1:1

Moderator/ica: GracanicaAA
DANAS SMO MI NJIH POSLALI U 1.LIGU RS.OVO ISTO SMO IM URADILI 2018.Pozitivanstav je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:55Eto tako,na kraju x i dobar..
U svakom slucaju dobro je sa 10 igraca izjednacit ..
Ne znam sta je Lučić napravio...
Ovaj x je dobar samar pred kup,valja zapet ..
Rustemovic??tuzlac je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:00dANAS SMO MI NJIH POSLALI U 1.LIGU RS.OVO ISTO SMO IM URADILI 2018.Pozitivanstav je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:55Eto tako,na kraju x i dobar..
Ne znam sta je Lučić narpravio...
tuzlac je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:00DANAS SMO MI NJIH POSLALI U 1.LIGU RS.OVO ISTO SMO IM URADILI 2018.Pozitivanstav je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:55Eto tako,na kraju x i dobar..
Ne znam sta je Lučić napravio...
DAJ BOŽE DA NIJE NEŠTO TEŽE PRIRODE.Pozitivanstav je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:01Rustemovic??tuzlac je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:00dANAS SMO MI NJIH POSLALI U 1.LIGU RS.OVO ISTO SMO IM URADILI 2018.Pozitivanstav je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:55Eto tako,na kraju x i dobar..
Ne znam sta je Lučić narpravio...
MISLIŠ NIJE LUČIĆ DOBIO 2 ŽUTA?elvirbaljic je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:27po mojim informacijama, nisam bio na utakmici, nismo dobili crveni karton.
Ako gledamo da smo ostali ne porazeni, ako gledamo da je Zeljo izgubio, mada Zelju vise i netreba uzimati za ozbiljno. Siroki izgubio, tako da ruku na srce nesmijemo biti ni nezadovoljni. Vidjecemo sta ce Velez uraditi , kako ce se dalje stvari razvijati. Igrali smo sa ekipom kojoj je ova utakmica znacila zivot ili smrt, imali dosta prilika, nismo iskoristili tako da idemo dalje, vazno je da nismo porazeni.CityCity je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:59Nisam previše sretan sa ovim remijem ali šta je tu je.I taj bod je spašen u posljednjim minutama i to sa 10 igrača.Još uvijek smo u situaciji da se borimo za viši plasman ali zbog jesenskog Nalićevog tankog rezultata biće vraški teško primaći se vrhu.
Ono što je trenutno vidljivo je da sad konačno imamo veznog igrača koji zna šutnuti loptu i postići pogodak sa distance što ranije nismo imali ali sad nemamo napadača koji postiže pogotke i tu smo slabašni i neefikasni i golove nam daju uglavnom veznjaci i defanzivci a ne napadači i krila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.