FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dejan1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dejan1921 » 01 apr 2021, 20:28

delinjo je napisao/la:
01 apr 2021, 20:23
Dejan1921 je napisao/la:
01 apr 2021, 20:22
KANA je napisao/la:
01 apr 2021, 20:18

zar fakat vise ikog boli **** ko ce igrati :damn:
Voli te brat :rol: dzaba sto si nestao, ne mogu protiv srca
Ali ima pravo,ljudi i dalje razradjuju foormacije i ove poluigrace :mrgreen:
Ma u pravu je sto posto :rol: I ja gledam mrtvi ozbiljni kontaju ko će na go, ko u špic, hoćemo li sa krilima ili bez. Nije naša raja normalna džaba sve

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 apr 2021, 20:49

Dejan1921 je napisao/la:
KANA je napisao/la:
Mehmedaga je napisao/la:
01 apr 2021, 20:16
Jel Erić spreman za Slobodu i koji sastav očekujete.Možda ovako nešto:
Erić
Stevanović-Kosorić-Čelik-Šehić
Šaban-Meša
Mujezinović Ramović
Štilić
Lendrić
:zviz: ma ti bi sve na svijetu dao za jedan pp makar pun lazi bio :D samo da cujes da ce biti bolje

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 01 apr 2021, 20:55

KANA je napisao/la:
01 apr 2021, 20:49
Dejan1921 je napisao/la:
KANA je napisao/la:

:zviz: ma ti bi sve na svijetu dao za jedan pp makar pun lazi bio :D samo da cujes da ce biti bolje
A znaš me brate :rol:

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 01 apr 2021, 22:09

Jedva cekam da Amar ode iz kluba zajedno sa svima koje je doveo, samo iz razloga sto je stadion zapusten i nije mi jasno kako je Uefa odobrila utakmicu protiv Francuske. A evo Vico najvio da reprezentacija ide u Zenicu, jer ima bolje uslove od nase Grbavice.
Mjau !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 apr 2021, 22:16

Machak je napisao/la:
01 apr 2021, 22:09
Jedva cekam da Amar ode iz kluba zajedno sa svima koje je doveo, samo iz razloga sto je stadion zapusten i nije mi jasno kako je Uefa odobrila utakmicu protiv Francuske. A evo Vico najvio da reprezentacija ide u Zenicu, jer ima bolje uslove od nase Grbavice.
Da mu neko nije u rodu povjerovao bih u tu pricu za uslove. Zna se da familijarno izbjegavaju Sarajevo kao grad sto vise mogu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 01 apr 2021, 23:14

Velika je Grbavica za njih!
Više nikad ne zaigrali na Grbavici. Propali daBogda!

Erić
Siniša Kosorić Čeliković Šehić
Šaban Meša
Ramović Štilić Mujezinović
Lendrić
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 apr 2021, 23:43

Ogromna greska je potpisivanje ugovora o koristenju stadiona sa Savezom na neki duzi period. Da su to ljudi normalni, van politike pa ok. Ovako kad je tu vise kadra iz tri vodece stranke u BiH nego nekih sportista je ravno samoubistvu. Taj se ugovor ne moze raskinuti i moras ih "trpiti" bez neke vece koristi. Zna se sta znaci neka velika utakmica za grad Sarajevo i kome smeta ovaj grad. Naivan je za mene svako ko iskljuci politicke interese iz ovih odluka s obzirom na rodbinske i ostale veze. Isto je to bilo i sa Zenicom prosle godine samo bile druge stranke u pitanju. Uslovi su im najlaksi izgovor jer svaki stadion ima problema sa tim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 apr 2021, 00:39

Hvala, doviđenja i daBogda se nikada ne vratili na Grbavicu. Bar ne u ovom sastavu saveza. Napušite nam se kurca i ti begiću izdajniče a i ti covi vlašino.

Bolje njiva, ali naša njiva, nego vaše kule i gradovi.
Željezničar za život cijeli!

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 02 apr 2021, 08:08

Ko nam je analizirao Slobodu kad nam sad Karića nema ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 02 apr 2021, 08:42

LjoZee je napisao/la:
01 apr 2021, 23:43
Ogromna greska je potpisivanje ugovora o koristenju stadiona sa Savezom na neki duzi period. Da su to ljudi normalni, van politike pa ok. Ovako kad je tu vise kadra iz tri vodece stranke u BiH nego nekih sportista je ravno samoubistvu. Taj se ugovor ne moze raskinuti i moras ih "trpiti" bez neke vece koristi. Zna se sta znaci neka velika utakmica za grad Sarajevo i kome smeta ovaj grad. Naivan je za mene svako ko iskljuci politicke interese iz ovih odluka s obzirom na rodbinske i ostale veze. Isto je to bilo i sa Zenicom prosle godine samo bile druge stranke u pitanju. Uslovi su im najlaksi izgovor jer svaki stadion ima problema sa tim.
Naravno i jasno ko dan. Apsolutno s tu krije politički motiv izbjegavanja Sarajeva kao glavnog grada države. Namazano se igra na kartu na animoziteta između Ze i Sa, a budale se raduju tome.
Međutim, može on izjaviti šta hoće ali vidjeli smo na primjeru Francuske, ljudi su izričito tražili da se igra u Sa, a nije isključeno da će i neke druge selekcije imati isti isključivi zahtjev. Baš me zanima reakcija pekinezera i pudlica iz saveza na takve zahtjeve. Sami sebi skaču u usta.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 02 apr 2021, 09:10

ExBlueone je napisao/la:
02 apr 2021, 08:42
LjoZee je napisao/la:
Naravno i jasno ko dan. Apsolutno s tu krije politički motiv izbjegavanja Sarajeva kao glavnog grada države. Namazano se igra na kartu na animoziteta između Ze i Sa, a budale se raduju tome.
Međutim, može on izjaviti šta hoće ali vidjeli smo na primjeru Francuske, ljudi su izričito tražili da se igra u Sa, a nije isključeno da će i neke druge selekcije imati isti isključivi zahtjev. Baš me zanima reakcija pekinezera i pudlica iz saveza na takve zahtjeve. Sami sebi skaču u usta.
Ovo je poenta svega, ako neka reprezentacija trazi da se igra u Sa mogu onda oni k.urcu svirat.

