FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 09 maj 2009, 00:58

NEKA NAM BOG POMOGNE.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 maj 2009, 11:16

Crni oblaci su se nadvili nad Zvezdom. Ovaj beogradski klub, nekada prava Evrope, nalazi se u dosta teškoj situaciji.
obannon je napisao/la:Kako ih nije sramota da izgube, i to na Đurđevdan.
Sram ih bilo, svi nek bace dres jer ga ne zaslužuju
S R A M O T A

Tadić: Srbija mora da pomogne Zvezdi

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u Užicu da država mora da pomogne FK Crvena zvezda, koja se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

"Moramo pomoći Crvenoj zvezdi, moramo je podignuti na neki način. Zvezda je poput Partizana, ali i drugih klubova, potrebna Srbiji", izjavio je Tadić za "Kurir".

Dug Crvene zvezde iznosi oko 23 miliona evra, a bivši igrači kluba iz Ljutice Bogdana pre dva dana su pokrenuli hitnu akciju za pomoć i najavili da će zatražiti pomoć od predsednika Srbije.

Najvatreniji navijači Zvezde, Delije, krajem aprila izdali su saopštenje u kojem su pozvali državu da se aktivno uključi u cilju spasavanje kluba koji je stub srpskog sporta i nacionalna vrednost.

(MONDO)
Nadam se da će Srbija konačno pomoći Zvezdi i da će ovaj klub biti ponovo onaj stari.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 09 maj 2009, 11:42

sta bi od jednoga prvaka evrope, od stare se slave ne zivi, najbolje to kod nas znaju jedan zeljo i velez

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 maj 2009, 11:58

bh hrvat je napisao/la:sta bi od jednoga prvaka evrope, od stare se slave ne zivi, najbolje to kod nas znaju jedan zeljo i velez
Decko, nisi popio tabletu za povezanu pricu, ne znas o cemu "pricas"... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 maj 2009, 12:49

Delije u Sevojnu...

ove godine broj 1 na balkanu i pored losih rezultata kluba :!:
evo i golovi iz Sevojna...
:oops:
igraci kod drugog gola bukvalno stoje i prete onoh igraca...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 11 maj 2009, 12:27

U subotu je igra bar licila na nesto poslije dosta vremena
Tesko mi je ovo reci ali nadam se da smo obezbjedili 3-ce mjesto i izlazak u evropu
Atmosfera na stadionu je bila fenomenalna, moglo je biti i vise od nekih 5000-6000 ljudi ali Sevojno je ucinilo svoje
- " $...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 maj 2009, 14:06

Jesul oni ovo pobijedili nekog. Čini mi se 3:0. Hajde pa da i njih krene.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 11 maj 2009, 15:35

Starica koja živi za Zvezdu

Sportski komentatori često koriste već pomalo otrcanu frazu da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, ali da to ipak nije daleko od istine pokazuje primer jedne 82-godišnjakinje iz Prijedora, koja voli Crvenu zvezdu više nego išta!

Iako najtrofejniji klub u bivšoj Jugoslaviji trenutno prolazi kroz jedan od najtežih trenutaka u istoriji, a čelnici i treneri odlaze i dolaze, ljubav njegovih navijača ne bledi.

Među njima je i baka Jela Sladaković, osamdesetvogodišnja veteranka iz Prijedora koja vatreno prati crveno-bele već punih 30 godina.

"Teško je mojoj Zvezdi sad. U velikim je problemima. Nadam se da će se iskusniji igrači, koji su zaradili mnogo novca u inostranim klubovima, okupiti i pomoći mladim igračima", započinje svoju priču za MONDO baka Jela, sigurno jedna od najstarijih simpatizera Zvezde i veliki poznavalac sportskih dešavanja, pokraj koje bi se verovatno postideli mnogi pripadnici mlađih generacija.

Kad igra Zvezda kod baka Jele se zna red. Tada u kuću "ni pod razno" ne smeju Grobari, a daljinski upravljač je uvek u njenim rukama da pojača "do daske" kada Zvezda postigne gol.

"Nekad dođu gosti da gledaju sa mnom, ali ipak najviše volim da gledam sama. Kad Zvezda pobeđuje onda sam najsrećnija, ne moram ništa da jedem ceo dan, a kad gubi skupim se i tugujem, ali i dalje je volim", priznaje 82-godišnjakinja iz Prijedora.

Ljubav stara trideset godina

"Za Zvezdu navijam od davne 1979. godine, kada sam počela da čuvam decu od brata. Najlepše mi je bilo kad smo dobili televizor u boji i kad sam videla igrače u crveno-belim dresovima. I kad je Zvezda igrala, ko nije navijao za nju, nije mogao da gleda televiziju", tvrdi baka Jela.

