I ti mene jer ne razumiješ moje postove iako si ih dubinski analizirao.
Ti si recimo skontao da ja smatram da je Civic bolji od Kolasinca ili da ovog drugog ne volim - a to je daleko od istine.
Ja branim Civica od neargumentovanog pljuvanja jer momak uglavnom korektno odradi svoj posao kad dobije priliku, ništa slabije od Kolašinca. Pri tome ne mislim da je bolji od Kolasinca nego tražim da Kolasinac koji je bolji mora da dadne mnogo više ovoj reprezentaciji.
Civic jeste slabiji igrac od Kolašinca ali Kolasinac predstavama u reprezentaciji ne ostavlja dojam da je bolji...godinama unazad.
Evo meni je na prvu naumpalo 5 loših situacija Kolasinca protiv Francuske: kasnio s offside zamkom u 3.minuti kada je Mbappe izašao sam ispred Sehica (ne daj Bože da je to bio Civic, ne bi prezivio - ovako se i ne spominje), zatim 2 amaterska ispadanja u odbrani pored Pavarda i jos jednog te 2 upropastene dobre situacije naprijed gdje je trebao odigrati završni pas.
Bilo je još grešaka ali ovo mi je na prvu naumpalo a vi ga dižete u nebesa zbog prosječne partije i to zato što se postavio kao zid ispred Mbappea na centru.
Pa bolje je Todorović odigrao na drugoj strani ali svi ga pljuju.
Ti ako si igrac ARSENALA (SCHALKEA) ima da odskaces a ne da budeš u rangu igraca Hajduka ili Ferencvarosa, ili tik iznad.
...moji svi postovi su u ovom tonu...ne dozvoljavam da se neopravdano pljuju Sehic, Civic, Sanicanin i slični. Zapravo su Sehic i Sanicanin vrhunski igrali svaku utakmicu.
Naravno da i pogriješim u procjeni ali smatram da nastojim biti objektivan, za razliku od većine.
Izvinjavam se zbog dužeg posta ali očito da se ne razumijemo...
Možda nekad na dan utakmice kad se kapije otvore, dodjem, prvo na dzumu zajedno pa onda i na kahvu.