Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
2 singla Moraing - Cacao 2 kV. 3 Hurkacz - Tsitsipas 1 kV 4.7 sretno 

Magistar teniskih terena 🎾
Imamo li i sta danas za zavalu 

- kladionicar03
Kakav glupan ovaj Remili, lik ima otvorene suteve ali djaba on nesto trza i asistira.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Živio Zule i milione uzeo, amen

- kladionicar03
evo i drugi single je prosao, jel iko odigrao ovo danas sto je zule stavio.
Ja sam igrao. Nadam se da je ovo početak Zuletove pozitivne serije.kladionicar03 je napisao/la: ↑01 apr 2021, 21:35evo i drugi single je prosao, jel iko odigrao ovo danas sto je zule stavio.

Ma bolje sto manje ljudi igra..nemam ja zivaca na replike na neke moje prijedloge da se peglam s nekom djecurlijom:) neki znaju kako ja igram i kakve serije pravim,ko treba ispratice, nadam se da ste nesto uzeli danas oba su prosla nakon preokreta,interesantnije je haha

Ma daj ti si makar iskusan,kako to da nisi ovdje mec gadjaoOikamid je napisao/la: ↑01 apr 2021, 20:41https://i.gyazo.com/7977fc7c0433b9b3f24 ... f19fbe.png
Kurwaaaa![]()

- kladionicar03
bravo, nek si nesto uzeo, da ne bude postavlja ovdje takve dobre kvote a da niko ne igra nakon jednog pada. ja da sam vidio na vrijeme igrao bi sigurno.Willy je napisao/la: ↑01 apr 2021, 21:39Ja sam igrao. Nadam se da je ovo početak Zuletove pozitivne serije.kladionicar03 je napisao/la: ↑01 apr 2021, 21:35evo i drugi single je prosao, jel iko odigrao ovo danas sto je zule stavio.![]()
Ja lika ispratim padne. Ne ispratim prodje. Yebena sreca.
Zule doveo si ljude do prosjackog štapa
E da ljudi slusaju mene i imaju malo jaca damu ne bi morali nista ni radit u zivotu

Zato sto si ti Lerma , sve ti se samo kaze, nemoj pratiti i svi cemo prolaziti a i ti neces gubiti hahaha
Drug kladionica je cista sreca. Apsolutno svako moze danas pokusat dat dva iznenadjenja. Jedno ce proci jedno ne. Drugi dan ce oba proci. Treci dan nece nijedan. Nema dojava nije nista nasteljeno ni sigurno.
Svaka cast doktore. Da se svaki put prodje kad se uplati ne bi se zvala kladionica nego bankomat. Ovu kvotu 5 kad pogodis vrijedi i 4 iduca puta pasti. Samo nastavi.
- kladionicar03
@goretzka hajde ti daj od sutra takve velike kvote pa da vidimo koliko ces puta proci 

Dogovoreno.kladionicar03 je napisao/la: ↑01 apr 2021, 22:12@goretzka hajde ti daj od sutra takve velike kvote pa da vidimo koliko ces puta proci![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.