Ovaj je dosao na celo saveza samo sa jednim ciljem a to je da razjebe fudbal u BiH. Moze on obecavat kule i terene, ali to je Dodikova krv a svi znamo sta ovaj fasista radi sa nasom BiH

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 apr 2021, 09:49

tatastrumf je napisao/la:
02 apr 2021, 09:10
ExBlueone je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Ovo je poenta svega, ako neka reprezentacija trazi da se igra u Sa mogu onda oni k.urcu svirat.

Ovaj je dosao na celo saveza samo sa jednim ciljem a to je da razjebe fudbal u BiH. Moze on obecavat kule i terene, ali to je Dodikova krv a svi znamo sta ovaj fasista radi sa nasom BiH
:thumbup:

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 02 apr 2021, 09:57

A ako napravi nesto?

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 02 apr 2021, 11:05

Ne bih se baš složio s ovim. Vico je kao i Dodik navijač Srbije, a BiH je vjerovatno njihov najveći bazen za talente u većini sportova pa tako i fudbalu. I njemu je u interesu da ovde budu dobri uslovi za razvoj. Jer bilo ko se od tih mladih fudbalera dokaže kroz naše omladinske selekcije i bude prepoznat kao talenat će biti pozvan gore. Plus koliko znam on je uveliko u menadžerskim vodama a dobri uslovi za njegove igrače će mu značiti. Da njega zaboli nek stvar za BiH i uspjehe reprezentacije se slažem.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 apr 2021, 11:36

ExBlueone je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Kad si se vec dotakao Dodika, Sarajevo ga nema, pa ni FBiH, a nista konkretno nismo napravili. Nije nama problem Dodik i Vico, nego gomila nesposobnjakovica koji su na vlasti. Ocit primjer Colpa ispred Dzinde.
Cak mislim da ce Vico napraviti vise nego Begic i Pusina zajedno. A vrijeme ce reci sve.
Ako napravi terene i uvede VAR napravio je vise nego neke kvazipatriote koje nisu unaprijedile nas fudbal.

Mi kao klub sa Vicom uz posteno sudjenje i dobre terene nemamo nista, mi se trebamo okrenuti sebi, ozdravljenju kluba, proizvodnji vlastitih igraca i usavrsavanju trenera u omladinskom pogonu.
Mi od tjeranja Dogana, nismo proizveli igraca iz nase skole, a i ovo sto proizvedemo (Gasal, Faruk) svaki trener koji se ne zove Admir Adzem koristi za popunu broja radi odrzavanja treninga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 02 apr 2021, 11:54

j.ebo majku, baš smo pali k.urcu za uši kad je jedan žižović optimista. nije nam mogo nista sa zrinjskim a sad ti prijeti sa slobodom, uz dužno poštovanje, koja nema baš nikakvu ekipu
moSa ljoŽe

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 02 apr 2021, 12:00

Nema veze što se Žižović nada, bitno je da se kolju ko je gori Amar ili Miske. Mislim da je to prioritet da riješimo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 apr 2021, 12:01

Uplatili ste 8 milja, jos 20 tak :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 apr 2021, 12:01

Osim: To je bila prilika da se više družimo s Unisom, iako su bliži drugom sarajevskom klubu

"Prilika da obnovimo odnose i da se, bez obzira što su bliži drugom sarajevskom klubu, češće družimo. Idući put to će biti kod nas. To je već dogovoreno. Svrha odigravanja utakmice je ispunjena, barem s naše strane jer smo dali priliku igračima koji neće igrati za vikend i mlađim kojima treba malo minuta i malo pluća”, rekao je Osim, te je dodao:

“Što se tiče protivnika, znali smo da imaju nekoliko interesantnih igrača na svaki mogući način. Neki su mlađi i perspektivniji, dok su neki stariji, ali itekako umiju. Neke znamo jer su bili kod nas i imaju neosporan kvalitet, tako da nas nisu iznenadili. Jednostavno, kada igraš protiv igrača koji umiju, kao što su igrači Unisa, dese se greške i primiš golove”.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 02 apr 2021, 12:04

bhsport je napisao/la:
02 apr 2021, 11:36
Kad si se vec dotakao Dodika, Sarajevo ga nema, pa ni FBiH, a nista konkretno nismo napravili. Nije nama problem Dodik i Vico, nego gomila nesposobnjakovica koji su na vlasti. Ocit primjer Colpa ispred Dzinde.
Cak mislim da ce Vico napraviti vise nego Begic i Pusina zajedno. A vrijeme ce reci sve.
Ako napravi terene i uvede VAR napravio je vise nego neke kvazipatriote koje nisu unaprijedile nas fudbal.

Mi kao klub sa Vicom uz posteno sudjenje i dobre terene nemamo nista, mi se trebamo okrenuti sebi, ozdravljenju kluba, proizvodnji vlastitih igraca i usavrsavanju trenera u omladinskom pogonu.
Mi od tjeranja Dogana, nismo proizveli igraca iz nase skole, a i ovo sto proizvedemo (Gasal, Faruk) svaki trener koji se ne zove Admir Adzem koristi za popunu broja radi odrzavanja treninga.
Ovo je ključ svega. Mi pričamo o Vici, savezu i ostalim stvarima a klub nam u totalnom rasulu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.