FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mamla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mamla » 02 apr 2021, 21:14

Mene vise od ovog sudjenja boli sto nam Vico spasava ime Ivice Osima. Spomenuo ga je u svoju korist do sada 10 puta.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 apr 2021, 21:15

VeteranSA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:07
Pa kada se desila Bjeljina, najjači udar je išao prema našoj upravi u tom trenutku. Pljuvačina, proračunata naravno. Zbog fudbala....
Ma nije to bitno , generalno smo mi takvi .Ovo protiv Olimpika.je mozda.najveca pljacka bila pa niko nista .

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 02 apr 2021, 21:19

A šta ćemo za keslanje u loži Zrinjskog?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 apr 2021, 21:19

VeteranSA je napisao/la:
Pa kada se desila Bjeljina, najjači udar je išao prema našoj upravi u tom trenutku. Pljuvačina, proračunata naravno. Zbog fudbala....
Pa i sad se desio Olimpik pa je pljuvacina bila usmjerena ka treneru i igracima od strane vecine. Na zvanicnoj 90% komentara ispod saopstenja je bila pljuvacina, a 10% je podrzalo i priznalo da smo osteceni. Omrazena je tada bila Uprava, omrazen je sada Amar i kod vecine nema opravdanje ni za jednu situaciju. Nema sad podrsku Amar pa da kazes pljuvalo se tad, sad ne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 apr 2021, 21:27

VeteranSA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:19
Brate i sad je keslanje isto ali ti okreces na neke druge stvari.Ja govorim o obicnom Zeljinom navijacu kako razmislja ako ne mozes Olimpiku zabiti 4 onda nemas sta traziti, ako ne mozes Krupu tamo uzeti nisi za Titulu , prosle godine ascare prekinuto sto nismo dobili Veleza ....sad 5 utakmica osteceni ma losi smo Amar ****.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 02 apr 2021, 21:29

LjoZee je napisao/la:
VeteranSA je napisao/la:
Pa i sad se desio Olimpik pa je pljuvacina bila usmjerena ka treneru i igracima od strane vecine. Na zvanicnoj 90% komentara ispod saopstenja je bila pljuvacina, a 10% je podrzalo i priznalo da smo osteceni. Omrazena je tada bila Uprava, omrazen je sada Amar i kod vecine nema opravdanje ni za jednu situaciju. Nema sad podrsku Amar pa da kazes pljuvalo se tad, sad ne.
Šta sad trebamo sve zaboraviti, i onako stati uz njega? Da i sekunde obraza ima povukao bi se. Pichkica. A poslovica kaže, "kako posiješ, tako i žanješ" i tako mu se trenutno vraća. I ko ga j.ebe. Nije mi ga žao sekunde. Žao mi Želje i nas bolesnika...

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 02 apr 2021, 21:30

KANA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:27
VeteranSA je napisao/la:
Brate i sad je keslanje isto ali ti okreces na neke druge stvari.Ja govorim o obicnom Zeljinom navijacu kako razmislja ako ne mozes Olimpiku zabiti 4 onda nemas sta traziti, ako ne mozes Krupu tamo uzeti nisi za Titulu , prosle godine ascare prekinuto sto nismo dobili Veleza ....sad 5 utakmica osteceni ma losi smo Amar ****.
Nemoj ga meni braniti svega ti. Znaš šta mislim, i najiskrenije, živim za dan da njemu i njegovim botinama vidim leđa u Želji...

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 apr 2021, 21:32

VeteranSA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:30
KANA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:27
VeteranSA je napisao/la:
Nemoj ga meni braniti svega ti. Znaš šta mislim, i najiskrenije, živim za dan da njemu i njegovim botinama vidim leđa u Želji...
Brate nebitan je on , tvoje pravo da ga ne volis ali ovo sto se nama dogadja je katastrofa. Sutra da Amar ode isto ce nam raditi I isto cemo sutiti , takav smo mi sklop.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 02 apr 2021, 21:35

VeteranSA je napisao/la:
A šta ćemo sa 9 pehara?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 02 apr 2021, 21:38

Kako imate snage više braniti ikoga.Ja ne mogu više da smislim ni Misketa,Žuju,Osima (Amara naravno),Jaska itd itd.Hvala im svima od srca sto su uradili ali nista specijalno niko nije uradio(nema potrebe da me napadate sad Miske je izgradio istok ovo ono i jug bi da ga nisu sklonili),Amara ne može oprati grupna faza a ne pobjeda protiv nekoga nažalost.Nadam se boljem vremenu našem Željezničaru jer to zaslužuje kao najbolji klub sa najboljim navijačima naše divne Bosne i Hercegovine koju debili ruše iz dana u dan.VOLIM TE ŽELJO!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 02 apr 2021, 21:42

UBIPITAR je napisao/la:
02 apr 2021, 21:35
VeteranSA je napisao/la:
A šta ćemo sa 9 pehara?
Ne vuci me za jezik djece ti...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 apr 2021, 21:43

VeteranSA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:29
Šta sad trebamo sve zaboraviti, i onako stati uz njega? Da i sekunde obraza ima povukao bi se. Pichkica. A poslovica kaže, "kako posiješ, tako i žanješ" i tako mu se trenutno vraća. I ko ga j.ebe. Nije mi ga žao sekunde. Žao mi Želje i nas bolesnika...
Upravo to pitanje mozes i za tu gore situaciju upotrijebiti. Uvijek se gleda vise dogadjaja, sira slika, a ne samo jedna utakmica. Naveo sam ti primjer jer tvoj post mi nekako baca da mislis da je sad nesto drugacije kod navijaca, a nije. Da ima navijaca na stadionu culo bi se sigurno "Amare, odlazi" kao sto se tad culo "Uprava napolje". Uostalom uletili su mu navijaci na trening. Nisu sigurno dosli da ga pitaju kako je, sta radi u slobodno vrijeme i slicno.

