Kakav nam je sastav bio dobro smo ikako i pobijedili.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakav nam je sastav bio dobro smo ikako i pobijedili.
braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:52Igrao je protiv nas ove zime kad smo igrali pripremnu s Ljubuškim. Zabio je i Mladosti DK 2 gola ove zime na pripremama. Ručak obično zasladi tufahijom.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:38Hvala majstore.braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:36
https://www.transfermarkt.com/luka-nizi ... ler/672464
Pokriva više pozicija u napadu. Igrao za kadete i juniore Dinama i za kadetsku reprezentaciju BiH kod Malkočevića. Ove sezone 13 golova zabio za Ljubuški u drugoj ligi FBiH - jug.
Nikad ne kasniš sa podacima.
Mogao bi on bit dobar po ovome.
![]()
braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:52Igrao je protiv nas ove zime kad smo igrali pripremnu s Ljubuškim. Zabio je i Mladosti DK 2 gola ove zime na pripremama. Ručak obično zasladi tufahijom.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:38Hvala majstore.braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:36
https://www.transfermarkt.com/luka-nizi ... ler/672464
Pokriva više pozicija u napadu. Igrao za kadete i juniore Dinama i za kadetsku reprezentaciju BiH kod Malkočevića. Ove sezone 13 golova zabio za Ljubuški u drugoj ligi FBiH - jug.
Nikad ne kasniš sa podacima.
Mogao bi on bit dobar po ovome.
![]()
Zato što nemamo trafostanicu za grijače koji bi grijali travu u hladnim zimskim mjesecima i ona umjetna/vještačka LED svjetla koja bi pomagala rast trave u istom periodu. Golmanski prostor je izuzetno "aktivan" dio terena, odnosno konstantno je neko tu, pa se zbog svega navedenog stvaraju ove rupe.avalPacidoroP je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:50Meni nikad neće bit jasno zašto se ostavljaju rupe kod golova, a to slabo gdje u svijetu sam vidio.
Trenirao sam fudbal 7.godina, igr'o po najgorim njivama, i uvijek je još veća njiva u golmanskom prostoru.
Ovo se očigledno priprema ekipa za slijedeću sezonu.
Morao bi im dati sansu da je to plan. Mi ih bukvalno skupljamo i ovako u ponekoj prijateljskoj koristimo i to je to. Nije to samo ovaj period nego od Mehica, Subasica pa nadalje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:50Ovo se očigledno priprema ekipa za slijedeću sezonu.
On Hrelja,Gasal,Duraković, možda čak i Kulašin,pa bek Malić.
Nema tu plana moj LjoZee, to nas čeka. Zato bi bilo lijepo krenuti čim prije s tim, pogotovo sada kada je vrlo izvjesno da nećemo igrati Evropu, što zbog plasmana, što zbog licence.LjoZee je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:21Morao bi im dati sansu da je to plan. Mi ih bukvalno skupljamo i ovako u ponekoj prijateljskoj koristimo i to je to. Nije to samo ovaj period nego od Mehica, Subasica pa nadalje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:50Ovo se očigledno priprema ekipa za slijedeću sezonu.
Dobit će šansu vjerovatno kad ili izborimo evropu ili ne izborimo.LjoZee je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:21Morao bi im dati sansu da je to plan. Mi ih bukvalno skupljamo i ovako u ponekoj prijateljskoj koristimo i to je to. Nije to samo ovaj period nego od Mehica, Subasica pa nadalje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:50Ovo se očigledno priprema ekipa za slijedeću sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 8 gostiju.