Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U nas u selu se jedna j*bala za kesu makarona xD.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Eto mene onda tamo sa paketom makarona.. još ako vam valjaju ženske...sikirica je napisao/la:U nas u selu se jedna j*bala za kesu makarona xD.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ma ne valju ba.Sise im se odapele do zemlje.Da su dobre ja bi ga umocio davno.Sexmachineboy je napisao/la:Eto mene onda tamo sa paketom makarona.. još ako vam valjaju ženske...sikirica je napisao/la:U nas u selu se jedna j*bala za kesu makarona xD.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
haha vi priznali da je old trafford selo 

- legenda reala
- Kontakt:
gdhje sthe ljudhi?????jestel živhi
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nemoj mashino imas ti albuSexmachineboy je napisao/la:Eto mene onda tamo sa paketom makarona.. još ako vam valjaju ženske...sikirica je napisao/la:U nas u selu se jedna j*bala za kesu makarona xD.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
de si legendo? Kako ti furaju ovi realovci?legenda reala je napisao/la:gdhje sthe ljudhi?????jestel živhi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- legenda reala
- Kontakt:
idu nekakoalfarouqaminu je napisao/la:de si legendo? Kako ti furaju ovi realovci?legenda reala je napisao/la:gdhje sthe ljudhi?????jestel živhi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šta si umanjio sa postovima ,da si odma nastavio ,opašće ti prosjek jesi čuo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
izgleda harry se vratio sa tajlandalegenda reala je napisao/la:idu nekakoalfarouqaminu je napisao/la:de si legendo? Kako ti furaju ovi realovci?legenda reala je napisao/la:gdhje sthe ljudhi?????jestel živhi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šta si umanjio sa postovima ,da si odma nastavio ,opašće ti prosjek jesi čuo

- legenda reala
- Kontakt:
neka je ,kako je dobio jackpot na bingu
nikako se ne javlja

- alfarouqaminu
- Kontakt:
aha nema ga,dobi pare i sada ko nas j.be....boli ga uvcelegenda reala je napisao/la:neka je ,kako je dobio jackpot na bingunikako se ne javlja

ja sam jednom gledao prenos nekog prvenstva u slaganju čaša na eurosportu... tako da je taj stoni fudbal i ozbiljna stvar s obzirom sta sve oni prikazuju.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Aman jarabi... Svjetsko prvenstvo u stonom fudbalu
Gdje ovaj Eurosport ovo nađe![]()
You are someone else I am still right here
- legenda reala
- Kontakt:
ma bilo je nekad i takmičenje u pretezi (obaranje ruke )fera je napisao/la:ja sam jednom gledao prenos nekog prvenstva u slaganju čaša na eurosportu... tako da je taj stoni fudbal i ozbiljna stvar s obzirom sta sve oni prikazuju.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Aman jarabi... Svjetsko prvenstvo u stonom fudbalu

- the scouser
- Kontakt:
I ja sam gledao nekakve skokove pasa u dalj...drama jako...bace keru lopticu,stap ili tako nesto,i on skace u bazen s vodom,a sa strane bazena one oznake za metrazu 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma ludi su ovi sa evrosporta,svaka im castthe scouser je napisao/la:I ja sam gledao nekakve skokove pasa u dalj...drama jako...bace keru lopticu,stap ili tako nesto,i on skace u bazen s vodom,a sa strane bazena one oznake za metrazu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHA. Ne mogu da vjerujem.fera je napisao/la:ja sam jednom gledao prenos nekog prvenstva u slaganju čaša na eurosportu... tako da je taj stoni fudbal i ozbiljna stvar s obzirom sta sve oni prikazuju.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Aman jarabi... Svjetsko prvenstvo u stonom fudbalu

farmaceutskoj bagri zahvalilo para pa opet plasirase H1N1... mater im, sada opet moram ono gov.no od maske turati na labrnju u pm !!! 

- Megamon
- Kontakt:
@Monolog
Kakva je ona starbucks kafa?Je li bolja od ove bosanske sto u njoj carape cijede
Kakva je ona starbucks kafa?Je li bolja od ove bosanske sto u njoj carape cijede

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jes' qrac. Nije joj ni do koljena. Boga pitaj šta oni Indijci i Šri Lančani stavljaju unutra dok je prave.Megamon je napisao/la:@Monolog

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 5 gostiju.