FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
37 godina hahahahahahah, karijeru ces zavrsiti ne znaš zabiti gol sa linije
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kaze neko da bi se djeca brukala nesto. Vece je brukanje gledati ove invalide kako igraju fudbal. Ova kolicina debilizma se rijecima ne moze opisati. Navijacima koji gledaju ove debile, treba dati medalju..
Zadri lik skine mrtvi zicer jer je invalid dodao golmanu a mogao da ga pita gdje ce da suta. Bekricu lik odbrani penal, vrati mu se lopta i ovaj sa 3 metra doda loptu golmanu.

Zadri lik skine mrtvi zicer jer je invalid dodao golmanu a mogao da ga pita gdje ce da suta. Bekricu lik odbrani penal, vrati mu se lopta i ovaj sa 3 metra doda loptu golmanu.

i Bog mu se smiluje i odbije loptu od golma, i fazonu, de pokusaj junace ponovo...i on opet promasi...eh grdne rane

nego molite Boga da taj ceric do ljeta nadje sponzore da se uvuku pare u klub da pocne se parama dovlaciti igraci a ne onako samo ofrlje da dodje pa sta upali upali.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Brkooo je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:57Kaze neko da bi se djeca brukala nesto. Vece je brukanje gledati ove invalide kako igraju fudbal. Ova kolicina debilizma se rijecima ne moze opisati. Navijacima koji gledaju ove debile, treba dati medalju..
Zadri lik skine mrtvi zicer jer je invalid dodao golmanu a mogao da ga pita gdje ce da suta. Bekricu lik odbrani penal, vrati mu se lopta i ovaj sa 3 metra doda loptu golmanu.![]()
![]()
![]()
Sta ce nam Gasal i Kulasin ko da bi oni zabili ovo
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma ovdje je sve očigledno, neće da igraju, paraziti
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- Fareus1921
- Kontakt:
Obojica zajedno vrijede kao cunga lunga zvake,pogotovo na terenu ...
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Al Sloboda je fakat pretanka. Moramo ovo dobit.MORAMO.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Penal za Želju i ja ne očekujem go.Žena gleda moju reakciju poslije promašaja ja mrtav hladan,ona šokirana mojom reakcijom.Doveli su nas dotle da postajemo ravnodušni,namjerno ili ne ne znam ali znam da ako postanemo ravnodušni ne piše nam se dobro.Mislim da je došlo vrijeme da se ovo sve iz kluba rastjera i otjera u tri pm.
-
- Kontakt:
Ja bi nekako shvatio da je ovo uradio Mustafa, Bojo, Veseli ili Jasmin. Međutim, prekaljeni as, igrač koji svojim potezima i u poznim godinama zna riješiti tekmu, da ovo uradi... Nisam neki šaman, Hare Krišna ili praznovjeran, ovo mi liči na neke sihre. Oko čitavog kluba. Jer nema logičnog objašnjenja za ovakav promašaj.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 03 apr 2021, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Nogama u glavu se ovo treba sutat
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- invincible1921
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:01Penal za Želju i ja ne očekujem go.Žena gleda moju reakciju poslije promašaja ja mrtav hladan,ona šokirana mojom reakcijom.Doveli su nas dotle da postajemo ravnodušni,namjerno ili ne ne znam ali znam da ako postanemo ravnodušni ne piše nam se dobro.Mislim da je došlo vrijeme da se ovo sve iz kluba rastjera i otjera u tri pm.
Baš tako, ja sam se samo nasmijao, toliko sam hladan.. ograjisali su nam igraci
Amareeeeeee, hoćemo li očepiti ove godine???
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Najrealniji komentar. Bukvalno preslikana situacija i kod mene.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:01Penal za Želju i ja ne očekujem go.Žena gleda moju reakciju poslije promašaja ja mrtav hladan,ona šokirana mojom reakcijom.Doveli su nas dotle da postajemo ravnodušni,namjerno ili ne ne znam ali znam da ako postanemo ravnodušni ne piše nam se dobro.Mislim da je došlo vrijeme da se ovo sve iz kluba rastjera i otjera u tri pm.
Vala ja mu popusim **** ko uspije ono namjerno promasit. Znaci sve da hoces ono promasit ne mozes. Grob te ****.
Sta ocekivati od igraca koji se hlade 2 mjeseca ne igraju nisu u zapisniku i odjednom hop igras.
Kako god ovo zavrsi Amare odlazi i vodi sve ublehe koje si doveo. Mrs vise. Naci ce se neko da preuzme klub samo nek idu ovi ublehasi. Igrace sve raspustit. Mrs. Invalidi.
I cuj bekric prekaljeni as lik igro za zelju slobodu zrinjski i neki **** u koreji.
Vadi mujezinovica glavu ce izgubit
Sta ocekivati od igraca koji se hlade 2 mjeseca ne igraju nisu u zapisniku i odjednom hop igras.
Kako god ovo zavrsi Amare odlazi i vodi sve ublehe koje si doveo. Mrs vise. Naci ce se neko da preuzme klub samo nek idu ovi ublehasi. Igrace sve raspustit. Mrs. Invalidi.
I cuj bekric prekaljeni as lik igro za zelju slobodu zrinjski i neki **** u koreji.

Vadi mujezinovica glavu ce izgubit
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 03 apr 2021, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
Mislite šta hočete, zovite me Pitarom al ako neće pobijediti ovakvu Slobodu za nas je bolje izgubiti nego nerješeno odigrati. Što prije do dna prije će krenuti i oporavak
Ovo je zalosno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ljudi moji ovo je gore od onog niza 6 poraza zaredom, a bit ce jos ne brinite se 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Hrasno15, Levin, ZeljeznicarUberAlles, zeljovolimte i 86 gostiju.