Vico Zeljković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: " "
Bas me zanima jel ga pitao, da li je jednom bio na utakmici reprezentacije prije nego sto je bio "izabran"?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kontam da bi bilo mrtvih. Čak i oni koji navijaju za Bosnu i Hercegovinu u Banja Luci sumnjam da bi smjeli otici na utakmicu zbog mogucih incidenata i potencijalnog etiketiranja kako su izdajnici itd. Meni je prvom krivo sto je tako ali tako je jbg.Swanfilter je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:47Da vidimo, ako je Vico vec toliko jak u BL, moze li kod svojih izlobirati da se u istoj toj BL odigra bilo kakva nacionalna tekma. Onako, da se odigra u normalnim okolnostima, naboja nit ne ocekujem. Ako je Baja i on, neka odradi tu stvar i imace ogroman plus u javnosti ...
DAS IST WALTER
De bolan pustite se više te priče.. repka u Banjaluci, u Grudama, u Širokom...živimo tu gdje živimo.. i to se neće popraviti i repka tu ne treba da igra. Treba biti realan, u ljudskim glavama se nije ništa promijenilo od 92. samo je postalo gore. Radije bi volio da se ljudi više povezuju poslom, trgovinom, turizmom, brakovima.. a repka tu nikada neće biti dobrodošla..
Kad bude srbija igrala u novom pazaru tada ce bh repka igrati u bl....ili kad Spanija bude igrala u bilbau pamploni ili barceloni... pa spanija ne bi smjela ni na stsdionu espanyola da igra...ljudi shvatite da ova seljadija sto se skotrljala u bl poslije rata kao I ljudi u sirokom brijegu ne osjecaju bih kao svoju repku...ona prava autohtona banja luka cije srce kuca za bosnu je sada u malmu goeteborgu kopenhagenu Stockholmu....tuzno je sto je tako ali tako je...zahvalite se srbinu aliji za to ....
Puna podrska predsjedniku i samo jako, najveci + je stajanje u kraj Sarajlijicama bez postenja i morala.
Sto prije Begicu oduzeti sve ovlasti, a zatim istjerati Dzemidzica, Pilava i slicnu bagru.
Sto prije Begicu oduzeti sve ovlasti, a zatim istjerati Dzemidzica, Pilava i slicnu bagru.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Sumnjam da Srbi koji su i prije rata živjeli u BL nešto više vole reprezentaciju BiH od ove, kako ti kažeš, "seljadije koja se skotrljala" poslije rata.gruezi je napisao/la: ↑02 apr 2021, 07:28Kad bude srbija igrala u novom pazaru tada ce bh repka igrati u bl....ili kad Spanija bude igrala u bilbau pamploni ili barceloni... pa spanija ne bi smjela ni na stsdionu espanyola da igra...ljudi shvatite da ova seljadija sto se skotrljala u bl poslije rata kao I ljudi u sirokom brijegu ne osjecaju bih kao svoju repku...ona prava autohtona banja luka cije srce kuca za bosnu je sada u malmu goeteborgu kopenhagenu Stockholmu....tuzno je sto je tako ali tako je...zahvalite se srbinu aliji za to ....
- kontrasviju
- Kontakt:
Kako moze biti pljuvanje pitati predsjednika fudbalskog saveza reprezentacije BiH, da li je jednom bio nesluzbeno na utakmici reprezentacije BiH. Meni je to npr interesantno ali i relevantno pitanje.
Ma nabijem ja ga njega i njegovu retoriku i njegovu pricu.
Ovu suplju svoju moze prosipati negdje drugo.
Za 4 godine Boze zdravlja samo cu se citirati. Nista on nece uradit bajno i vise od prethodnika. Njima ce cilj biti samo repka da se domogne nekog takmicenja jer jedino tad se dobiva neka ozbiljnija lova.
Sto to ne postaviste neku legendu za selektora mlade ili juniorske repke.
Pa u startu dokazi djelima da niste isti. Napravit ce on od Saveza vijece ministara ko Dajo mu i cirkus. Samo polako, vrijeme je najbolji pokazatelj svega.
Ovu suplju svoju moze prosipati negdje drugo.
Za 4 godine Boze zdravlja samo cu se citirati. Nista on nece uradit bajno i vise od prethodnika. Njima ce cilj biti samo repka da se domogne nekog takmicenja jer jedino tad se dobiva neka ozbiljnija lova.
Sto to ne postaviste neku legendu za selektora mlade ili juniorske repke.
