Nece se niko vracati da Amarove fekalije cisti. Trazili smo fudbal. Evo nam fudbal bog nas popiso sve redom.. Uradio je sve da se vrati, doveo u klub debile poput sebe, u cetiri prelazna roka doveo pregrst nesposobnih pokusaja od igraca. Napravio je najadnijeg Zelju u njegovoj istoriji.. I pored svega nece otici. I pored svega ce sutra biti omca oko vrata svakom ko bi zelio nesto dobro napraviti u nasem klubu. Dusman bez obraza.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pročepit će negdje.
Odlazi kamataruuuuuu
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
-
- Kontakt:
Imal jos kakav crni niz da ga srusimo?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Evo strucnjak nam preprica tekmu
Treba mu reci da ljudi imaju highlightse prije njegovog kenjanja

Treba mu reci da ljudi imaju highlightse prije njegovog kenjanja
Cuva Bog Zelju svog!
Amare, možemo li barem dati gol ove sezone? Nema veze ako ne možemo uzeti kakav bod, ali i gol je ok.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Zao mi je ovihmomaka sto se sekiraju radi nekih Kosorica i slicnih polovnjaka,poravnite na tabeli smo tu gdje i trebamo biti kvalitetom i to je to..
Ok ono sudjenje kolju nas **** gai mali bi koji bod vise vjerovatno sa normalnijim sudjenjem ali to nista ne bi promijenilo u sustini,mi i jesmo 5 ekipa lige tako da ono to je sto jeste..
Ok ono sudjenje kolju nas **** gai mali bi koji bod vise vjerovatno sa normalnijim sudjenjem ali to nista ne bi promijenilo u sustini,mi i jesmo 5 ekipa lige tako da ono to je sto jeste..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nisam nešto pisao po forumu, ali nakon ovoga stvarno moram...
Shvatam da smo loši i da nema nikakve isprike za ovakve rezultate ali brate dragi ovo što nam sudije rade je grozno. Pored toga što smo u katastrofalnoj formi i sudije te zakinu gdje god stignu. Stvarno ne vidim način na koji možemo izaći iz ove krize.
Još kad vidim da nas je Žižović dobio
Shvatam da smo loši i da nema nikakve isprike za ovakve rezultate ali brate dragi ovo što nam sudije rade je grozno. Pored toga što smo u katastrofalnoj formi i sudije te zakinu gdje god stignu. Stvarno ne vidim način na koji možemo izaći iz ove krize.
Još kad vidim da nas je Žižović dobio

- grbavicka1921
- Kontakt:
Miske je pticije mlijeko za Amara. Mislio sam da ovo nikad neću reći.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
nista novo do
Amare brkata ubleho odlazi

Amare brkata ubleho odlazi

Prokomentariši slobodno i igru, trenera, taktiku, pristup. Nemoj samo sudije ili savez.IsNoGoud je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:03Nisam nešto pisao po forumu, ali nakon ovoga stvarno moram...
Još kad vidim da nas je Žižović dobio![]()
Ne mogu da shvatim šta više treba da se Amar a i većina igrača pokupe i odu. Pa Amare majka mu stara pa vidiš da ne ide ovako. Idi dok još zrno obraza imaš. Neka idu i svi stari kenjci, gore svakako ne može.
Samo Željo!
-
- Kontakt:
Ja se najiskrenije nadam da cu umrijet veceras da ce me bog uzet sebi da ovo vise ne gledam. U zivotu nisam imao ovakvu zelju ovo mi je zaista jedina zelja koju imam. **** vam najmilije usta svima redom
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Je li moguce da smo dopustili da se klub zove Amarznicar, jer realno nigdje ni u jednom klubu trener ne bi ostao nakon ovakvog crnog niza.
Ovo je klub jednog lica.
Ovo je klub jednog lica.
Amar mora iči al vi što šutite na ovo što nam rade sudije i savez gori ste od njega.
Amare, sačuvaj bar malo dostojanstva i daj ostavku. Lik ili je lud ili se pravi lud. Nešto s njim ne štima. Što neko napisa, nadam se da ne možemo ispasti. Kako igramo, ja ne vjerujem da ćemo ikoga više pobijediti. Stanje u klubu se preslikalo na ekipu. Užas!
- Meraak1921
- Kontakt:
Naravno. Svi oni koje je on i doveo ili im produžio ugovore. Ali Amar mora otići ne sa klupe nego iz kluba. Za sva vremena.
-
- Kontakt:
Otjerat sve, istog momenta, hocu iducu utakmicu da vidim hrelju, gasala, subasica, durakovica, becu, sve mlade igrace koje imamo... bar znam da ce da grizu po terenu da bi se dokazali... nema boljeg perioda za to... nadam se da cemo otkinuti jos par bodova da obezbijedimo opstanak i matematicki...
Trenutno korisnika/ca: antibot, Balorda, Orvel, Rivaldinho i 39 gostiju.