Simpatična starica seća se svih važnijih utakmica koje je odigrala Zvazda kao i igrača koji su stasali i proslavili se u ovom klubu, a za sve one koji nose crveno-beli dres kaže da su posebni.

"Ma, Zvezdini igrači su uvek bili najbolji. Oni igraju na dva terena, i na fudbalskom i na privatnom. Samo sinove prave. Pa vidite Sinišu Mihajlovića koliko sinova ima! Još malo pa će imati i svoj klub", u šali kaže Jela, nabrajajući igrače koji su obeležili zlatne periode ovog beogradskog kluba.

Utakmice svog omiljenog kluba, baka Jela ne može uvek da gleda, jer nema direktnih televizijskih prenosa, ali kaže da se snalazi kako stigne. Ponekad gleda kod komšija ili rođaka, ponekad sluša prenose preko radija, ali uvek je informisana o dešavanjima u Zvezdi pokazujući nam novine sa člancima o crveno-belima.

"Ne gledam sve, ali uvek pamtim utakmicu kad je Zvezda pokorila Evropu i ceo svet. Kad nisam eksplodirala od sreće i pala sa kauča kad je Darko Pančev dao gol sa bele tačke. To vam ne mogu opisati, to morate doživeti", priseća se baka Jela trijumfa Crvene zvezde u finalu Kupa evropskih šampiona u Bariju 1991. godine.

Ova vitalna starica malo toga želi u devetoj deceniji života, ali jedan san joj je, kaže, ostao neostvaren.

"San mi je da odem na Marakanu i da pogledam jednu utakmicu Crvene zvezde, ali u mojim godinama to je teško", kaže baka Jela i dodaje da bi išla gledati svoj omiljeni klub kad bi ponovo došao u Banjaluku.

"Dok se to ne desi, moliću se da Zvezda što pre izađe iz krize i vrati se na stare staze slave", kaže baka Jela, uz opasku da će voljeni klub ubuduće gledati mnogo češće, zahvaljujući satelitskoj anteni koju je nedavno dobila na poklon.

Obožava Premijer ligu, Vidića i Noleta

Kad ne igra njen omiljeni klub, baka Jela voli da pogleda utakmice inostranih liga, a omiljena joj je engleska Premijer liga.

"Najlepši fudbal igraju, a volim ih dodatno jer u Mančesteru igra i Nemanja Vidić. Gledala sam skoro i utakmicu Čelsija i Barselone. Da sam bila na terenu, sigurno bih udarila onog sudiju Ovreba koliko je oštetio Čelsi!", kaže za MONDO temperamentna starica koja je zagazila već u devetu deceniju života.

Baka Jela je veliki ljubitelj i poznavalac i drugih sportova. Tenis, košarka, rukomet, boks, nema tog sporta u kojem ova vitalna Prijedorčanka ne zna da imenuje bar jednog igrača.

Vrlo često sat joj je navijen da zvoni kad se igraju utakmice u kasnim terminima ili kad je u pitanju boks. A kad ne može da prati sport preko televizije, baka Jela "aktivira" svoje spoljne saradnike.

"Noleta (Đokovića) pratim kad god stignem, i ako ne mogu da gledam njegov meč, pozovem snaju u Novom Gradu, pa mi ona javi", kaže baka Jela.

(MONDO)
- " $...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 maj 2009, 17:42

Srijeda 29.maj, stadion Sveti Nikola u Bariju. Bila je to sansa ne samo te generacije, vec i svih generacija koje su od 4.marta 1945. godine nosile crveno bijeli dres."Znas postoje neke utakmice koje su vaznije od zivota" - kaze navijac Zvezde.0:0, bez nekih velikh sansi,a onda minuti sa impresivnim raspletom. Ispre sebe je imao golmana Omertu, a iza sebe 46 godina staru historiju. Stojanovic,Binic,Bjelodedic,Mihajlovic,Sabanadzovic,Prosinecki,Savicevic,Pancev su samo neka od imena koja su cinila tu ekipu. Samo su dvije ekipe van zapadne Europe osvojile taj trofej: Steaua i Crvena Zvezda.
Mada mi nisu dragi,ali tesko ce ikada doci taj trofej na ovaj dio Europe,ali treba im cestitati na tome jos jednom....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 12 maj 2009, 14:01

"Šta igrači imaju za večeru, buđav lebac, buđav lebac
A kod Tanu u frižideru ima svega, mortadela i Nutela
Konobaru aj donesi mesa i kolače, za igrače
zvezdo daj gol sada, to nam treba, nema leba."

:mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 maj 2009, 19:25

ne mogu da se smijem ovome
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 13 maj 2009, 17:47

haha, pjesma nastala(preradjena) kada su ukinuli kuhinju na marakani i igracni nisu mogli da jedu u klupskom restoranu

SARS(2009) - Budjav Lebac
- " $...

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 13 maj 2009, 19:14

Znam da je preradjena onu sam davno cuo od S.A.R.S Cik pogodi sta imam za veceru ?? Budjav lebac,budjav lebac njamnjamnjam :mrgreen: :mrgreen:

Dobra je ova prepada Delija VRH cega se nece sve sjetiti 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 18 maj 2009, 14:15

Jagodina-Stella Rossa 1:5
(Pavlović 80' - Milijaš 54', 67', 90', Parker 64', 85')

Sad kad nemaju nikakvo opterečenje najbolje igraju, i treba neka brane ugled kluba
Moram pohvaliti Parkera koji je ušao u drugom poluvrenenu i fantastično je odigrao, dva fenomenalna gola i još ljepše asistencije(2)

Pošto je izbrisana tema YU Lige ovde ću staviti rezulatate Jelen Super Lige:
Rezultat:

Hajduk - Vojvodina 0:0

Borac - Banat 2:0 (0:0)
Alveš 49', Prtenjak 68'

Jagodina - Crvena zvezda 1:5 (0:0)
Pavlović 80' - Milijaš 54', 67', 90', Parker 64', 85'

Napredak - Čukarički 0:0

Rad - Partizan 1:5 (0:2)
Kaluđerović 70' - Bogunović 14', 32', Vujović 46', 89', Ilić 71'

Četvrtak, 21. maj:
17:00h OFK Beograd - Javor

Tabela:
1. Partizan 31 74
2. Vojvodina 31 57
3. Crvena zvezda 3155
4. Javor 30 46
5. Borac 31 37
6. Napredak 31 37
7. Rad 3135
8. Hajduk 31 35
9. Čukarički 31 34
10. Jagodina 31 34
11. Banat 31 30
12. OFK Beograd 30 29
*ostala su još dva kola do završetka sezone 08/09
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 20 maj 2009, 20:05

FK Jagodina - Crvena zvezda 1:5

golovi

navijanje
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 maj 2009, 22:31

VLADAN LUKIĆ ZA PREDSJEDNIKA.
RIP Adis Selmanović

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 23 maj 2009, 02:08

el-fighter je napisao/la:Crni oblaci su se nadvili nad Zvezdom. Ovaj beogradski klub, nekada prava Evrope, nalazi se u dosta teškoj situaciji.

Nadam se da će Srbija konačno pomoći Zvezdi i da će ovaj klub biti ponovo onaj stari.

Stidi se svog avatara, kad ovako nesto napises.
93,4 % " !!!

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 23 maj 2009, 18:33

Biće Zvezda ona prava već sledeće sezone.
Bolje i Lukić za predsjedika(svi ga forsiraju) nego ovaj "Citroën" što je već u upravi , koji je Zvezdu sa svojim kolegama doveo gdje je sada (Dragoljub Lekić)

SUTRA IMA DA BUDE PUNA MARAKANA PROTIV RADA
NAPRED ZVEZDO, CRVENA ZVEZDO
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 25 maj 2009, 14:20

Banat - Čukarički 0:0 (0:0)

Crvena zvezda - Rad 3:2 (2:1)
Abubakar 7', Parker 32', Milijaš 69' - Jovančić 4', 67'

Javor - Hajduk 3:0 (1:0)
Simić 17', 60', Račić 57'

Vojvodina - Jagodina 1:0 (1:0)
Mrđa 45'

Borac - OFK Beograd 2:1 (2:0)
Đoković 31', 45' - Milić 76'

Odigrano u subotu:

Partizan - Napredak 2:1 (1:0)
Moreira 41', Dijara 71' - Pavlović 75'

Tabela:
1. Partizan 32.77
2. Vojvodina 32. 60
3. Crvena Zvezda 32. 58
4. Javor 32. 50
5. Borac Čačak 32. 40
6. Napredak 32. 37
7. Čukarički 32. 35
8. Rad 32. 35
9. Hajduk Kula 32. 35
10. Jagodina 32. 34
11. Banat 32. 31
12. OFK Beograd 32. 30
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 25 maj 2009, 14:26

CRVENA ZVEZDA - RAD 3:2(2:1)
Abubakar 7', Parker 32', Milijaš 69' - Jovančić 4', 67'

Fantastična atmosfera pred 20000 DELIJA
Samo mi je žao što tekma nije duže trajala. Teško je bilo izaći sa stadiona.
ZVEZDO VOLIM TE

Galerija slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
- " $...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.