Mi cemo na duze imati problema sa Vicom ko god bude u klubu jer nas ima na zubu. Na to moramo biti spremni sad, za godinu, dvije...

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 02 apr 2021, 21:46

Znači našu legendu, našeg najtrofejnijeg trenera, koji sjedi u loži Zrinjskog i kesla se, nakon utakmice 3-3 kada smo se SVI, ali baš SVI sa životom rastajali neko pravda osvojenim trofejima Želje? Koji su (dobrim vođenjem) osvojili igrači na terenu, kao i ogromnom podrškom navijača???

"Momak ti si zaluto ovdje" što bi neko nekada rekao....

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 02 apr 2021, 21:47

Kreće Regionalna bokserska liga: Željezničar i Radnik predstavljaju BiH, žrijeb u Sarajevu.
Sretno momci.
Zadnja izmjena: Mehmedaga, dana/u 02 apr 2021, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 02 apr 2021, 21:49

LjoZee je napisao/la:
02 apr 2021, 21:43
VeteranSA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:29
Upravo to pitanje mozes i za tu gore situaciju upotrijebiti. Uvijek se gleda vise dogadjaja, sira slika, a ne samo jedna utakmica. Naveo sam ti primjer jer tvoj post mi nekako baca da mislis da je sad nesto drugacije kod navijaca, a nije. Da ima navijaca na stadionu culo bi se sigurno "Amare, odlazi" kao sto se tad culo "Uprava napolje". Uostalom uletili su mu navijaci na trening. Nisu sigurno dosli da ga pitaju kako je, sta radi u slobodno vrijeme i slicno.

Mi cemo na duze imati problema sa Vicom ko god bude u klubu jer nas ima na zubu. Na to moramo biti spremni sad, za godinu, dvije...
Okano nemoj porediti ove dvije stvari. Neuporedive su. Ne volim se vraćati unazad. Ono što gledamo negdje od Oktobra je bilo za otkaza već tada. Kako ga ne možemo otjerati, da ima i malo obraza, pokušao bi se dogovoriti, i otišao bi sam. Ali neka. Od najtrofejnijeg biće zapamćen i kao grobar Želje, na njegovih 100 godina. Golemo....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 apr 2021, 21:56

VeteranSA je napisao/la:
02 apr 2021, 21:49
Okano nemoj porediti ove dvije stvari. Neuporedive su. Ne volim se vraćati unazad. Ono što gledamo negdje od Oktobra je bilo za otkaza već tada. Kako ga ne možemo otjerati, da ima i malo obraza, pokušao bi se dogovoriti, i otišao bi sam. Ali neka. Od najtrofejnijeg biće zapamćen i kao grobar Želje, na njegovih 100 godina. Golemo....
Kako se ne mogu porediti? Clan bivse administracije koji je otisao za Misimovicem i bio je blizak njemu javno sad na facebook-u pise statuse protiv Amara i neke smajlice, komentare. To su njihovi odnosi koji nisu ocigledno razrjeseni. Svi oni su odlucili svoje licne odnose staviti iznad kluba i imamo sta imamo. Napisao sam i u decembru 2018. i sad to vrijedi: "Dobro cini, dobru se nadaj. Lose cini...". Njihovi mandati ce zavrsiti na isti nacin - tragicno, ali svako sam bira i nacin i put i sve. Nikog mi nije zao ni od bivsih ni od sadasnjih.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 apr 2021, 21:59

Mirza Raščić !

Sud, zatvor , državo 👎

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 02 apr 2021, 21:59

Mehmedaga je napisao/la:
02 apr 2021, 21:38
Kako imate snage više braniti ikoga.Ja ne mogu više da smislim ni Misketa,Žuju,Osima (Amara naravno),Jaska itd itd.Hvala im svima od srca sto su uradili ali nista specijalno niko nije uradio(nema potrebe da me napadate sad Miske je izgradio istok ovo ono i jug bi da ga nisu sklonili),Amara ne može oprati grupna faza a ne pobjeda protiv nekoga nažalost.Nadam se boljem vremenu našem Željezničaru jer to zaslužuje kao najbolji klub sa najboljim navijačima naše divne Bosne i Hercegovine koju debili ruše iz dana u dan.VOLIM TE ŽELJO!
:clap:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 02 apr 2021, 22:10

Meni se čini da mi samo o prošlosti pričamo. Isto ko neki o Kosovu
Možemo li gledati naprijed ikako
moSa ljoŽe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 apr 2021, 22:12

I Misimovica,i Amara nabijem na tuki...

Grobari Zelje su postali i jedan i drugi zbog ega,a mogli su biti legende...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac i 15 gostiju.