FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
4 boda u sljedeće 2 utakmice i to je to u vezi titule.
To kad bi uzeli plus prolaz u kupu, lagano bez nervoze privodit prvenstvo kraju i spremat se za finale i bit ubjedljivo najtrofejniji klub.
Treba samo obratit pažnju na Borac, oni jedini nam mogu zaprijetiti zbog sudija..
To kad bi uzeli plus prolaz u kupu, lagano bez nervoze privodit prvenstvo kraju i spremat se za finale i bit ubjedljivo najtrofejniji klub.
Treba samo obratit pažnju na Borac, oni jedini nam mogu zaprijetiti zbog sudija..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Lijepo je danas biti Pitar. 
Svakim kolom sve bliži cilju. Volim te Bordo mangupe !

Svakim kolom sve bliži cilju. Volim te Bordo mangupe !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+ kažu prodati igrača. Kako ih nakon ovakve igre ikome prodati.
Ima dijagnoza za ove što im je sve potaman. Još Platon je pisao o tome. Podsjećaju me na ljude koji su sretni i zadovoljni kad u ratu dobiju kutiju cigara.
Platon piše o "alegoriji o pećini". Ko hoće o tome šta više pročitati ima na internetu. Mrsko mi pisati o tome. Ovde se radi prije svega o tome da ima "života i izvan pećine."
Ima dijagnoza za ove što im je sve potaman. Još Platon je pisao o tome. Podsjećaju me na ljude koji su sretni i zadovoljni kad u ratu dobiju kutiju cigara.
Platon piše o "alegoriji o pećini". Ko hoće o tome šta više pročitati ima na internetu. Mrsko mi pisati o tome. Ovde se radi prije svega o tome da ima "života i izvan pećine."
Nista ne odbrojavam, nego da malo skrenem paznju ovima sto vide samo crno.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
19/27 bodova nam treba za titulu.
Mislim da će za istu biti dovoljno i 12-13 bodova tj. Omjer 4-1-4.
Mislim da će za istu biti dovoljno i 12-13 bodova tj. Omjer 4-1-4.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Euforično u svlačionici Sarajeva: Klub pozvao Ibrahimovića na proslavu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Arnelv52 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:12+ kažu prodati igrača. Kako ih nakon ovakve igre ikome prodati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ko 20 godina prati sarajevo na kosevu i na strani, a ne pljuje vec kritikuje, jer ne moze drugacije, i da je fatos bio jedino rjesenje, i ko vidi da je vm samo malo bolja kopija husrefa itd taj jedino moze nesto pisat ovdje. Ostali su svi slijepi i glupi.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Još 9 kola, + 8.
Forma u usponu, oćito je tempirana za sredinu/drugu polovinu aprila,
Ja sam zadovoljan, ako neko nije(njegovo pravo), baš me briga.
I što je najvažnije bliži se proslava u maju.
Forma u usponu, oćito je tempirana za sredinu/drugu polovinu aprila,
Ja sam zadovoljan, ako neko nije(njegovo pravo), baš me briga.
I što je najvažnije bliži se proslava u maju.

- feniksptica
- Kontakt:
Samo ne vidim gdje je tu napredak u odnosu na titule prije koje smo osvajali ? Nemas omladine vise ni da ulazi s klube..znaci prekrizeni su na neko vrijeme. Samim tim nemas znacajan izvor prihoda koji bi ostvario prodajom istih. ( ne racunajuci Andreja, jer i njeg vec 2-3 godine koristis u timu. Znaci najmanje 2 godine cekat na sledeceg)
Stranci ti uopste ne prave nikakvu razliku,a jasno je naglaseno da ce praviti razliku.
Stranci ti uopste ne prave nikakvu razliku,a jasno je naglaseno da ce praviti razliku.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Neka nama naseg cmilje ppa jelAngelDiMaria je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:19Ko 20 godina prati sarajevo na kosevu i na strani, a ne pljuje vec kritikuje, jer ne moze drugacije, i da je fatos bio jedino rjesenje, i ko vidi da je vm samo malo bolja kopija husrefa itd taj jedino moze nesto pisat ovdje. Ostali su svi slijepi i glupi.

Jbg tako je kad se imas cime pohvaliti

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Citam i ne vjerujem... 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma kao sto sam napisao prethodno, Pidro nije bio los. Krenuo je dosta dobro u utakmici, bio medju najboljima, najkonkretniji, pogotvo kad vidis da je on bek. Sto je vise utakmica odmicala, on je bio umorniji sto fizicki, sto psihicki i dolazi do pada koncentracije sto je dovodilo do gresaka. I za Milanovica je ista situacija, Pejovic ih je previse forsirao i to je uzrok te brze potrosnje.feniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:54Ima ovdje ko da ne zadovoljava svoj ego ko kloc ZIP...Pejovic ocajan ponovno. Pidro bi se i popravio mozda da nije bilo repke pa sad digo nos dzaba. Dupovac malo losija utakmica al i dalje na nivou. Jasmin nit smrdi nit mirise iskreno, al trci barem.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Podro I Aduko su ubjedljivo nalosiji bili,posebnonPidro..sta je onom momku,onaj Ikic ga je preskako,pa Pidro ni naprijed a nazad posebno je kriminalan!
Ništa puno ne kalkulisati u kupu, idemo po duplu! S ovom pobjedom titula se fino otvorila opet, tako da kup treba uzeti da se zacementiramo ko najtrofejniji!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Eh sad Velez. Barem se ocekuje dobra utakmica gotov pa uvijek bude izmedju njih i nas. Da hocemo Velez dobit Olimpika da udju malo rasterecenije u utakmicu protiv nas.
Kup ko Kup mozemo, a nece mi bit zao i ako ne uzmemo
Kup ko Kup mozemo, a nece mi bit zao i ako ne uzmemo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: broj6, Fouzi1, Hajdeee, kontra, kulinban1189, muhamedhulk, N3R3D, napoleon72 i 85 gostiju.