Siniša Saničanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FoxMulder
Kontakt:

Re: Siniša Saničanin

Post Postao/la FoxMulder » 24 mar 2021, 22:47

Večeras najbolji u odbrani.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 mar 2021, 22:59

Svaku takmičarsku utakmicu do sada je odigrao na nivou... svaka cast.
Nadam se da ce napokon zasluziti postovanje pojedinih jer je zasluzeno, ne samo medju 23, nego i starter.

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 24 mar 2021, 23:00

skoro svaki put kad je igrao za reprezentaciju je bio najbolji u odbrani, ali zato imamo mi @Harise ili kako vec eksperta koji kaze da je lik panj jer igra u Vojvodini, i sto nije iz Svedske, itd...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 mar 2021, 23:47

U ovo nastupa za reprezentaciju je opravdao povjerenje, samo tako neka nastavi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 25 mar 2021, 03:51

mahic je napisao/la:
24 mar 2021, 23:00
skoro svaki put kad je igrao za reprezentaciju je bio najbolji u odbrani, ali zato imamo mi @Harise ili kako vec eksperta koji kaze da je lik panj jer igra u Vojvodini, i sto nije iz Svedske, itd...
Ocigledno nisi svaku utakmicu od njega pratio u reprezentaciji. Danas je bio ok, ali igrao je uzasno protiv Irana, Holandije i Italije. Ovo je fudbal nekad igraš ti dobro nekad loše, sve zavesi protiv koga igraš. Ovo je tek Finska bila koja je 55 na FIFU ranglistu i po igrackom kvalitetu daleko iza nas. Vidi cemo kako ce igrati protiv Ukraijne i Francuske pa onda mozemo dalje pricati. Ja se nadam da nece podbaciti nakon solidne partije ukupno do sad. Ja mu sve najbolje zelim u karieri.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 26 mar 2021, 10:09

Jako loša reakcija Saničanina kod prvog gola, ono je moro blokirat.
Nažalost za malo vremena koliko je proveo na našoj lijevoj strani, Pukki je dao go, a prije toga se prošeto pored Saničanina i izašo sam pre Šehića.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 mar 2021, 10:15

Ti si matori jedan od licemjernijih forumasa, ne znam jel' samo tjeras inat i trolas ili si to ti. Imas nerijetko dobre postove, razmisljanja, ali kvaris sve to glupostima koje neosnovano valjas.

Btw. Sanicanin se pokazao kao odlican kad se sve sabere i oduzme u utakmicama koje je igrao za nas. Kamo srece da svedjani se dokazu i zauzmu svoje redovno mjesto u prvih 11, jer bismo onda ovakvog Sanicanima imali kao dobru zamjenu sa klupe.

075 ❤

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 26 mar 2021, 10:28

A jel nije bila loša reakcija?
To što vi neznalice gledate fudbal na nivou osnovne škole, to je vaš problem.
Zato su kod nas redom svi dobri i školovani igrači flopovi, a seoske varalice koje igraju na foru su sjajni.
Ista priča je i sa Biičakčićem, Lulićem, nekad Salihamidžićem...
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 26 mar 2021, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.

VelezovoDijete
Kontakt:

Post Postao/la VelezovoDijete » 26 mar 2021, 10:30

nama su svi dobri, samo nek nisu muslimani

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 mar 2021, 10:34

Saničanin je ok,ali čista nepravda prema Mujakiću koji ima jednaku minutažu u boljoj ligi,vjerovatno boljem klubu. Identični su igrači,ljevaci,ali je Nihad mlađi i prošao je sve mlađe selekcije. Nijedan vjerovatno nije kvalitet kojem se nadamo,ali ako boljih nadamo ne vidim kako Saničanin ima prednost.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 mar 2021, 11:27

DrFilgud je napisao/la:
26 mar 2021, 10:28
A jel nije bila loša reakcija?
To što vi neznalice gledate fudbal na nivou osnovne škole, to je vaš problem.
Zato su kod nas redom svi dobri i školovani igrači flopovi, a seoske varalice koje igraju na foru su sjajni.
Ista priča je i sa Biičakčićem, Lulićem, nekad Salihamidžićem...
Vire ti diplome i certifikati iz dzepa, znalac. 😂

Ako cemo realno, Dennis je smijesan izgledao toliko da ga se nema sta ni komentarisati protiv Finske. Ali isto tako sam sigurno odgledao vise njegovih utakmica ove sezone, nego ti, i nikad nisam pisao protiv njega jer se vidi da ima slifa za modernog stopera, ali itekako treba raditi na tijelu i brzini.
A ti se mani youtube-a i stranih foruma i misljenja, nego gledaj utakmice i na osnovu toga donosi zakljucke. Ismijavao se i Sunjic, a za reprezentaciju je uvijek igrao dobro i davao svoj maksimum, kao i jos mnogi igraci. Za Sehica da ne govorimo.

075 ❤

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 mar 2021, 12:23

Beduin je napisao/la:
26 mar 2021, 10:15
Ti si matori jedan od licemjernijih forumasa, ne znam jel' samo tjeras inat i trolas ili si to ti. Imas nerijetko dobre postove, razmisljanja, ali kvaris sve to glupostima koje neosnovano valjas.

