Evo vidim sad stavili su u sažetak. Za divno čudo. Cirkus živi
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cemu tolika mrznja? Penal je cist ko suza.
I tako ce jedni rec sta hocete i vi ste tako pa oni drugi da ste i vi tako i ide opravdanje za trenutno stanje.I tako u krug.El Fatiha i moje saucesce nasem fudbalu.Ja sam fudbal gledo za razliku od ovih novokompovanih sto svrsavaju na sudijske greske i odakle je ko.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Evo da tebe upitam, posto ti jarana nema. Zasto ste sutili 09.-13., i 2017/2018.? Da te podsjetim tada ste sve zive klali sudjenjem, a i sudije su bivale suspendovane radi poklonjenih penala vama, i cevenih kartona protivnicima.Alipasino je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:04I tako ce jedni rec sta hocete i vi ste tako pa oni drugi da ste i vi tako i ide opravdanje za trenutno stanje.I tako u krug.El Fatiha i moje saucesce nasem fudbalu.Ja sam fudbal gledo za razliku od ovih novokompovanih sto svrsavaju na sudijske greske i odakle je ko.
PSPHM
Jako zanimljivo zapazanje. A jos zanimljivije kako se samo Zeljo u tom kontekstu spominje, a npr. Sarajevo je 2016te izgubilo od Olimpika 1:3 na Kosevu i tako direktno uticali (osigurali olimpik) na vas ispad u drugu ligu.Grk1234 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:32Sad svu salu na stranu,razumijem frustracije navijaca Veleza,Celika koji je skroz povaljen,navijaca Slobode koji trpe nepravdu 20 i kusur godina ali da se javi navijac zelja i jauce i jos im nije jasno kako "ovako" nesto mogu opravdavati navijaci a Amaw je desetak godina vedrio i oblacio sa svojim satelitima(Leotar,Zepce,Brotnjo...), vecina su umrli a najveci polako u najtezim mukama.Ja sam rekao da ce zelja-Zepce 1-2 boliti i vratiti se kao bumerang,tad ste vecina to odobravali,ne svi i njima se izvinjavam ali takvi vec odavno ovde i ne pisu,zato sada gledajte rast Velikana....

Vracaj Leotar i Zepce izgidosmo!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Zna li se/ kada ce se znati ocjena za sudjenje gigovica veceras?
Koju ocjenu zasluzuje?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:29Zna li se/ kada ce se znati ocjena za sudjenje gigovica veceras?
Ko to moze da utvrdi da li je penal bio ili ne?
(sem objektivne forumske publike)
Zakaric je prosao ispred stopera, napravio sebi prostor i primio loptu, okrenut ka golu.
Ovaj Radnik baš ne vole sudije.Penali za emisiju vjerovali ili ne od svinja prije nekoliko godina do Borca danas...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Da se mene pita ja bi mu dao dozivotnu suspenziju sudjenja, ako se sjetimo ocjene 7.5 protiv Veleza, za veceras ocekujem 8.0Devils021 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:35Koju ocjenu zasluzuje?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:29Zna li se/ kada ce se znati ocjena za sudjenje gigovica veceras?
Zakaric je prosao ispred stopera, napravio sebi prostor i primio loptu, okrenut ka golu.

Udruzenje klubova jedini spas protiv saveza i ovakvih istupa. Klubovi trebaju dostaviti dopis da ne zele igrati pod ovakvim okolnostima i to je to!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:39Da se mene pita ja bi mu dao dozivotnu suspenziju sudjenja, ako se sjetimo ocjene 7.5 protiv Veleza, za veceras ocekujem 8.0Devils021 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:35Koju ocjenu zasluzuje?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:29Zna li se/ kada ce se znati ocjena za sudjenje gigovica veceras?
Zakaric je prosao ispred stopera, napravio sebi prostor i primio loptu, okrenut ka golu.dok je njega i slicnih nikad fudbal kod nas nece napredovat
I sta ces dobiti sto ga suspedujes? Pojavit ce se bilbija musa sehovic topalovic i slicni.. ovo samo mozes zaustaviti jasnom namjerom neigranjem iste i drzat se toga i to je to...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Ma brate mora se od nekud krenut, jedno gov.no manje.
Nece ni ova gamad dozivotno sudit, yebo ti to kad vec znas sta ce bit iako nije pocela utakmica
Nece ni ova gamad dozivotno sudit, yebo ti to kad vec znas sta ce bit iako nije pocela utakmica
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Ovo je tuga. Jos je jadnije kako Zakaric pada na njega kako bi izazvao kontakt iako lopta ni blizu njega nije. Svjestan ko im sudi i zna da ce svirati. Zakaric smece kao i Gigovic
#musvdg
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jeste jedno **** manje suspenduje ga do kraja sezone on opet 1 kolo naredne sudi. Zelji su lani po 5 6 kola zaredom suspendovali sudije, nista dobio nisi... ocekuj tamo ko je 3 boda ispod stola hajrovo i kome su namjenjena tako ce i biti. Evo olimpic ce 3 bobe dobit bez problema, vec je selimovic to zavrsio u ponedeljak....Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:47Ma brate mora se od nekud krenut, jedno gov.no manje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
kada sam bolje pogledao , čist penal, igrač Radnika napravio hokejaški rečeno bodiček.... ne bi Vaš Zakaraga ofirno pao beze, ipak je bio vaša uzdanica...

Još ako Vico prekine prvenstvo, ostade nam Željak i ove godine u suhoći...

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Ispunjeni svi uslovi za prekid prvenstva.
Znači frajer napravi skandal jesenas- isključe ga. Vrati se opet nakon par mjeseci i u prvom meču odmah napravi skandal.....
Zali bože ako Borac nekome uzme mjesto za Evropu
Zali bože ako Borac nekome uzme mjesto za Evropu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.