FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 02 apr 2021, 22:14

lijevapolutka je napisao/la:
02 apr 2021, 22:10
Meni se čini da mi samo o prošlosti pričamo. Isto ko neki o Kosovu
Možemo li gledati naprijed ikako
Mene strah pogledsti naprijed, podijeljeni, isfrustrirani,sve moguce ljude smo istrosili u ovih 8 godina, **** skupstinu ne mozemo sazvati , u savezu nemamo ljudi dw nas zastite, u dugovima do guse :roll: ne znam sta nas to moze izvuci

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 02 apr 2021, 22:22

KANA je napisao/la:
02 apr 2021, 22:14
Mene strah pogledsti naprijed, podijeljeni, isfrustrirani,sve moguce ljude smo istrosili u ovih 8 godina, **** skupstinu ne mozemo sazvati , u savezu nemamo ljudi dw nas zastite, u dugovima do guse :roll: ne znam sta nas to moze izvuci

Investitor. Kojeg nema, a vjerovatno ga nece ni biti.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 02 apr 2021, 22:26

VeteranSA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:49
LjoZee je napisao/la:
02 apr 2021, 21:43
VeteranSA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:29
Šta sad trebamo sve zaboraviti, i onako stati uz njega? Da i sekunde obraza ima povukao bi se. Pichkica. A poslovica kaže, "kako posiješ, tako i žanješ" i tako mu se trenutno vraća. I ko ga j.ebe. Nije mi ga žao sekunde. Žao mi Želje i nas bolesnika...
Upravo to pitanje mozes i za tu gore situaciju upotrijebiti. Uvijek se gleda vise dogadjaja, sira slika, a ne samo jedna utakmica. Naveo sam ti primjer jer tvoj post mi nekako baca da mislis da je sad nesto drugacije kod navijaca, a nije. Da ima navijaca na stadionu culo bi se sigurno "Amare, odlazi" kao sto se tad culo "Uprava napolje". Uostalom uletili su mu navijaci na trening. Nisu sigurno dosli da ga pitaju kako je, sta radi u slobodno vrijeme i slicno.

Mi cemo na duze imati problema sa Vicom ko god bude u klubu jer nas ima na zubu. Na to moramo biti spremni sad, za godinu, dvije...
Okano nemoj porediti ove dvije stvari. Neuporedive su. Ne volim se vraćati unazad. Ono što gledamo negdje od Oktobra je bilo za otkaza već tada. Kako ga ne možemo otjerati, da ima i malo obraza, pokušao bi se dogovoriti, i otišao bi sam. Ali neka. Od najtrofejnijeg biće zapamćen i kao grobar Želje, na njegovih 100 godina. Golemo....
Naravno da će bit zapamćen,kao jedna od najznačajnih osoba u 100-godišnjoj istoriji našeg kluba.Neizbrisiv trag!

P.S. samo nađite ljude koji hoće da rade,koji će ponuditi rješenje,koji smiju stisnuti jajca da uđu,a da nemaju interes,lako ćemo mi njega skinuti.
Vidjeli smo pred skupštinu velike Željovce i biznismene
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 02 apr 2021, 22:34

Yebe lud zbunjenog hahahaha pa ne zna covjek vise ni sta bi rekao.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 02 apr 2021, 22:37

Malo off topic, trebali bismo objasniti igračima i navijačima Radnika da trebaju protiv Sarajeva i Borca zabiti deset golova u prvih deset minuta da bi im se priznao jedan i da bi mozda izvukli remi. Bas im je bezveze ovo sto kukaju. Samo govorim kao prosječan navijač Zeljeznicara u zadnjih par mjeseci

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 02 apr 2021, 22:48

Dokle je to regulisanje statuta za otvaranje prema investitorima?
Samo strani ulagac nemoj da nas vise nasi spasavaju Boga vam
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 apr 2021, 22:52

Kkavo otvaranje kad se ne mogu skupiti na male da odigraju a ne za skupstinu...

Imas samo sad ove hijene ko ovaj ubipitar sto lizu guzice za cenera..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 02 apr 2021, 22:55

delinjo je napisao/la:
02 apr 2021, 22:52

Jebote sta se ovde najavljivalo poslje "historijske" skupstine u januaru moje najmanje ocekivanje je bilo da cemo zabit go iz igre :rol:
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 02 apr 2021, 22:55

delinjo je napisao/la:

Ma sve i da se mogu skupit svi, ko bi htio doci
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 apr 2021, 22:58

PlavaOfanziva je napisao/la:
02 apr 2021, 22:55
delinjo je napisao/la:

Jebote sta se ovde najavljivalo poslje "historijske" skupstine u januaru moje najmanje ocekivanje je bilo da cemo zabit go iz igre :rol:
Ma klasicna hijena koja muze klupsku sisu u smislu da ima cilj piskaranja po forumima i sirenje neke lazne pozitive,lik nije navijac Zeljeznicara nego neki random lik koji je ubacen da brani ovu strukturu,kada ovi odu ide u nestanak ovaj nick svakako ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 apr 2021, 23:07

delinjo je napisao/la:
02 apr 2021, 22:58
delinjo je napisao/la:

