Kvalifikacije za SP 2022.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2022.
Možda mi se čini, ali za par dana će biti sporan i drugi gol Srbije protiv ove bagre 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pojedinci?Nisu vrijeđali samo Ibrahimovića već i Ronalda: Marš bre, mamu ti j**em, f*ck you!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
Jer treći (koji trećialan_kardec je napisao/la: ↑29 mar 2021, 18:11Možda mi se čini, ali za par dana će biti sporan i drugi gol Srbije protiv ove bagre![]()

Meni se na prvu učinilo da je ofsajd, al pošto nema VAR-a nisu ni ponavljali usporeni, ono da se vidi ta linija i to.
Kakogod, sve po pravilima.
Koševo Zapad
Mitrović je čudo. Mislio sam da nijedan napadač s ovih prostora neće nadmašiti broj golova koji je Džeko postigao za reprezentaciju, ali mi se čini da sam se prevario.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Koliko je Edin dao?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ja to pricam vec godinama. Lik se u reprezentaciji pretvara u Lewandowskog. U 2018. dao 12 golova, 2019 11. Dao je gol 90% reprezentacija protiv kojih je igrao...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Sukerova statistika je bolesna.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Moze ga Mitar stici. Šuker na 45/69, Mitar za sada 40/64.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kakav flop 

Ovu igru kod Srba nikako ne mogu shvatiti,zabili rano gol,vide da su bolji i samo stali,vracali lopte golmanu i cijelo prvo poluvrijeme lopta bila u nogama stopera i golmana Srbije,niti jedan pokusaj da se zabije drugi gol,da se zavrsi tekma i sad belaj ganjaj opet rezultat...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Uh sta promasi Mitrovic
Pa klasika nase...delinjo je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:29Ovu igru kod Srba nikako ne mogu shvatiti,zabili rano gol,vide da su bolji i samo stali,vracali lopte golmanu i cijelo prvo poluvrijeme lopta bila u nogama stopera i golmana Srbije,niti jedan pokusaj da se zabije drugi gol,da se zavrsi tekma i sad belaj ganjaj opet rezultat...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Moze Mitar postici jos 50 golova za majku Srbiju ali protiv buranije i kvalifikacijama grijeh ga staviti u isti kos sa Sukerom pa i u statistici.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pa na to sam otprilike i mislio. Covjek je dva velika prvenstva zaredom ubio.Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:37Moze Mitar postici jos 50 golova za majku Srbiju ali protiv buranije i kvalifikacijama grijeh ga staviti u isti kos sa Sukerom pa i u statistici.
Call the coroner!
Majstorski 

Strasan Mitrovic,lijeva,desna,igra glavom ,neznas sta prije da mu zatvoris.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mašina
Šteta što nije nikad otišao u neki veći klub da vidimo kako bi se snašao

Šteta što nije nikad otišao u neki veći klub da vidimo kako bi se snašao

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To se naravno ne poredi, bila je prica o ex yu strijelcima. Kako boranija? Pa vecina golgetera i daje golove po kvalifikacijama. Dzeko, Lewa...Ronaldo je 2/3 svojih golova dao vs ekipa tipa Lihtenstajn, San Marino itd...Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:37Moze Mitar postici jos 50 golova za majku Srbiju ali protiv buranije i kvalifikacijama grijeh ga staviti u isti kos sa Sukerom pa i u statistici.
1994. godište, a već 40 golova. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Cautinho, JackW, JayCatwright, Kaunas, VolimBiH96 i 10 gostiju.