FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jos nije dao ostavku?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gdje su Manijaci ?
Gdje je udruzenje ?
Gdje je udruzenje ?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Brate ja imam druga koji je bas bas hardcore manijak i ja sam njemu govorio da je Osim samo dobar standup komicar i nista vise. Nazalost Osim Jr je tu gdje jeste zbog prezimena i ničeg više.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Najrađe bih sad otišo i čeko ih sa pajserom oca im yebem šta nam rade...
Željo mi je bolan i dan i noć, i majka i otac, a da ne mogu proslavit ijedne pobjede pola godine...
Sve vam yebem žohari ne dobili marke do kraja života !
Željo mi je bolan i dan i noć, i majka i otac, a da ne mogu proslavit ijedne pobjede pola godine...
Sve vam yebem žohari ne dobili marke do kraja života !
sramota me vise izaci vani kad me neko upita za zelju samo bi usao u kontejner i vise nikad ne izasao iz njega

sramota da se taj čovjek okruzio tolikim pusikurcima koji mu ne smiju reci hej jesi li normalan vise u pm daj ostavku vidis da ne ide jok lik nas pravi budalama pa kaze dobro smo igrali
ljudi su ga voljeli kao boga sad mu po zaslugama psuju temelje bolnice u kojoj je rodjen

Baš tako. Užas živi.Robust je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:33sramota me vise izaci vani kad me neko upita za zelju samo bi usao u kontejner i vise nikad ne izasao iz njega![]()
![]()
sramota da se taj čovjek okruzio tolikim pusikurcima koji mu ne smiju reci hej jesi li normalan vise u pm daj ostavku vidis da ne ide jok lik nas pravi budalama pa kaze dobro smo igrali
ljudi su ga voljeli kao boga sad mu po zaslugama psuju temelje bolnice u kojoj je rodjen![]()
![]()
A zašto množina? Nema ovdje krivice nigdje osim na struci. IgračI? Igraju onako kako im se kaže, ako ne ispoštuju zna se. Samo on je izgubio kompas, pa je i sve ostale povukao sa sobom. MORA OTIĆI. Neka nas vodi bilo ko, gore ne može. Mnogi znamo da ga igrači ne mogu očima gledati zbog cijele situacije, pa šta očekuje?
Mora otići ako iole dobro misli ovom klubu. Skroz za sva vremena.VeteranSA je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:37A zašto množina? Nema ovdje krivice nigdje osim na struci. IgračI? Igraju onako kako im se kaže, ako ne ispoštuju zna se. Samo on je izgubio kompas, pa je i sve ostale povukao sa sobom. MORA OTIĆI. Neka nas vodi bilo ko, gore ne može. Mnogi znamo da ga igrači ne mogu očima gledati zbog cijele situacije, pa šta očekuje?
Možda fakat nije do igrača..
O Amaru sam sve rekao i sinoc i prije da se ne ponavljam.
Ono sto bih izdvojio danas su dva igraca - Samir Bekric i Ermin Zec. Bezobrazluk kod realizacije sansi prije svega Samira kad se odbila lopta je odron. Nadam se iskreno da ce ostatak svog zivota kada je rijec o fudbalu, poslu on provesti u nekom drugom gradu odnosno drugom klubu daleko od nas i naseg Op. Mogao si pravo ostati sa haverom Saidom u Slobodi pa ganjajte loptu daleko od nasih ociju i interesovanja.
Ono sto bih izdvojio danas su dva igraca - Samir Bekric i Ermin Zec. Bezobrazluk kod realizacije sansi prije svega Samira kad se odbila lopta je odron. Nadam se iskreno da ce ostatak svog zivota kada je rijec o fudbalu, poslu on provesti u nekom drugom gradu odnosno drugom klubu daleko od nas i naseg Op. Mogao si pravo ostati sa haverom Saidom u Slobodi pa ganjajte loptu daleko od nasih ociju i interesovanja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ovo prerasta u bezobrazluk da covjek nece da da ostavku... halooo u zadnjih 100 utakmica je osvojio bod, treba ga s noge na nogu zajedno sa cijelim strucnim stabom, nek se jave odgovorna lica!
-
- Kontakt:
Ja ne znam vise sta bi napisao. **** vam majke pogane usta.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nemojte kriviti sviju kad smo najveci krivci mi, pa Amar kome smo dopustili da Zelju spusti na najnizi nivo u svojoj historiji u svakom pogledu.
Majke mi pratim portale, i sve čekam da pročitam da je najtrofejniji trener BH lige, nakon serije izuzetno loših rezultata, na 100 godina kluba odlučio da se u interesu kluba povuče, i podnese ostavku. Na žalost još ništa....
Ostavka ?

Dzaba pratis kralju. Pa vidis po izjavama da je kreten bezobrazni **** ga usta ona pogana. Nema sta lik zamjerit igracima ispostovali su neke stvari. Koje majmune jedan? Kako te nije stid? Isto trut pored klupe, Zizovic se dere, usmjerava ekipu, bodri, a ovaj medo samo zna pljuvati okolo ko zadnji saljak i nesto tersati sudijama.
Nek uzme svaku marku, nek se zavali klub u kredit i krene od kantonalne lige samo da se konacno rascisti s ovim smradom. Svaka marka koju uzme da ode halal bila samo da ga ne gledam vise blizu kluba. Uzmi pare klosaru i razguli vise. Steta samo sto se ono nikad nije dovelo do kraja i ne bi se sad cudilo da je fakat smrad uzeo vise puta iste pare. Vidi se sad da **** nista drugo ne interesuje osim para. Da to ima imalo obraza pokupio bi se i otiso zajedno sa svim ublehama koje je doveo.
Odlazi grobaru
Cuva Bog Zelju svog!
- lijevapolutka
- Kontakt:
U ovoj video izjavi na portalu nije spominjao nikakve buduce utakmice niti buducnost ko u prethodnim izjavama sa "procepit ce", "pripremit cemo se" i slicno.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ejnur, Lokomotifa i 54 gosta.