Ma klasicna hijena koja muze klupsku sisu u smislu da ima cilj piskaranja po forumima i sirenje neke lazne pozitive,lik nije navijac Zeljeznicara nego neki random lik koji je ubacen da brani ovu strukturu,kada ovi odu ide u nestanak ovaj nick svakako ..
sve vec vidjeno ne bi me cudilo da je i sda bot bukvalno ista vrsta osobe bez obraza moras biti
frajer je najgora osobina bosnje koji bi za sitni sicar prodao sve živo pod koristi odbrane svog ljubimca
smijesno ga sad citati kako se vadi a toliko lazi , gadosti, uvreda napisao u prethodnim mjesecima

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 apr 2021, 23:13

Robust je napisao/la:
02 apr 2021, 23:07
delinjo je napisao/la:

sve vec vidjeno ne bi me cudilo da je i sda bot bukvalno ista vrsta osobe bez obraza moras biti
frajer je najgora osobina bosnje koji bi za sitni sicar prodao sve živo pod koristi odbrane svog ljubimca
smijesno ga sad citati kako se vadi a toliko lazi , gadosti, uvreda napisao u prethodnim mjesecima
Sjecam se dobro,kada je na pocetku nekad kad se tek Amar vratio,neko ga kritikovao a on mu psovao sestru i zenske clanove,cak mu porucio da pogine..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 apr 2021, 23:26

delinjo je napisao/la:
02 apr 2021, 23:13
Robust je napisao/la:
02 apr 2021, 23:07
delinjo je napisao/la:

Sjecam se dobro,kada je na pocetku nekad kad se tek Amar vratio,neko ga kritikovao a on mu psovao sestru i zenske clanove,cak mu porucio da pogine..
sjeti se samo sta je veseli sampanjac konobar i on nama ljetos govorili onako vrijedjati ljude zbog suprotnog misljenja je odvratno bilo
prvi mi ne zelimo da je klub u ovoj situaciji jer svakog istinskog navijača boli ovo al kad vidim kakvim poltronstvom i jadnim prozivanjima se sluza bacaj nas sa vrbanjusom u isti kos :puke: :puke:

eno gleda. dns onu objavu za onu djecurliju allahami mene bi ono sram bilo objaviti jos se debili ponose daj pomozite u otkrivanju koja su djeca u pitanju :urnebes:

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 02 apr 2021, 23:37

Sutra je utakmica koju moramo pobijediti ako hocemo da se borimo za evropu. Sami smo sebi nabili pritisak. Iako sam mislio da to necu nikada napisati, ali u slucaju poraza bi trazio ostavku kompletnog strucnog staba, uprave i prezidentea. Postavio Omera Joldica da do kraja vodi ekipu i sprema za narednu sezonu gdje bi postavio niske ciljeve za standarde Zeljeznicara i pokusao klub unormalizovati da nam najveci uspjeh ne bude dobitak licence.
Da se razumijemo i sa izborenom evropom u junu bi otjerao Cerica ako do tada ne ispuni obecano, a sa Amarom fino sjeo i vidio kako i sta dalje. Sta god da se odluci sa sefom volio bih da to bude interno i bez puno pompe da razni probisvijet, forumske dangube i tastatura ratnici veze nemaju sta se dogadja jer onaj ko vrijedja Osima, Stilica, Badzaka, nekog igraca iz pogona ne zasluzuje bilo kakav fidbek. Kako god i sta god nesto se mora promjeniti. Sest plata minusa je nevidjeni cirkus. Do tada se boriti, probati do evrope nekako.
Sretno Plavi.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 02 apr 2021, 23:46

KANA je napisao/la:
02 apr 2021, 22:14
Ništa

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 02 apr 2021, 23:50

Ja mislim da mogu Vukotic i Gredic :mrgreen:

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 02 apr 2021, 23:52

Cuj postavio bi Joldica za trenera :facepalm: :damn:
Ne odnosi se samo na tebe ali ovo vise nije ni smijesno koliko je zalosno sta navijaci pisu po javnim forumima i drustvenim mrezama..

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 02 apr 2021, 23:57

Brkooo je napisao/la:
02 apr 2021, 23:52
Ne odnosi se samo na tebe ali ovo vise nije ni smijesno koliko je zalosno sta navijaci pisu po javnim forumima i drustvenim mrezama..
Prije bi njega stavio nego bilo koga sa strane. Ako ne njega onda nekoga naseg iskljucivo s obzirom na situaciju i okolnosti. Pa ti s javnih foruma i drustvenih mreza su bitni kao i lanjski snijeg.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 03 apr 2021, 00:08

Ritamreda je napisao/la:
02 apr 2021, 23:57
Brkooo je napisao/la:
02 apr 2021, 23:52
Prije bi njega stavio nego bilo koga sa strane. Ako ne njega onda nekoga naseg iskljucivo s obzirom na situaciju i okolnosti. Pa ti s javnih foruma i drustvenih mreza su bitni kao i lanjski snijeg.
Nama ne trebaju "nasi treneri" jer je vecina jako jako losa. Serbo, Kemo Alispahic, Memic, Djurbuzovic, Joldic i slicni su nivo Brace iz Vrbanjuse i po znanju i po shvatanju fudbala. Znaci, hvala lijepo ali ne, ako zelimo da budemo koliko toliko normalan klub.
Bolje biti bez trenera nego da se ti gore nabrojani nesto pitaju..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 apr 2021, 00:11

Sutra pokusati da ne gledam utakmicu i ove balerine..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 34 gosta.