FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
Obavljena prozivka !
Bez pojačanja, bez odlaska ijednog igraca.Znaci svi živi zdravi hvala Bogu.
1 Muris Husić
2 Alija Đerzić
3 Edin Buro
3 Mirel Čamrković
5 Muris Pirić
6 Elvis Čergić
7 Semir Slomić
8 Edis Kurtić
9 Izudin Osmanovic
11 Emir Ikanović
12 Armin Lugavić
13 Adnan Sarajlić
13 Emir Halilović
14 Dilaver Zrnanović
15 Igor Sliško
16 Muhamed Omić
17 Nermin Haskić
18 Adnan Jahić
19 Almir Šmigalović
20 Kenan Lugavić
20 Vedran Bojić
21 Kabir Smajić
22 Nermin Čolić
27 Eldar Kavazović
Bez pojačanja, bez odlaska ijednog igraca.Znaci svi živi zdravi hvala Bogu.
1 Muris Husić
2 Alija Đerzić
3 Edin Buro
3 Mirel Čamrković
5 Muris Pirić
6 Elvis Čergić
7 Semir Slomić
8 Edis Kurtić
9 Izudin Osmanovic
11 Emir Ikanović
12 Armin Lugavić
13 Adnan Sarajlić
13 Emir Halilović
14 Dilaver Zrnanović
15 Igor Sliško
16 Muhamed Omić
17 Nermin Haskić
18 Adnan Jahić
19 Almir Šmigalović
20 Kenan Lugavić
20 Vedran Bojić
21 Kabir Smajić
22 Nermin Čolić
27 Eldar Kavazović
1947!
Okupljanje Ljumana pred utakmicu na Gradskom Trgu u Banovicima

Organizovano za grbavicu

Navijanje kod kuće

Usput malo zastali s robijašima

Nesto novije

Organizovano za grbavicu

Navijanje kod kuće

Nesto novije

- neutralan__
- Kontakt:
mocne slike ,kako je nekad bilo dobroĆumuraš je napisao/la:Okupljanje Ljumana pred utakmicu na Gradskom Trgu u Banovicima
Organizovano za grbavicu
Navijanje kod kuće
Nesto novije

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Danas je to jednostavno nemoguće
ja sam tu bio redovan, sjekao ruke na žicu gdje smo se provlacili da bi usli, razbijao, bacao, navijao ... kad se sjetim dodje mi opet da sam odem na stadion i navijam

ja sam tu bio redovan, sjekao ruke na žicu gdje smo se provlacili da bi usli, razbijao, bacao, navijao ... kad se sjetim dodje mi opet da sam odem na stadion i navijam

- neutralan__
- Kontakt:
hehe idemo ti i ja navijatĆumuraš je napisao/la:Danas je to jednostavno nemoguće![]()
![]()
![]()

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ide i Hljum s vamaneutralan__ je napisao/la:hehe idemo ti i ja navijatĆumuraš je napisao/la:Danas je to jednostavno nemoguće![]()
![]()
![]()

1947!
- kuman_@mel
- Kontakt:
da je bogdom druge uprave...vratili bi se stari dani sigurno 

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Huso Golać bi mogao mnogo toga da promijeni, SIGURAN SAM U TO 100%kuman_@mel je napisao/la:da je bogdom druge uprave...vratili bi se stari dani sigurno

1947!
- kuman_@mel
- Kontakt:
mogo bi,ali nema sanse da on dodje u upravu jbg...posto taj klub drzi SDA,a golac nije ta stranka ja mislim...Ljumani_Banovici je napisao/la:Huso Golać bi mogao mnogo toga da promijeni, SIGURAN SAM U TO 100%kuman_@mel je napisao/la:da je bogdom druge uprave...vratili bi se stari dani sigurno

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma mozda i jest ... danas je sve moguće ...kuman_@mel je napisao/la:mogo bi,ali nema sanse da on dodje u upravu jbg...posto taj klub drzi SDA,a golac nije ta stranka ja mislim...Ljumani_Banovici je napisao/la:Huso Golać bi mogao mnogo toga da promijeni, SIGURAN SAM U TO 100%kuman_@mel je napisao/la:da je bogdom druge uprave...vratili bi se stari dani sigurno
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
ja kolko znam nije SDA,zato i postoje Veterani dva kluba dvije razlicite stranke (MNK Banovici i MNK Veterani)
jbg Huso je ljudina mozda ne budu gledali ta sranja stranke i to kad bi on doso borba za Evropu i eto Ljumana aBd!

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma necemo sad o politici ... nego ove sezone NEMA POJAČANJA kako se pričaneutralan__ je napisao/la:ja kolko znam nije SDA,zato i postoje Veterani dva kluba dvije razlicite stranke (MNK Banovici i MNK Veterani)jbg Huso je ljudina mozda ne budu gledali ta sranja stranke i to kad bi on doso borba za Evropu i eto Ljumana aBd!
![]()

1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
i ja se nadam i vjerujem u opstanak jbg cudi me da nema pojacanja Banovici su sad bogatiji nego ikad i vjerujem u opstanak pa tek onda slijedece sezone probat dovest Husu i jos neke ljude u upravu ,Karica za trenera i jos pojacanja i jbg borit se za EuropuLjumani_Banovici je napisao/la:ma necemo sad o politici ... nego ove sezone NEMA POJAČANJA kako se pričaneutralan__ je napisao/la:ja kolko znam nije SDA,zato i postoje Veterani dva kluba dvije razlicite stranke (MNK Banovici i MNK Veterani)jbg Huso je ljudina mozda ne budu gledali ta sranja stranke i to kad bi on doso borba za Evropu i eto Ljumana aBd!
![]()
blizu smo opet onoj šabaniji ... samo da naša Futura opstane posle ce to sve biti OK,nadam se
)

Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 11 jan 2011, 19:18, ukupno mijenjano 2 puta.
- neutralan__
- Kontakt:
hehe tako je ,nego hoces li ti ic na ove nase pripreme Mirza valjda nece pa necu ni ja ako budemo isli na MackovacLjumani_Banovici je napisao/la:Pripreme... HOTEL ZLAČA-Banovići ...
Domaće je najbolje.
- neutralan__
- Kontakt:
sutra u Banovicima u QiM klubu Ekrem Jevric jooj ludila 

- kuman_@mel
- Kontakt:
yebo te on... sramote nas -.-neutralan__ je napisao/la:sutra u Banovicima u QiM klubu Ekrem Jevric jooj ludila
- neutralan__
- Kontakt:
hahaah od onoliko pjevaca oni Ekremakuman_@mel je napisao/la:yebo te on... sramote nas -.-neutralan__ je napisao/la:sutra u Banovicima u QiM klubu Ekrem Jevric jooj ludila

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... ja bio ... ooooj majko kako sam se ismijo ... hahahhaha .. majke mi njemu treba kakav specijalista !!neutralan__ je napisao/la:hahaah od onoliko pjevaca oni Ekremakuman_@mel je napisao/la:yebo te on... sramote nas -.-neutralan__ je napisao/la:sutra u Banovicima u QiM klubu Ekrem Jevric jooj ludila

1947!
Upravo saznajem da pripreme(Pioniri,Kadeti,Juniori) od samo 5 dana, koštaju čak 125 KM . Pripreme bi se TREBALE odraditi na izletistu Mačkovac tj. Restoran Brana poznatije kao BEĆINA KAFANA
Prema saznanjima ovo izgleda kao kradja novca od roditelja koji bi zeljeli da uloze u svoju djecu ma koliko god to da kosta, ali sto je previse previse je. Gdje taj novac zavrsi NIKO NEZNA !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.