Jao vi igrali protiv Celtica, to se moralo ići, koji ste vi divovi, samo ko navija za Sarajevo ili Želju smije biti pametan i biti navijač : ) Odkud ti znaš ti kad sam ja zadnju ili prvu gledao neku utakmicu?
Smiješan si paša!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jao vi igrali protiv Celtica, to se moralo ići, koji ste vi divovi, samo ko navija za Sarajevo ili Želju smije biti pametan i biti navijač : ) Odkud ti znaš ti kad sam ja zadnju ili prvu gledao neku utakmicu?
Najlakše je pljuvati, vremenski uslovi u BiH su daleko od idealnih. Bolje gledati ovako nego da feed puste preko neta (što je bilo jednom iz Vrapčića).feniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:11Joj zvuka komentatora..ko da neki amateri prenose 3. beton ligu.
Da li je moguce da nema foruma u Svedskoj pa ti doso na ovaj da solis pamet?Celtic je napisao/la: ↑03 apr 2021, 11:37Smiješna liga, ne znam kako se možete nešto uzbuđivati oko utakmica i klubova, jedne druge prepucavati i vrijeđati. Više od pola vas je bilo možda jednom ili nikako na utakmici vaših giganata. Još kad krenu trenere iz ove lige gurati za selektore reprezentacija ili igrače u reprezentaciju, smiješno!
Kakvi ba vremenski uslovi, nemoj se ukopavat Bgti. Nije ovo prva utakmica..po kakvim snijegu i kakvoj kisi je radjen prijenos pa se ovo nije desavalo.tm01hzne je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:21Najlakše je pljuvati, vremenski uslovi u BiH su daleko od idealnih. Bolje gledati ovako nego da feed puste preko neta (što je bilo jednom iz Vrapčića).feniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:11Joj zvuka komentatora..ko da neki amateri prenose 3. beton ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.