Pa u startu dokazi djelima da niste isti. Napravit ce on od Saveza vijece ministara ko Dajo mu i cirkus. Samo polako, vrijeme je najbolji pokazatelj svega.
pa ovaj je isti dodo, pljunuti.
krkanska gradja, suplja prica, namigivanje, kreveljenje, podstapalice, pokreti...
takav ce biti i u radu. cilj je promijeniti sve sto je bilo, ja doso' u sarajevo i sad cu ja njima pokazati ko je vico...
sta kaze, 12 godina haha
tacno ovi iz sumske sve vide kao uspjeh samo ako zakinu sarajevo, moze i repka u zenicu, samo nek nije u sarajevu.
mada, kad vidis kako su je ovi iz sda shupacki odveli sa bilinog, vjerovatno je i opravdano haha
lik doveo tutu, onako kako ga je doveo, kao da je kim birao selektora sj. koreje i on ce sad nesto dovesti u red, e bas:-)
njemu je najbitnije da repka nije izgubila u finskoj i da moze odmah reci, kao sto je i rekao, prosli put smo izgubili, petev je tito:-)
krkanska gradja, suplja prica, namigivanje, kreveljenje, podstapalice, pokreti...
takav ce biti i u radu. cilj je promijeniti sve sto je bilo, ja doso' u sarajevo i sad cu ja njima pokazati ko je vico...
sta kaze, 12 godina haha
tacno ovi iz sumske sve vide kao uspjeh samo ako zakinu sarajevo, moze i repka u zenicu, samo nek nije u sarajevu.
mada, kad vidis kako su je ovi iz sda shupacki odveli sa bilinog, vjerovatno je i opravdano haha
lik doveo tutu, onako kako ga je doveo, kao da je kim birao selektora sj. koreje i on ce sad nesto dovesti u red, e bas:-)
njemu je najbitnije da repka nije izgubila u finskoj i da moze odmah reci, kao sto je i rekao, prosli put smo izgubili, petev je tito:-)
- imekorisnicko
- Kontakt:
I mene žešće podsjeća na Dodu pokretimababino je napisao/la: ↑02 apr 2021, 10:20pa ovaj je isti dodo, pljunuti.
sta kaze, 12 godina haha

Što se tiče reprezentacije u Zenici,ne vidim nikakav problem.
U zadnjih 15 godina smo svakako u Zenici odigrali 90% utakmica,a i ne vidim,politički gledano, kako će percepciju države oštetiti igranje reprezentacije u Zenici,a ne u Sarajevu. Taktike tog tipa su ugl da se nešto prikaže kao disfunkcionalno međutim ovdje toga nema.
Samo nek otjera Dzemidzica i Pilava za ostalo me libo racku i nek postavi jos 2 bivsa reprezentativca to je to
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Naravno da im je cilj samo plasman jer tu su milione. Od prodaje rahmanovica, tatara, ziljkica itd preko repke nema nikakve love vise. Nije to kao prije kad si mogao igraca poturiti s pricom da je reprezentativac. Danas imas sva prvenstva na tv-u i odma vidis da doticni nemaju nikakav kvalitet. Samo plasman donosi ogroman novac.
A repka svakako treba u zenici igrati. Grbavica sa one dvije tribine je sramota. A takodzer i igrace u trening centar a ne na ilidzu.
A repka svakako treba u zenici igrati. Grbavica sa one dvije tribine je sramota. A takodzer i igrace u trening centar a ne na ilidzu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ovaj nas levat od nacelnika ako im da i onaj ostatak zemlje oko centra, bez ikakve kontrausluge, tipa prosirenje sjevera/juga na bilinom polju, lik nije normalan.Maestro je napisao/la: ↑02 apr 2021, 10:37Naravno da im je cilj samo plasman jer tu su milione. Od prodaje rahmanovica, tatara, ziljkica itd preko repke nema nikakve love vise. Nije to kao prije kad si mogao igraca poturiti s pricom da je reprezentativac. Danas imas sva prvenstva na tv-u i odma vidis da doticni nemaju nikakav kvalitet. Samo plasman donosi ogroman novac.
svakako su uzeli dobar komad, koji im niko nije dao negdje drugo a zenica od toga nema nista. zenicka djeca i klubovi gore ne smiju prismrditi.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja bih rekao napaćen narod. Pa Senad u Centralnom svršava kad neko ko nije "musliman" kaže za BiH da je njegova država.

Pojedincima se diže ona stvar kada neko ko je pravoslavac ili katolik kaže da navija za reprezentaciju BiH, odnosno da je Bosanac. Napaćen narod koji toliko pati za nekom jedinstvenom, ujedinjenom državom a svima bi bilo bolje da se uvažava i poštuje tuđe mišljenje i izbor. Zašto forsirati repku u BL kada znaš da u najboljem slučaju poslije te tekme ništa neće biti bolje. Nećeš ni zadovoljit svoje "potrebe" nego ćeš yebat mater što se kamenovao bus reprezentaciej i zviždala himna.
Nek voli ko šta hoće, nametanje stavova i želja u skorijoj budućnosti bi moglo rasparčat i ovo malo fiktivne države što imamo.