Sa danasnjeg treninga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ode li Masch već ovo ljeto, ne treba se puno brinuti, jer osim Biskvita tu može odigrati i Keita; koji će imati manje "lufta" na CMF (Thiago nadolazi, a moguć je dolazak Cesca) i tu je mladi Oriol Romeu iz "B" momčadi - velik potencijalRomariooo je napisao/la:ako ode maskerano, keita moze biti rezervni zadnji vezni, u 80 posto utakmica to moze igrati i xavi, mozemo i dovesti nekog rezervnog zadnjeg veznog za male pare, i to ce otvoriti prostor i novac za dolazak cesca, kojeg ocigledno pep jos uvijek zeli u ekipi. Svaka cast maskeranu, ali ako je njegova odlazak uslov za dovodjenje cesca, ja sam za odlazak. Ipak je on koliko goda da ga hvalili samo back up igrac i nije nikakav problem odlazak, otisao je i Yaya iz istog razloga a njega smo puno vise voljeli.
Najvažnije za Barcelonu bi trebalo biti da se riješe igrača na posudbama, tj. da ih se proda i na njima nešto zaradi.DAVID VILLA je napisao/la:Ma netreba nama niko ici,samo neka nam dodje u Barcu Cesc i super ...![]()
Visca Barca!!!
Da slazem se s tobom...Leader je napisao/la:Najvažnije za Barcelonu bi trebalo biti da se riješe igrača na posudbama, tj. da ih se proda i na njima nešto zaradi.DAVID VILLA je napisao/la:Ma netreba nama niko ici,samo neka nam dodje u Barcu Cesc i super ...![]()
Visca Barca!!!
Od trenutačnog sastava ne bi trebao nitko ići, jedino bi mogao otići Milito i to već ovu zimu, te manje poznati Nolito.
Pored ovakve fenomenalne igre,tesko je reci da Barceloni nesto fali,ali bi ja volio da dovedemo jos jednog dobrog napadaca,eto cisto u slucaju neke povrede.Sad ko bi to mogao biti ,ne znam ali bi bilo pametno imati rezervu dobru.DAVID VILLA je napisao/la:Ma netreba nama niko ici,samo neka nam dodje u Barcu Cesc i super ...![]()
Visca Barca!!!
Bravo Barbarez...I ja mislim da nam treba rezerva...barbarez je napisao/la:Pored ovakve fenomenalne igre,tesko je reci da Barceloni nesto fali,ali bi ja volio da dovedemo jos jednog dobrog napadaca,eto cisto u slucaju neke povrede.Sad ko bi to mogao biti ,ne znam ali bi bilo pametno imati rezervu dobru.DAVID VILLA je napisao/la:Ma netreba nama niko ici,samo neka nam dodje u Barcu Cesc i super ...![]()
Visca Barca!!!
Ne vjerujem da će Pep na ljeto dovesti nekog u napadu.barbarez je napisao/la:Pored ovakve fenomenalne igre,tesko je reci da Barceloni nesto fali,ali bi ja volio da dovedemo jos jednog dobrog napadaca,eto cisto u slucaju neke povrede.Sad ko bi to mogao biti ,ne znam ali bi bilo pametno imati rezervu dobru.DAVID VILLA je napisao/la:Ma netreba nama niko ici,samo neka nam dodje u Barcu Cesc i super ...![]()
Visca Barca!!!
Biskvit i Masch ne bi trebali biti konkurencija Fabregasu, jer su oni DMF, a Cesc CMF.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Neznam ja nisam nesto za dolazako fabregasa 40 mil nije malo para.Za mene je vezni redi uredu
svako ima svoju zamjenu
Sergio-mascherano-keita
xavi-thiago-affelay-keita
Iniesta-thiago-affelay-keita
Tako da bi vise volio da dovedemo jednog stopera ili da ce caceras vrati sa posudbe i jednog napadaca kojem nece smetati da sjedi na klupi.
hahah jao likaFaraon iz Visokog je napisao/la:ja bi se usudio kladit da bi fabregas izbacio barem iniestu kad bi dosao u barcu
Fabregas jedino iz svoje kuce moze izbaciti iniestu.Faraon iz Visokog je napisao/la:ja bi se usudio kladit da bi fabregas izbacio barem iniestu kad bi dosao u barcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.