Ljepota. Sad taj sto je to odlucio neka plati stetu iz svog dzepa ako je neka steta napravljena. Ovi sa slika i nedjeluju kao neko ko zna obiti bilo sta. Prije ce biti da debili nisu ni zakljucali prostorije..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pročepit će negdje.
Platit ce **** moj,sve dok je ovako uredjen klub da niko nema nikakve odgovrnosti,nece ni snositi istu za bilo sta...vaaljda se neekada sve ovo promijeni da ne moze svaki idiot zavaljivati klub bez bilo kakve odgovornosti..MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 apr 2021, 16:23Ljepota. Sad taj sto je to odlucio neka plati stetu iz svog dzepa ako je neka steta napravljena. Ovi sa slika i nedjeluju kao neko ko zna obiti bilo sta. Prije ce biti da debili nisu ni zakljucali prostorije..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisam insajder ali samo je jedan moguci odgovor,da je Jasko to uplatio,nema ko drgi realno kapacitet za to..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Klub je nedavno potpisao ugovor sa Gradom za isplatu tih para iz budzeta sto su planirali, imaju sponzori, Fan Shop, Op itd. Da nema feninga na racunu ugaseni bi zvanicno bili.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta kaze Mladost iduce kolo ima tesko gostovanje
ja kontam kome gostuju 

Nego Bojac ako dobije ide prekid lagano
da upitam za druga gdje ba nestade mozzart i kutjevo
Tatini sinovi koji su s razlogom poslani. Eto i hakerski je napad bio jer je neki etf-ovac vjezbao kako ce hakirati banke.
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem šta se sve dešava ... ne Pamtim da su se gore stvari desavale . Da mi je čuti kakvu pozitivnu vijest u vezi kluba tačno mislim da bi me srčani opalio .
Portal Repreze,nta cija.ba saznaje kako su provalnici ušli samo u hodnik klupskih prostorija te otuđili određene rekvizite Fudbalskog saveza BiH sa meča BiH – Francuska koji se igrao 31. marta na stadionu Grbavica.
Nemoj tako @braco vidis da se ljudi trude za ovaj veliki jubilej. Pokledaj ti aktivnosti za samo tri mjeseca. Svaki dan neka stamotabraco je napisao/la: ↑02 apr 2021, 16:06Jel' moguće svako malo neka glupost da nam se dešava![]()
Molim vas upratite šta se dešava u Želji samo od januara![]()
Prošla tek 3 mjeseca 2021. godine, a već smo imalo ona sranja sa dugovima prema Lendriću i Veselinoviću, hakerski napad, nemogućnost registracije Ikića, krađa kablova, upad navijača na trening, današnji upad na stadion, predsjednik nam pjeva po emisijama i maše šalovima, najavljuje zlatne lopte, upitne licence za ligu i za evropu, dugovanja za Vrhovca, kašnjenje plata, ostavke Badžaka i predsjednika i potpredsjednika skupštine, neodržavanje vanredne skupštine jer pola delegata se nije ni pojavilo i šlag na tortu užasni rezultati gdje smo zabili samo 1 go iz penala, ispali iz kupa i došli na šestu poziciju na tabeli.
Znači sve ovo u prva tri mjeseca 2021. godine, kakav li nas ostatak godine čeka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kaže haj budi normalan kao navijač Želje![]()

Ma fora je sto su i navijaci dotakli najjvece moguce dno,nekada bi padale glave za 10 % ovoga sto su ovi napravili..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Brate navijaci su se kroz generacije zalagali, zrtvovali, sto ti kazes skidali glave i sta smo dobili? Ispisali se svi po nama. Sa ovim nemaju veze navijaci i nemoj u nama da trazis krivca. Mi smo svoje zivote posvetili Zelji isto kao i beskrajnu ljubav dokazani milion puta. Vladajuce strukture kluba sadasnje, bivse a kunem ti se i budice su tu samo zbog jedne stvari LICNOG INTERESA i oni su iskljucivo krivi za stanje u klubu
-
- Kontakt:
Kakav penal za Borac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.