokušaj je bukvalno dodavanje. Ono čovjek sa toliko utakmica u nogama i sa toliko iskustva, kao sto je Bekric, ne fula.
Meni jedino pada na pamet da ovo namjerno rade, da bi uzeli pare na kladionici, kad već plata nema. Nisam pametan.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Zna se da su Amara u klub doveli određeni navijaci koji sada sute kao misevi i dobar broj medija koji je prao n ruke sve redom u klubu i oko a sada jedan jedini ostar tekst nema !
Da ne pricamo o jadnicima jadnim skupstinarima i kliamcima glavom.
Zna se imenom i prezimenom ko je covjek koji je otvarao sampanajac kad su slavili. Sto sada isti ne napise tekst i realno stanje u klubu.
Da ne pricamo o jadnicima jadnim skupstinarima i kliamcima glavom.
Zna se imenom i prezimenom ko je covjek koji je otvarao sampanajac kad su slavili. Sto sada isti ne napise tekst i realno stanje u klubu.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 03 apr 2021, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
-
- Kontakt:
Otkaz svima po svaku cijenu. Svakako je sve gotovo
Ne mogu da vjerujem da šutimo. Gdje su "željovci" ?
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 03 apr 2021, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sjecate se kada je bivsa uprava pokrenula pravni postupak da se utvrdi kome je klub bio bankomat, od kuda silni milioni duga ?
Sta bi od toga, ko je to zaustavio ?
Pitanje za sve tadasnje medije i portale na zadatku, sto sad ne perete na ruke bez sapuna ? Sto je puta gora situacija, pa ne vidim da jedan realan teskt da ima.
Sta bi od toga, ko je to zaustavio ?
Pitanje za sve tadasnje medije i portale na zadatku, sto sad ne perete na ruke bez sapuna ? Sto je puta gora situacija, pa ne vidim da jedan realan teskt da ima.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 03 apr 2021, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Kakvog sam ja smecara dvije godine branio
na sta spade gospodar familije ,ne mogu nikako da vjerujem ..Ali kako mu se sve vratilo pa to je nemoguce
bahatost , svakog je volio da ponizi od glupog novinara pa na dalje.Sva ova brukanja ja bi mu I halalio ( **** neka nesto I ne ide ) ali sto je klub doveo u nikad gore situaciju
ma tito nas sastaviti nece zsdugo.

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 03 apr 2021, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Neobicno si tih danas,pa sam se zabrinuo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
koliko ovo dns sa ovog stanovišta izgleda jadno i koliko smo svi u nekoj nadi poletili vratio se babuka prepisacemo sve a od samog početka samo su korist imali poltroni i pusikurci kao nas jaran konobar koji je utihnuo nesto nema ga da dize bune i avatar revolucije fuj jade jedne gadite mi se svi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Brkooo, CentarsutNaClanak921, doncarlo, Rahatlokum i 106 gostiju.