FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Razumijem vecinu ovdje ali ko god misli da sudije-savez nemaju nista s nasim propadanjem, moze da se lagano napusi kûrcà glomaznog.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Plavo proljeće
Amare ****.aru, debilcino, uhljupe, picqrino, isti si kao onaj levat pitarski kad se smijao srusenom zapadu.
Keru jedan.
Amare ****.aru, debilcino, uhljupe, picqrino, isti si kao onaj levat pitarski kad se smijao srusenom zapadu.
Keru jedan.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Naši igrači su sad slučaj za psihijatrije,kad ti se ove stvari izdešavaju ko nama u ovih prvih par kola,ti i ono što si znao,više ne znaš.braco je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:36Ma brate evo stoti put vrtim i gledam kojim intenzitetom ide nogom na loptu, ne ide mi u glavu kako tako iskusnom igraču se to desiLjoZee je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:33Ma, brate, ovo vise lici namjerno da je fulio nego da je splet okolnosti bio takav da nije mogao bolje. Nevjerovatno zaista da on kao iskusan nije reagovao normalno ko insan.
Ali reakcija Juricica na thumbnailu ko da mu je milion dao neko. Ne bi se jadan radovao toliko da je znao sta slijedi.![]()
Tačno sam znao da će Bekrić fuliti.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- lijevapolutka
- Kontakt:
Gdje su sad ona dvojica što su ulazili u svlacionicu i prijetili Krcmarevicu i tjerali ga da da otkaz. Što sad p.icke ne uđete u svlacionicu pa ne otjerati Amara
moSa ljoŽe
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Bravo Amare, mi ne zaslužujemo bolje!
-
- Kontakt:
Da je docekat dan kad će svi redom otići , tacno bi se rodio .... makar sve juniori bili samo da ove vise ne gledam
A sta je sa trenerom?TheManiacs1921 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 21:19Da je docekat dan kad će svi redom otići , tacno bi se rodio .... makar sve juniori bili samo da ove vise ne gledam
Sta radi s njima na treninzima?
Footballl
Brrrrr
- 14
Eh da ti nije otac ko jeste davno bi ti modar hodao gradom...
-
- Kontakt:
Na sve sam mislio da idu ne samo na igrače... dosta vise ovog brukanja , još se sve dešava na 100- ti rodjendan , umjesto najljepša ispade najgora godinaZaZelju je napisao/la: ↑03 apr 2021, 21:24A sta je sa trenerom?TheManiacs1921 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 21:19Da je docekat dan kad će svi redom otići , tacno bi se rodio .... makar sve juniori bili samo da ove vise ne gledam
Sta radi s njima na treninzima?
Footballl
Brrrrr
- 14
- MocMahale444
Jel bio ofsajd ili jok
Sramota je izgubiti od kozojeba.

Sramota je izgubiti od kozojeba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TMmanija2012
- Kontakt:
Meni ovo najvise miriše hajmo klub svuci u ravan i bicemo primorani prodati pomocni teren.
Daj Boze da grijesim ,ali zivi bili pa vidjeli na ljeto , nema prihoda od Evrope,pojavio se onaj cirkuzant iz Londona i slijedi prodaja najavljena prije godinu dana da bi opstao klub.
Daj Boze da grijesim ,ali zivi bili pa vidjeli na ljeto , nema prihoda od Evrope,pojavio se onaj cirkuzant iz Londona i slijedi prodaja najavljena prije godinu dana da bi opstao klub.
Ja mislim da mi licencu ne mozemo dobiti i onda i ovakva kurcobolja igraca i strucnjog staba.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Od Amarovog dolaska sve mirise na to. Nazalost krivi smo mi sto smo sve to dopustili. Tako je kad je pojedinac veci od kluba, makar to bio Ivica, a ne Amar Osim.TMmanija2012 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 21:29Meni ovo najvise miriše hajmo klub svuci u ravan i bicemo primorani prodati pomocni teren.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 03 apr 2021, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Jel vas stid majku vam yebem svima , dusa me boli kad vidim kako gurbeti slave titulu za 100ti rođendan
ODLAZITE SVI !
ODLAZITE SVI !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ma meni nije realno da se navijaci ne oglasavaju,nikako to ne mogu shvatiti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma i lud covjek vidi da se ide na to i tako ce i biti jos ce se pred to pojaviti neki novi Ceric bice novo mazanje ociju pomognuto uz par internet botova mi navijaci budale ko i uvijek cemo se primit na to i na kraju ce dobro poznate face napuniti svoje dzepove ekipa ce se pojacat mozda i progiramo al sve u svemu kroz par sezona udaricemo u zid i nastat ce potpuni fijasko. Bez uredjenja i plana mozes funkcionisati kako hoces al ne mozes kolko hoces i mi cemo uvijek biti brod koji luta i ima svoje trenutke u ovisnosti od finansijske situacijeTMmanija2012 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 21:29Meni ovo najvise miriše hajmo klub svuci u ravan i bicemo primorani prodati pomocni teren.
btw Manijaci poserite se na svoje clanske kartice

Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
"Računajući i dva završna kola jesenjeg dijela Željezničar je u nisu od sedam ligaških mečeva bez pobjede, što je najduži negativni niz u historiji Premijer lige sa sarajevski tim.
S porazom od Slobode (0:1) nadmašen je niz od šest mečeva bez trijumfa ostvaren u sezoni 2018/2019 ."
S porazom od Slobode (0:1) nadmašen je niz od šest mečeva bez trijumfa ostvaren u sezoni 2018/2019 ."
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Stvarno mi ovo nije realno..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 20 gostiju.