Sta ti znasHztesanj je napisao/la: ↑03 apr 2021, 21:46Ja ne znam sto napadate čovjeka pa ima pravo da kaže svoje mišljenje, ako nije zadovoljan nekim stvarima u klubu ne treba osuđivat i provocirat, Pantelija i svi ostali mogu napisat šta hoće i da kažu ono sto im ne odgovara trenutno, pa valjda je ovo otvorena rasprava majka mu stara..
![]()
Fatos
Tempiramo formu
Vidi zeljkana
Vidi sirokog
Sve vam ne valja pljuvaci
Bla bla bla
A nas vile na kosevu nosaju prottiv krupe i sirokog. Doslovno. I nikaad necu biti zadovoljan sve dok je omjer nase finansijeske moci i raspada drugih ekipa ovoliki.
Nikad!
Usput ove pice sto sad provociraju na licnoj osnovi a provociraju jer su bili na viber grupi i sad pisanja tamo prebacuju ovdje, idu na licne uvrede, samo pkkazuju koliki su papci i pice... Jbg valja opravdati silno pljuvanje husrefa (i ja sam) pa sad kad je igra ista ili gora cak, s tim da je konkurencija sad ku.rac, pa smo prvi, onda se siluje neki optimizam i trazi za sve opravdanje a realnost je da bi sa ovim klubom titulu uzeo i husref i dzeno i vinko .
Ja koliko se sjecam klub je rekao da hoce iskorak i napredak. Ja ga ne vidim ni u jednom segmentu osim da nema akademaca