FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Draga djeco nemojte biti naivni, nemojte se sekirati. Kako rekoh na početku utakmice sve je ovo ranije riješeno. Biće vjerovatno i nekih para
nije nam Vico kriv sto ovi hadalji ne znaju gola zabit, ne da ne znaju gol zabit, ne znaju na povratnu loptu penal dati, ne da ne znaju ni to nego igra je totalno kao razbijena vojska, ko muhe bez glave, samo nekakvo trckaranje naokolo.
nakupilo se teske nekvalitete u Zelji od igraca....cak mislim nije tu ni Amar toliko kriv, kad nemas mogucnost da dovodis igrace koje hoces, sa ovakvim igracima ni Murinjo ne bi bolje.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- drzgemboadislic
- Kontakt:
FK Amar Osim & Poltroni SarajevoMojaMalenkost je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:26Sta Amar od kluba uradi. Tacno smo postali predmed sprdancije. Sprda se Amar s klubom, sprdaju se igraci, sprdaju se sudije. Pisa nas ko god stigne. Dan kada se vratio u klub mozemo komotno proglasiti danom zalosti.
Nemamo se mi šta jedni drugim naslađivati ovdje. Možemo samo zajedno plakat. Mislim zijaniti od ovakve slobode je više nego sramota. Ako se ne možemo ujediniti da trener i strućni štab odu kolektivno, onda neka nam je ovako. I dalje ćemo se prepucavat preko foruma, a Željo neka tone...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
MANIJACI hocete li i poslije ove utakmice biti nijemi posmatraci ? Smijete li ista uraditi povodom ovog brukanja kluba.
Dajte da se mi sa foruma organizujemo docekamo ove maneke jer od ovih gore pomenutih ocigledno nema fajde nikakve.
Dajte da se mi sa foruma organizujemo docekamo ove maneke jer od ovih gore pomenutih ocigledno nema fajde nikakve.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa tito te yebo ima li kakvog plana na terenu taktike strategije. Koji je ovo ****
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Ali igra nakon primljenog gola je najbolji pokazatelj da smo **** od ekipe i da je trener probuseni **** pogledaj ti kretanje igraca u fazi napada ne zna se ko gdje ide nikakve ideje nista. Nakon primljenog gola ekipa treba da agresivnije ide prema naprijed i da svaki igrac zna svoje kretanje i da zna sta treba da radi u protivnickih 30 metara od gola a ovo sto mi vidimo je da svi lete prema golu i jedan uzme loptu pa je vrti vrati nazad i nista
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
"Juričić se vratio u odbranu i izbio loptu pred svojim golom nakon kornera Slobode."
Imamo višak štopera na terenu, zato ne možemo gol da zabijemo
Imamo višak štopera na terenu, zato ne možemo gol da zabijemo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Meni su gori ovi što opravdavaju sudijsko klanje činjenicom što (stvarno jesmo) loši.
Ali morate shvatiti da nijedna ekipa nije toliko kvalitetna u ovoj ligi da bi uz ove sudijske lakrdije mogla pobjeđivati.
Pogledajte kako igra najbolji tim u ligi Sarajevo. Ništa bolje od nas.. a zamislite da i njih počnu sudije klati
Ali morate shvatiti da nijedna ekipa nije toliko kvalitetna u ovoj ligi da bi uz ove sudijske lakrdije mogla pobjeđivati.
Pogledajte kako igra najbolji tim u ligi Sarajevo. Ništa bolje od nas.. a zamislite da i njih počnu sudije klati
**** MATER I sIVCU I bANDIĆU I SAVEZU I bORCU I PITARIMA I ZRINSKOM. vIDITE LI LJUDI DA JE OVO UROTA PROTIV NAŠEG KLUBA.
NE MOŽEMO ŠUTITI NA OVO
NE MOŽEMO ŠUTITI NA OVO
-
- Kontakt:
Nemamo sta plakati. Zeljo ce prezivjeti pa makar u kantonalnu morao, a brkata ubleha ce kad tad otici iz kluba pa cemo imati vremena i da razmisljamo o svjetlijoj buducnost i probramo izgraditi nesto. Poserem mu se po sred zvalja. Amar Osim grobar FK Zeljeznicar.VeteranSA je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:29Nemamo se mi šta jedni drugim naslađivati ovdje. Možemo samo zajedno plakat. Mislim zijaniti od ovakve slobode je više nego sramota. Ako se ne možemo ujediniti da trener i strućni štab odu kolektivno, onda neka nam je ovako. I dalje ćemo se prepucavat preko foruma, a Željo neka tone...
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Takodjer onaj ko je pustio Mustafu da igra do 70 minute ovu utakmicu treba da pocjepa sve svoje trenerske licence
Željezničar šampion
- Meraak1921
- Kontakt:
Hocemol nijemo gledati futbol i dalje?
Poslije ovog kornera Štilića da li vam je jasno da plan ipak postoji