Btw. Sanicanin se pokazao kao odlican kad se sve sabere i oduzme u utakmicama koje je igrao za nas. Kamo srece da svedjani se dokazu i zauzmu svoje redovno mjesto u prvih 11, jer bismo onda ovakvog Sanicanima imali kao dobru zamjenu sa klupe.
A eto ja bi ih uigravao sve trojcu zajedno u formaciji 3-5-2. nama treba selektor da to uigra i da postavi vezni red koji ce braniti u fazi odbrane. I sva trojca bi bolje izgledali tada. Svakako nemamo krila da valjaju. Na ljevoj strani bi imali Kolasinca, jedino naci na desnoj nekog boljeg od Todorovica. Olaksali bi i Dzeki kad bi imao Demirovica pokraj sebe. Ovako je sam u vrhu i nema sanse da se nosi sam sa zadnjom linijom protivnika. Vezni red Pjanic i po formi neko pokraj njega a ispred Krunic.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 mar 2021, 12:35

Maestro je napisao/la:
26 mar 2021, 12:23
Beduin je napisao/la:

A eto ja bi ih uigravao sve trojcu zajedno u formaciji 3-5-2. nama treba selektor da to uigra i da postavi vezni red koji ce braniti u fazi odbrane. I sva trojca bi bolje izgledali tada. Svakako nemamo krila da valjaju. Na ljevoj strani bi imali Kolasinca, jedino naci na desnoj nekog boljeg od Todorovica. Olaksali bi i Dzeki kad bi imao Demirovica pokraj sebe. Ovako je sam u vrhu i nema sanse da se nosi sam sa zadnjom linijom protivnika. Vezni red Pjanic i po formi neko pokraj njega a ispred Krunic.
I tome brate evo vec neko vrijeme govorimo i vecina nas je saglasna s tim sto pises, jednostavno vrijedi probati jer svakako rezultata nemamo godinama unazad forsirajuci krila, a mi se tjesimo kako je Dulja izborio neki minutazu, kako Menalo dao par golova, kako je Stevanovic bolje rjesenje od Visce, a ustvari nista od tog ne valja.
Cak i da Miroslav odigra desno umjesto Darka u formaciji 352 jer je radilica, trkac, a prema napred moze pomoci, zato i postoje prijateljske utakmice, a ne da bi eto ispostovao nasu Ligu sa par smijesnih igraca.

075 ❤

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 mar 2021, 13:33

Beduin je napisao/la:
26 mar 2021, 12:35
Maestro je napisao/la:
26 mar 2021, 12:23
Beduin je napisao/la:

I tome brate evo vec neko vrijeme govorimo i vecina nas je saglasna s tim sto pises, jednostavno vrijedi probati jer svakako rezultata nemamo godinama unazad forsirajuci krila, a mi se tjesimo kako je Dulja izborio neki minutazu, kako Menalo dao par golova, kako je Stevanovic bolje rjesenje od Visce, a ustvari nista od tog ne valja.
Cak i da Miroslav odigra desno umjesto Darka u formaciji 352 jer je radilica, trkac, a prema napred moze pomoci, zato i postoje prijateljske utakmice, a ne da bi eto ispostovao nasu Ligu sa par smijesnih igraca.
Apsolutno! Nama je samo problem što nam štoperi nisu nešto u igri nogom što u toj formaciji def. treba, ali čak i naša fudbalska kultura je takva da ne znamo igrati i proizvoditi moderna krila. Ako nešto i proizvedemo to su staromodna krila koja danas mogu igrati isključivo kao ti nekakvi wingbekovi. U 352 bi ti mogli igrati i Stevanović i Todorović desno.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 31 mar 2021, 21:30

Nepravda kako sam ga znao kritikovati, dobar je štoper i igra zivotnu utakmicu. Ja nemogu skontati kako je njegov menadzer nesposoban da mu nadji bolji klub.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 31 mar 2021, 21:39

Harise je napisao/la:
31 mar 2021, 21:30
Nepravda kako sam ga znao kritikovati, dobar je štoper i igra zivotnu utakmicu. Ja nemogu skontati kako je njegov menadzer nesposoban da mu nadji bolji klub.
Priznaj da je zato sto igra u Vojvodini a ne negdje vani. Igra se i ovdje ba dobar fudbal.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 31 mar 2021, 21:47

Rimes87 je napisao/la:
31 mar 2021, 21:39
Harise je napisao/la:
Priznaj da je zato sto igra u Vojvodini a ne negdje vani. Igra se i ovdje ba dobar fudbal.
Dokazo da je velki borac, za sad je bolje utakmice igrao od Vranješa i ja priznajem da sam pogrešio...

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 31 mar 2021, 22:40

svaka čast momčino za razvikanog hadžitutanića si baresi
Samo Sloboda | COYG

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 31 mar 2021, 22:48

Harise je napisao/la:
31 mar 2021, 21:47
Rimes87 je napisao/la:
31 mar 2021, 21:39
Harise je napisao/la:
Dokazo da je velki borac, za sad je bolje utakmice igrao od Vranješa i ja priznajem da sam pogrešio...
svaka cast, volim kad neko prizna gresku, rijetkost kod nasih ljudi. promjenio si mi se u ocima Harise. pozdrav care.

ramke0203
Kontakt:

Post Postao/la ramke0203 » 31 mar 2021, 23:04

hajde transfer Siniša, zaslužuješ!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.