FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

wolfie
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la wolfie » 30 mar 2021, 20:11

Joj Unise crno ti se pise
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 30 mar 2021, 20:38

slika

slika

Teren 3 levela bolji nego protiv Olimpika i one sramote... :crazy:
Samo jes uzorano na mjestima gdje su pomoćni sudci....
Ide to na bolje
Jedino što nam je ostalo je čuvanje naše Grbavice i održavanje jer je pitanje kad ćemo mi ikad više kvalitetan fudbal od naših igrača gledati....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 30 mar 2021, 21:08

Skinut mtelova **** dok igra reprezentacija

Jel istina da je Pogba trazio sliku Veselom i reko mu da je zadivljen sa njegovim rolingom?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 30 mar 2021, 21:19

HapicaRadePaprica je napisao/la:
30 mar 2021, 20:10
Jest nas krenulo u pm.Jucer tokeni,danas 7:0...
I to je to, bojim se da smo se ispucali za ovu sezonu :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 mar 2021, 21:24

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 30 mar 2021, 21:35

LjoZee je napisao/la:
30 mar 2021, 21:24

slika

slika

Mladenu veselinoc dislike kvazi zvijezde na travnjaku Grbavice on je jedina zvijezda padalica :kafa: :kafa:

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 30 mar 2021, 21:36

@robust pogledaj komentar za veselog :rol:

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 30 mar 2021, 21:42

Cerić ispunio obećanje , doveo na Grbavicu igrača koji je kandidat za Ballon d'Or :tokralju: :kafa: :kafa:
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 30 mar 2021, 21:45

Ja kad mu vidim ovu glupu facu, odmah osjetim neku nelagodu i bijes.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 mar 2021, 21:51

Mamla je napisao/la:
30 mar 2021, 21:36
slika

Ovaj jel? :D

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 30 mar 2021, 22:00

LjoZee je napisao/la:
30 mar 2021, 21:51
Mamla je napisao/la:
slika

Ja ba :rol:

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 30 mar 2021, 22:04

SudoHusika je napisao/la:
30 mar 2021, 21:45
Ja kad mu vidim ovu glupu facu, odmah osjetim neku nelagodu i bijes.
Gov.nar najveci :sick:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 30 mar 2021, 22:04

Mamla je napisao/la:
30 mar 2021, 22:00
LjoZee je napisao/la:
30 mar 2021, 21:51
Mamla je napisao/la:
slika

Ja ba :rol:
Veselomanija je jos uvijek jaka :ljepota: :ljepota: :opaopa:

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 30 mar 2021, 22:14

timpramosavePla je napisao/la:
30 mar 2021, 08:56
Grbavica786 je napisao/la:
29 mar 2021, 23:57
timpramosavePla je napisao/la:
29 mar 2021, 22:38

Partner nam je i Mont inzinjering pa se vodi kao sponzor na zvanicnoj.Rijec partner se na vise nacina moze protumaciti.Razlika izmedju sponzora i partnera se tek viidi kad se ugovor procita.. jer sponzor/partner moze se kao sinonim iskoristiti za onog ko nema samo jedan smjer gledanja... da ne duljim npr Zirat kao generalni sponzor,sponzortstvo utemeljeno na nekim uslugama,niti je para dao ali ti je dao neke bolje uslove nego ostalima, a ti si ih za uzvrat predstavio navijacima Zelje kao dobru bankarsku opciju.Dalje medijski sponzori/partneri ISTO.
Cak da je i usluga za uslugom ne vidim nista lose,a ni pretjerano dobro.Ali da je sad za nekog ismijavanja i nije,sjecam se i gorih stvari pa se svrsavalo.
I napadnete u coporu lika,koji nesto drugacije vidi.Malo vise postovanja jednih prema drugima ne bi nam skodilo.
Generalno podjela imamo i previse..

Da ne ispadne sada da se kurcim, ali 12 godina radim u sportskom marketingu, vrlo dobro znam sta je razlika izmedju sponzora i partnera.

Nama je novac potreban, radi licence, plate, itd itd, nisu nam tokeni potrebni, niti neke ublehe Švicarske. Zašto si prihvatio da udjes u klub ako nemaš marke u džepu? To je ključno pitanje. Zašto su ljudi dozvolili da se šarlatan sprda sa klubom i to još za 100 god kluba?

Ne znam stvarno jesam li ja lud ali nmg da vjerujem da ljudi aplaudiraju ove smiješne poteze ublehe Cerića.

Dok klub propada, gubimo od velikana tipa Krupa i Mladost, igrači nas tuže, gubimo nastup u euro takmicenju, stadion se raspada, frajer ide i potpisuje neku saradnju za neke žetone koje niko neće uzeti.

