Ista sorta.lijevapolutka je napisao/la: ↑02 apr 2021, 14:19i lažni skupštinarisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 14:14Dobit ćemo ove, barem ja tako mislim. Ali promjene su potrebne kakve ne znam, da znam kakve već bi ja počeo radit na njima. Ovo na šta sad lićimo je najgore izdanje kluba koje ja pamtim. I pitanje je šta će biti na kraju sezone. Borimo se za goli život.Dejan1921 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 13:48Loši smo, atmosfera u klubu je loša, sudije i savez gledaju na svakom koraku da nas podapnu, tako da je ovdje sve osim poraza odličan uspjeh. Nadam se što većem broju mlađih igrača u sastavu kako bi do kraja sezone iskoristili priliku i stvarali kostur za iduću.
Samo bih još dodao da su meni lično najmrži a po meni i najveća rak rana našeg kluba lažni navijači. Ovom prilikom im želim **** svu familiju kurci jedni obicni. **** vam majku.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
gadi mi se sve ovo ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nemam ti ja tih insajderskih nažalost. Samo ovo što se vidi golim okom.Mehmedaga je napisao/la: ↑02 apr 2021, 14:13Haj nam jos nesto reci sto ne znamoDejan1921 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 13:48Loši smo, atmosfera u klubu je loša, sudije i savez gledaju na svakom koraku da nas podapnu, tako da je ovdje sve osim poraza odličan uspjeh. Nadam se što većem broju mlađih igrača u sastavu kako bi do kraja sezone iskoristili priliku i stvarali kostur za iduću.
- lijevapolutka
- Kontakt:
moSa ljoŽe
Ma muka mi je od svega ovog daj juniore nek zavrse prvenstvo da bude sta pozitivno iduce sezone sad dal najjaci rang BiH ili ne do Bog kakve kantonalne...Dejan1921 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 14:34Nemam ti ja tih insajderskih nažalost. Samo ovo što se vidi golim okom.Mehmedaga je napisao/la: ↑02 apr 2021, 14:13Haj nam jos nesto reci sto ne znamoDejan1921 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 13:48Loši smo, atmosfera u klubu je loša, sudije i savez gledaju na svakom koraku da nas podapnu, tako da je ovdje sve osim poraza odličan uspjeh. Nadam se što većem broju mlađih igrača u sastavu kako bi do kraja sezone iskoristili priliku i stvarali kostur za iduću.
Djeca nekakva. Nisu valjda skontali da imaju kamere i da ce se samo ovako izblamirati kad objave portali njihove slike.lijevapolutka je napisao/la: ↑02 apr 2021, 14:35https://r.aport.ba/provaljeno-na-stadio ... tografije/
vidi ti debilnih faca
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vidi ovog sa cvikama, idi sine uhvati se Fortnite... Pa gdje su zastitari? Kako je moguce da neko udje u prostorije kluba?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Isti sam ti brate...tuga me hvata i muka mi je...a nikako da nešto pozitivno krene pa da se kao možemo za to uhvatiti.
Djecu treba udarati jako i precizno
Kakva su ovo djeca ušla na stadion? Pa i traže iz kluba
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
“Stadion Grbavica je u potpunosti pokriven videonazdorom i pod kontrolom zaštitarske agencije.."

Ne pise nigdje da su nesto uzeli. Ovo mi vise lici da su onako hodali ne kontajuci da imaju kamere. Ni po facama ne bih rekao da su neki lopovi, da kradu nesto inace, ali izgled nekad vara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta kaze analiza protiv Tuzle,69 napada po krilu i samo 2 centarsuta ahhaha,stid me majke mi..
Ovu djecu ne treba dirati,vjerovatno pubertet i adrenalin ih udario,ne radi se o nekim krimosima **** mu
Malo je seljacki objaviti im ovako slike kao da su nesto ukrali..
Ovu djecu ne treba dirati,vjerovatno pubertet i adrenalin ih udario,ne radi se o nekim krimosima **** mu

Malo je seljacki objaviti im ovako slike kao da su nesto ukrali..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma ja sam jednom pokusao na kosevo ovako uci sa jednom ribom,bilo ono aktuelno kako je Pokrivac karao Nives na centru igralista, i da probam 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ukrali neku opremu od saveza, nezvanično.
Divi ovog gejmera u "Šaim se" majici. Dabogda ti Baka Prase napravio i sestru i brata.
Divi ovog gejmera u "Šaim se" majici. Dabogda ti Baka Prase napravio i sestru i brata.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Pa šta radi ovaj futavac iz GAMA-e? Meni ne da da se slikam na stadionu a ulaze mu ova balavurdija. Da Bog dragi sačuva.
Željezničar za život cijeli!
SudoHusika je napisao/la: ↑02 apr 2021, 14:57Ukrali neku opremu od saveza, nezvanično.

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Husika najjaci Allaha mi,odmah udara na zenske clanove porodica..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.