Evo još jednog.
Djeco, vidite li vi šta kad gledate taj fudbal?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Evo još jednog.
Djeco, vidite li vi šta kad gledate taj fudbal?
Allah te nagradio, reci nam sta si u mlitavcu vidio pozitivno večeras?
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Za Džeku se slažem, bio je dosta dobar. Za našeg mlitavog predatora, naravno da ne.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
100 utakmica u dobar cas ... jel' izracun'o koliko je od njih izgubio i remizir'o ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Niko mu od onih iz sredine ne prilazi traziti, odigrati isto. Ocekuju valjda da cemo pola sata igrati u odbrani, skrivaju se, ne usuđuju ... Francuzi hrpu puta izasli visoko, a mi jedva loptu izbili. Nekada smo znali mnogo cesce izigrati protivnika i brzo se naci pred golom. Besic fali ...
Besic hahahaha taj zadnjih 10 utakmica za repku carinio loptu ko da je prajm Xavi
Dao bog da nikad poziv vise ne dobije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da li bi odlazak u PSG bila dobra odluka, 4 godine uzeti jos nekoliko trofeja. Najgore od svega sto covjek vise ne zna koliko on moze, je li prosao vrhunac ili je samo kriza koja ce proci.
Da li bi odlazak u PSG bila dobra odluka, 4 godine uzeti jos nekoliko trofeja. Najgore od svega sto covjek vise ne zna koliko on moze, je li prosao vrhunac ili je samo kriza koja ce proci.