I kad klub završi kao Čelik, boli mašnicu ona stvar, London galerija LinkedIn CV “President of FK Zeljeznicar” i vozdrica raja.
Kakav li je to sportski marketing u kojem je parola "udji ako imas para". To je najlakse ali najgore rijesenje za nas,mi od tih para nemamo nista jer to nisu nase pare.I to moze reci potpuni laik,a nikako covjek iz tog sektora.
To smo imali sa Misketom sad sa Badzakom,pa se obojica hladno naljute jedan dovodio sam igrace jer ih placa,drugi odustaje jer ovi nisu zadovoljili.
Da ti ne filozofiram o covjeku iz tog svijeta.. moras samo znati RADOM mozes i u Covid okruzenju dobro do radis.
Nemas nista od tih para? Pa kako ces bolan dobiti licencu ako si duzan 3 plate igracima? Kako ces izboriti evropu ako igraci bojkotuju jer im nisi isplatio ZARADJENE plate? Ocemu ti majke ti? Ne pisi dalje hljeba ti. Ovom recenicom si sve rekao.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 mar 2021, 22:25

30 mar 2021, 22:14
Nemas nista od tih para? Pa kako ces bolan dobiti licencu ako si duzan 3 plate igracima? Kako ces izboriti evropu ako igraci bojkotuju jer im nisi isplatio ZARADJENE plate? Ocemu ti majke ti? Ne pisi dalje hljeba ti. Ovom recenicom si sve rekao.
U pravu je. Te pare bi bile u vidu pozajmice znaci da zakrpis nesto, ali opet si na istom po pitanju duga samo na drugoj strani jer moras vratiti. Npr. sad je Badzak dao pare i moras mu ih vratiti kad bude htio on. Ulaganje je drugo, ali nemamo statut za to. Na promjeni statuta treba raditi da bi imali korist.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 30 mar 2021, 22:30

LjoZee je napisao/la:
30 mar 2021, 22:25
U pravu je. Te pare bi bile u vidu pozajmice znaci da zakrpis nesto, ali opet si na istom po pitanju duga samo na drugoj strani jer moras vratiti. Npr. sad je Badzak dao pare i moras mu ih vratiti kad bude htio on. Ulaganje je drugo, ali nemamo statut za to. Na promjeni statuta treba raditi da bi imali korist.
Mi, od kad postojimo, funkcionišemo na principu pozajmica. To je ono što se mora riješiti jednom za sva vremena. Tako je bilo kod Senada i tako je i sada. Samo što je Senad to ljepše prezentovao, imao je više, hajmo reći, ljudi sa kapacitetom da pozajme kad zatreba. Sistem se mora promijeniti da klub prestane biti ovisan o pozajmicama. Treba nam drugačija struktura uprave a posebno skupštine. Trebaš imati više jakih sponzora, generalnog i uređen omladinski pogon da od prodaje jednog ili dva omladinca, GS i zlatnih sponzora osiguraš 50% godišnjeg budžeta.

A težak je vakat za te stvari, pogotovo u ovoj nakaradnoj državi gdje se ljudi sada bore da vlastite firme drže iznad vode.
Željezničar za život cijeli!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 30 mar 2021, 22:57

30 mar 2021, 22:30
LjoZee je napisao/la:
Mi, od kad postojimo, funkcionišemo na principu pozajmica. To je ono što se mora riješiti jednom za sva vremena. Tako je bilo kod Senada i tako je i sada. Samo što je Senad to ljepše prezentovao, imao je više, hajmo reći, ljudi sa kapacitetom da pozajme kad zatreba. Sistem se mora promijeniti da klub prestane biti ovisan o pozajmicama. Treba nam drugačija struktura uprave a posebno skupštine. Trebaš imati više jakih sponzora, generalnog i uređen omladinski pogon da od prodaje jednog ili dva omladinca, GS i zlatnih sponzora osiguraš 50% godišnjeg budžeta.

A težak je vakat za te stvari, pogotovo u ovoj nakaradnoj državi gdje se ljudi sada bore da vlastite firme drže iznad vode.
Sudo sve objasnio. Čovjek bi rekao da smo milione godišnje proizvodili, a mi ako prodamo kojeg igrača do 150k€, udaramo se nogom u guzicu.

Ovaj se navalio na ovog sponzora, odvadi jarane malo. Nemoj svima nametati svoje mišljenje, dosadan si i sa Cerićem, ko da mi ne vidimo koliko rade.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 30 mar 2021, 23:00

Svako moze pomoci klubu. Bila je prodaja karata za derbi. 5 km. Izvoli uplati i pomozi klubu za koji navijas.

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 30 mar 2021, 23:48

30 mar 2021, 22:30
LjoZee je napisao/la:

Slažem se da se mora promjeniti način poslovanja, mislim da svako to želi, ali to je ipak neko dugotrajno riješenje, ono o čemu ja pričam je da mi ne ide u glavu kako čovjek može ući u klub a nema marke u džepu niti je sposoban da preko “veza” obezbjedi sponzore itd itd, da bi isplatio plate, možda doveo neko pojačanje itd da bismo napali prvo mjesto ili makar osigurali euro nastup. Ovako lik dosao bez para, prodao maglu, necemo igrati euro takmicenje i tako ostati bez milion km ovog ljeta. I onda neko se nadje pametan i kaze nemas nista od tih para. Ludilo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 mar 2021, 00:43

Ma **** te pozajmice,produzio ti zivot na par mjeseci i onda opet za par mjeseci imas isti problem,**** to vise..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, Paromlinac i 34 gosta.